Da, da Bruncili i ja imam osjećaj kao da smo nedavno radili testove i iščekivali prvi pregled, kad odjednom trbusi ispred nas, 3.tromjesečje za neke počinje, drugi su mu blizu.
Nas bebac i Jelena M, potpisujem sve osim njoka jer kod mene se još ništa ne kuha, iako bih i njih rado potpisala :)
Curke buše su vam preslatke!!
I ja sam danas skužila da za 2 tj i ja ulazim u 3. tromjesečje i odlučila da bi bio red da se polako počnem spremat za dolazak bebača
Tako da sam počela tražiti ideje za baby kutak u sobi. Ovaj vikend idem pogledat krevetić i komodicu i polako početi tu komodicu popunjavati. I krenut ću polako sebi u nabavku spavačica, kućnih papuča, pamučnih babskih gača
i tako to što mi treba za bolnicu.. I veseli me to sve jakoooo
Evo i mene hormoni pucaju da bi se sad rasplakala od sreće eto bzvz
Cure, buše su vam preslatke! 😊 ostale cure, sretno na ogtt-u, nadam se da ce vam nalazi biti uredni!
Ja jos nista nisam kupila za bebolinu, a mislim da je stvarno vrijeme da pocnem.
Andjeo, gdje si kupila leprsavu haljinu, bas bi mi trebala neka takva?
Pozdrav cure!
Isssa, sretno na pregledu :)
Svekyca, cestitam na ulasku u trece tromjesecje! Trbuscic je divan :)
Dija, koliko znam, mora se tamo sjediti i cekati.
Nas_bebac, bravo za puni tjedan, lijepo napredujete :-*
Petrapp, rucak izgleda odlicno! Sretno sutra na pregledu :)
Tinci i ja smo danas imale maratonsku kavu od 3 sata i bas smo se lijepo podruzile! :)
Rorry- u NewYorkeru mislim da je oko 100 kn, onak nije nešto wooow al za dućan i šetnju super lagana full, kupila sam i jedni fensi 😂 za pregled i šminkicu do koljena rezana ispod cica u Tom Tailoru ta je oko 400 kn.. moram priznat da mi je ova za 100 ugodnija i lakša al eto da imam i neku "bolju" 😏..
U Tom Tailoru imaju muške majice po 99 kn ok su skroz i jos je uzmeš 3 platiš 2, i ženske majice po 100-120 kn malo "bolje", tako da sam ja kupila haljinu i majcu a muž đaba dobio svoju 🤣🤣
Nema me 2 dana već mi je problem pohvatiti vas:D plus pročitam sve, 80% zaboravim hehe
Mislim da sam vidjela da imamo još novih trudnica - pa welcome! Bušice su svima divne, mogla bi i ja okinut koju sliku..bojim se polako da mi trbuh više neće stat u ekran mobitela!:D
Isssa - nadam se da uživaš sad več sa svojim bebačom sa spoju. Daj mi reci, kak je na tečaju? Jel traje stvarno 3h?
Mi na kraju nismo isli jer dragi ne moze, ali nasla sam termin 26-27.6 u Martićevoj, pa čemo tamo.
Ja kupila jučer kolica, sasvim slučajno bila u lesnini išla gledat neki ormar i odem na baby odjel dolje škicnut kaj ima i vidim da je stokke xplory na - 40% jer dolazi novi (koji se razlikuje u bojama i sitnicama u dizajnu) tako da sam piknula košaru i sportski dio. Eto, pa ako neku od vas zanima, akcija traje do prodaje zaliha, no ostalo je jos jako malo boja...
Danas sam izbacila sve zivo iz sobe koju pretvaramo u baby sobu, sad moram pripremit zidove za krečenje i brušenje, a mrzim to....najgori dio mi je to sa krečenjem -.-
Kakvo olaksanje danas s vremenom u ZG, konacno sam spavala ko top (sa 3 odlaska na pisanje , umjesno 6 , hahha)
Nema me 2 dana već mi je problem pohvatiti vas:D plus pročitam sve, 80% zaboravim hehe
Mislim da sam vidjela da imamo još novih trudnica - pa welcome! Bušice su svima divne, mogla bi i ja okinut koju sliku..bojim se polako da mi trbuh više neće stat u ekran mobitela!:D
Isssa - nadam se da uživaš sad več sa svojim bebačom sa spoju. Daj mi reci, kak je na tečaju? Jel traje stvarno 3h?
Mi na kraju nismo isli jer dragi ne moze, ali nasla sam termin 26-27.6 u Martićevoj, pa čemo tamo.
Ja kupila jučer kolica, sasvim slučajno bila u lesnini išla gledat neki ormar i odem na baby odjel dolje škicnut kaj ima i vidim da je stokke xplory na - 40% jer dolazi novi (koji se razlikuje u bojama i sitnicama u dizajnu) tako da sam piknula košaru i sportski dio. Eto, pa ako neku od vas zanima, akcija traje do prodaje zaliha, no ostalo je jos jako malo boja…
Danas sam izbacila sve zivo iz sobe koju pretvaramo u baby sobu, sad moram pripremit zidove za krečenje i brušenje, a mrzim to….najgori dio mi je to sa krečenjem -.-
Kakvo olaksanje danas s vremenom u ZG, konacno sam spavala ko top (sa 3 odlaska na pisanje , umjesno 6 , hahha)
Jučer je 2 sata trajalo, za danas su rekli da će bit sigurno 3 sata jer doktorica neka dolazi 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji