Isssa, je i meni to bude zamorno ali taj osjećaj lakoće kad se riješiš nepotrebnih stvari i odjeće.. milina :)
Delilah,jel to tvoja svadba??
Eto bapske priče, ja imam crtu preko cijelog trbuha i nosim curicu :) Nisam znala da ju inače imamo, to mi je novi podatak.
Ja sam ogtt obavila prošli tjedan, i sve je u redu ali nisam mogla biti u toj prostoriji čekaonice jer je tamo 50 ljudi koji kašlje na metar kvadratni ja sam izašla sjesti u park u sklopu bolnice, dakle migala sam se.
Ako sam dobro pročitala svi ju imamo samo se zove linea alba jer je inace bijela pa ju ne vidimo. Zbog povecanja estrogena u trudnoci povecava se i razina melanina pa ona potamni.
Dijo ja jucer nisam nista prosipala, al sam isto bila u nekom nabrijanom raspolozenju...
Issa I ja sam nedavno pobacala vrecu cipela I torbi koje mi samo stoje I samo ih kako se sezone izmjenjuju prebacujem iz ormara u ormar. Robe sam isto hrpu izbacila, al sam dala sestri da si pogleda jel joj sta pase, a s ostatkom nek radi sta hoce.
Linea negra se I meni tek nedavno pokazala. Eto jedna bapska prica koja je kod nas tocna, nastavlja se I iznad pupka I decko je 😁😁
Bome ni ja ne znam sta bi za rucak...
Koliko god mi pase ovo zahlađenje, toliko ne znam... nekakva sam melankolicna
Meni je 3.7. prvi pregled u trudnickoj ambulanti, ali zato sto me moj gin malo ranije poslao k njima. Evo cekam da im zavrsi pauza pa da zovem da vidim jel stigao nalaz od urinokulture.
url=https://lilypie.com]
Isssa hvala, nazalost roditelji ne razumiju da se borimo i za bolje uvjete i za njihovu djecu pa nas ne podrzavaju.
Plavaborovnica to je prosvjed 😀
Delilah zaboravila sam napisati. Bravo za prosvjed!
Isssa hvala, nazalost roditelji ne razumiju da se borimo i za bolje uvjete i za njihovu djecu pa nas ne podrzavaju.
Plavaborovnicato je prosvjed 😀
Da, da vidim :D Ali ideš nekome na djevojačku pa na svadbu ili ideš na svoju?
Super su mi ti ispunjeni dani, i moji su takvi, ljepše prolazi vrijeme u društvu i radu :)
Dija, nadam se da ti je danas bolji dan :) Lijepo napredujete, trbuh je divan!
Delilah, bravo za prosvjed i ispunjene dane :)
Isssa, trbuh je predivan!
Ja sam na kraju isla u ducan, bilo je pecenih pilica pa sam uzela pola, jos napravim salatu s pomidorima i krastavcima i to je to :)
Dija, nadam se da ti je danas bolji dan :) Lijepo napredujete, trbuh je divan!
Delilah, bravo za prosvjed i ispunjene dane :)
Isssa, trbuh je predivan!
Ja sam na kraju isla u ducan, bilo je pecenih pilica pa sam uzela pola, jos napravim salatu s pomidorima i krastavcima i to je to
Hvala! Zasad je bolji, neka tako ostane. Ja sam napravila prženi luk sa gljivama i jajima. Ne znam jeste to kad jele. To mi nabrzinu. I salatu od krastavaca
Ja taman gruntam sta bi, kad mama zove, sad ce tata doci po tebe, pekla sam srdele I blitvu. Moze! 😂😂 hvala Bogu na mami I tati
Dija, naravno, cesto sam to znala jesti, ali mi u zadnje vrijeme gljive u vecim kolicinama ne padnu dobro na zeludac, pa pojedem rijetko (ako je na pizzi koji sampinjon i to je to).
Sortiraj odgovore
Najstariji