Jutro/dan cure :)
Ja sam se cak i naspavala samo sam se 1 ustala wooohuu hhahaha ali me zato budila beba par puta meni gin nije govorila nista koliko jos puta dolazim kod nje alinkako je rekla za vađenje antitjela tj kada ih je stavila jos 2 sigurno... Sta danas kuhate ja imam blokadu... Nemam pojma..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
E i da neznam za vas ali kako se priblizavam 30tt me sve vise lovi neka panika hah...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dijo, žao mi je zbog nes(p)retnog dana. Još malo je ovako mali pa će buknuti stomak, vidi se da je tu negdje. 🙂
Ja sam dobila tamnu krivudavu crtu od vrha trbuha pa do...ne vidim gdje staje od trbuha 😂
Mi ćemo slanutak na salatu, piletinu i krumpir za ručak.
Prijavila sam se na tečaj, počinje odmah u 7.mjesecu, al ako nas bude premalo prijavljenih odgađa se za 8.mjesec.
Razina energije za danas mi je -2.
Dija i ja sam imala nespretne dane ali to ce proci sce ce bit uredu 😊 a sta se svađa tiče ja sam se bila rasplakala pa mi se mm poceo smijat da zbogčega plačem pa sam ga gađala unrusom (jos je dobro prosao) e onda me pustio na miru hahah ali to su nasi hormonii :)
PlavaBorovnica o da slazem se s tobom razina energijekoma pise - dajem otkaz snađi se odo spavat 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro klokanice 😀 cestitam na punim tjednima, dobrim pregledim, ulascima u 3. Tromjesecje, dobrim OGTT ima😉 ja se osjecam fantasticno, a jedan od razloga je sto sam jucer sudjelovala na prosvjedu za dostojanstven rad i starost na Markovom trgu pa evo jedne slikice
, mogu rec da su mi dani skroz ispunjeni, sutra djevojacka 😀 iduci vikend svadba, pa onaj iza krstitke i 1.7. Picimo na moreee 😀
Svaka čast 😀
Dijo, žao mi je zbog nes(p)retnog dana. Još malo je ovako mali pa će buknuti stomak, vidi se da je tu negdje. 🙂
Ja sam dobila tamnu krivudavu crtu od vrha trbuha pa do…ne vidim gdje staje od trbuha 😂
Prijavila sam se na tečaj, počinje odmah u 7.mjesecu, al ako nas bude premalo prijavljenih odgađa se za 8.mjesec.
Ona linea negra? Da i ja sam ju primjetila. Ustvari ju svi imamo samo u trudnoći potamni. Meni ide od pupka pa do dolje. Nemam preko cijelog trbuha. Još jedna babska priča kaže da ako je preko cijelog trbuha onda nosiš dečka a ako je samo ispod pupka onda cura 😂😄
Kod mene je danas radno, sutra krečimo sobu, treba ormar isprazniti, razvrstati robu....uf kaj mi je to teško raditi, rađe bi krečila 😤, sve ću pobacati iz ormara, svake godine 2 puta bacam, na proljeće svu zimsku odjeću kaj nismo nosili a na jesen ljetnu, ide mi na živce roba u ormaru koju ne nosimo 😤😤😤😤
Ja sam dobila tamnu krivudavu crtu od vrha trbuha pa do…ne vidim gdje staje od trbuha 😂
Ona linea negra? Da i ja sam ju primjetila. Ustvari ju svi imamo samo u trudnoći potamni. Meni ide od pupka pa do dolje. Nemam preko cijelog trbuha. Još jedna babska priča kaže da ako je preko cijelog trbuha onda nosiš dečka a ako je samo ispod pupka onda cura 😂😄
Ja ju nemam uopće, niti naznake da će se pojaviti
Delilah,jel to tvoja svadba??
Eto bapske priče, ja imam crtu preko cijelog trbuha i nosim curicu :) Nisam znala da ju inače imamo, to mi je novi podatak.
Ja sam ogtt obavila prošli tjedan, i sve je u redu ali nisam mogla biti u toj prostoriji čekaonice jer je tamo 50 ljudi koji kašlje na metar kvadratni ja sam izašla sjesti u park u sklopu bolnice, dakle migala sam se.
Sortiraj odgovore
Najstariji