Meni tu glukozu ni u prvoj trudnoci ni sad nije bio problem popit, ja si tako nekako zasladim i kavu 🤣😝
Baby.nb1 hvala ti 😘
Ja sam sinoc isto bas lijepo spavala, zahladilo je i jako puse ...
Baby.nb1 - slazem se u potpunoati s tobom i meni ne jucer bilo katastrofa a danas milinaaa 😁😁
Svekyca -bass si fitt :)
Dija85 - jaaoo jaa jutros gledala to plakala sam od dragostiii 😊😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Baby.nb1- satrat će vas kolesterol 😂😂🔝🔝
Ja sam si kupila onako dugu haljinu lepršavu baš mi se sviđa 😊 još moram badić obišla sam cijeli garden mall ništa mi se nes viđa 😑 i spremna za more jedva čekammmmm 😍
Cure moje mislim da sam danas dozivjela prvi udar trudnickih hormona. Ljuta sam i nervozna na sve i svasta, pogotovo na onaj dio da za sve moram cekaz druge da mi naprave jer eto ja ne smijem. I jasno mi je da ne smijem al me ta bespomocnost danas ubija! Bas sam luda
Kod mene ručak u izradi! Kad sam sve napravila sjetila sam se da sam mogla i s tikvicama umjesto krumpira napraviti...trudnički mozgić😂
Mi idemo sutra na pregled, jedva čekamo! Ovo rashlađenje je stvarno super, konačno mogu disati i ne znojim se dok ništa ne radim, pravo olakšanje!
A vidi trbuščića 😍 ne znam koji je slađi!
Isssa, sretno na pregledu, uživaj na dejtu s bebicom😊
Svekyca, čestitam na ulasku u zadnje tromjesječje, izgledaš super👌🏻
Nas_bebac, i ti isto super izgledaš! Sve neke fit trudnice kod nas😊
Bruncili, ajoj mene pucaju odavno. Svi i sve me živcira😁 ali pokušavam se ne zamarati, samo škodim sebi i bebi, a nikakve koristi od toga.
Petrapp2605 - skoro pa sličan ručak imamo 😁😁 ja pravim zapečene lazanje moj dragi se pozelio lazanja pa mu ja ispunjavam (trudničke) zelje 🤣🤣🤣🤣
Bruncili - iiii i mene to nervira ne ti nesmijes to cuvaj se pazi se i njnjnjn mislim super je to sta me pazee ali mi je i maloo previse paznje hah... Trebat ce mi ta paznja kada se beba rodi, al onda mislim da je ne budem imala .. sada mi je maloo too much...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bruncili, meni nitko nista ne govori na taj nacin ali ima dana kad sam ful zivcana pa kvocam zbog svakakvih gluposti cijeli dan pa nazivciram muža pa mi bude žao i onda se na kraju rasplačem i onda me on jadan tješi. Divim mu se kako me trpi haha, jadan
Ma najgore je to sta sam se 99% tih stvari naucila radit sama, pa kad me sad napadnu dodje mi zlo a za sve moram 17puta ponovit daj napravi... bas sam danas luda na kvadrat. Ne znam da mi je ijedan dan bio takav iskreno.
Isuse ulasci u zadnje tromjesecje a ko da smo jucer pocele zbrajati datume i pozitivne testove. Vrijeme leti i to dobrano, sreca da smo vecinom sve ok i nase bebice napreduju po pravilima 😘😘😘
Cure drobci mali su Vam preslatki.
Ja danas spremam gulas s njokima i bome jedva cekim rucak.
Blago Vam se koje ste zagazile u trece tromjesecje. Velik put ste presle.
Ja bi potpisala zauvik ovako ostat u drugom, puna sam energije i stignem i vise no kad sam u normalnim stanjima ( nema pmsa, nema menge di ces bolje).
Sta se tice hormona sve nas operu nekad, skoncentriras se da je sve to prolazno, a i nitko ne moze uvik bit super volje, nismo roboti.
Sortiraj odgovore
Najstariji