Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    14. Lipanj 2018. 10:23

Meni tu glukozu ni u prvoj trudnoci ni sad nije bio problem popit, ja si tako nekako zasladim i kavu 🤣😝

Baby.nb1 hvala ti 😘
    Ja sam sinoc isto bas lijepo spavala, zahladilo je i jako puse ...

Nas_bebac
    14. Lipanj 2018. 10:52

Baby.nb1 - slazem se u potpunoati s tobom i meni ne jucer bilo katastrofa a danas milinaaa 😁😁
    Svekyca -bass si fitt :)

Evo i nas na punih 26 😍😍
    Evo i nas na punih 26 😍😍

Dija85 - jaaoo jaa jutros gledala to plakala sam od dragostiii 😊😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    14. Lipanj 2018. 10:55

Baby.nb1- satrat će vas kolesterol 😂😂🔝🔝
    Ja sam si kupila onako dugu haljinu lepršavu baš mi se sviđa 😊 još moram badić obišla sam cijeli garden mall ništa mi se nes viđa 😑 i spremna za more jedva čekammmmm 😍

• Bruncili
    14. Lipanj 2018. 11:06

Cure moje mislim da sam danas dozivjela prvi udar trudnickih hormona. Ljuta sam i nervozna na sve i svasta, pogotovo na onaj dio da za sve moram cekaz druge da mi naprave jer eto ja ne smijem. I jasno mi je da ne smijem al me ta bespomocnost danas ubija! Bas sam luda

petrapp2605
    14. Lipanj 2018. 11:38

Kod mene ručak u izradi! Kad sam sve napravila sjetila sam se da sam mogla i s tikvicama umjesto krumpira napraviti...trudnički mozgić😂
    Mi idemo sutra na pregled, jedva čekamo! Ovo rashlađenje je stvarno super, konačno mogu disati i ne znojim se dok ništa ne radim, pravo olakšanje! 
    A vidi trbuščića 😍 ne znam koji je slađi! 

Baby.k
    14. Lipanj 2018. 11:39

Isssa, sretno na pregledu, uživaj na dejtu s bebicom😊

Svekyca, čestitam na ulasku u zadnje tromjesječje, izgledaš super👌🏻

Nas_bebac, i ti isto super izgledaš! Sve neke fit trudnice kod nas😊

Bruncili, ajoj mene pucaju odavno. Svi i sve me živcira😁 ali pokušavam se ne zamarati, samo škodim sebi i bebi, a nikakve koristi od toga.

Nas_bebac
    14. Lipanj 2018. 11:48

Petrapp2605 - skoro pa sličan ručak imamo 😁😁 ja pravim zapečene lazanje moj dragi se pozelio lazanja pa mu ja ispunjavam (trudničke) zelje 🤣🤣🤣🤣
    Bruncili - iiii i mene to nervira ne ti nesmijes to cuvaj se pazi se i njnjnjn mislim super je to sta me pazee ali mi je i maloo previse paznje hah... Trebat ce mi ta paznja kada se beba rodi, al onda mislim da je ne budem imala .. sada mi je maloo too much... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    14. Lipanj 2018. 12:04

Bruncili, meni nitko nista ne govori na taj nacin ali ima dana kad sam ful zivcana pa kvocam zbog svakakvih gluposti cijeli dan pa nazivciram muža pa mi bude žao i onda se na kraju rasplačem i onda me on jadan tješi. Divim mu se kako me trpi haha, jadan

• Bruncili
    14. Lipanj 2018. 12:08

Ma najgore je to sta sam se 99% tih stvari naucila radit sama, pa kad me sad napadnu dodje mi zlo a za sve moram 17puta ponovit daj napravi... bas sam danas luda na kvadrat. Ne znam da mi je ijedan dan bio takav iskreno.
    Isuse ulasci u zadnje tromjesecje a ko da smo jucer pocele zbrajati datume i pozitivne testove. Vrijeme leti i to dobrano, sreca da smo vecinom sve ok i nase bebice napreduju po pravilima 😘😘😘

Jelennnna
    14. Lipanj 2018. 12:25

Cure drobci mali su Vam preslatki. 
    Ja danas spremam gulas s njokima i bome jedva cekim rucak. 
    Blago Vam se koje ste zagazile u trece tromjesecje. Velik put ste presle. 
    Ja bi potpisala zauvik ovako ostat u drugom, puna sam energije i stignem i vise no kad sam u normalnim stanjima ( nema pmsa, nema menge di ces bolje).
    Sta se tice hormona sve nas operu nekad, skoncentriras se da je sve to prolazno, a i nitko ne moze uvik bit super volje, nismo roboti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.