Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂
Jutro svima! Ja idem u srijedu na to. Ali zanima me da li moramo sjediti tamo dva sata ili mogu otici kuci pa doci nakon sat i opet nakon dva?
Ma ja sam si zamisljala kao hmmmm fina hladna limunada. Mislim nije ni hladna ni fina 😂😂😂 al sta se mora mora se, nema mi druge. Samo se nadam da ce nalaz biti ok pa da necu morat ponavljat
https://www.facebook.com/195754697276460/posts/877625799089343/
ja sam se rastopila gledajuci ovaj video 😄😄😄😍
Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂
Jutro svima! Ja idem u srijedu na to. Ali zanima me da li moramo sjediti tamo dva sata ili mogu otici kuci pa doci nakon sat i opet nakon dva?
Nažalost moraš tamo sjediti, ni hodati, ni piti ni jesti, sjediti i čekati 🤤
Nažalost moraš tamo sjediti, ni hodati, ni piti ni jesti, sjediti i čekati 🤤
Ma bezveze. Kuca mi malo dalje od laboratorija. E da i u koliko sati dodjete tamo? U 7?
Dija85 da nazalost moras biti tu cijelo vrijeme. Ja sam dosla oko 7:30 kod nas primaju pacijente do 08
Dija85 i prozivaju te nakon sat od prvog vadenja krvi pa opet nakon sat od drugog vadenja krvi. Dakle u totalu si tu nekih cca dva i pol sata
Hello curke, ja cu pocetkom 7 mj na ogtt.. U prvoj trudnoći mi je bilo ok za popit i bilo je jos cura pa smo pricale i brzo nam vrijeme proslo..nadam se slicnom scenariju i ovaj put.. ☺️
Sretno svima koje idu na pregled ili ogtt..
Jutro curke! Ajme sta je nocas bilo fino spavati! Preksinoc nisam oka sklopila I toliko sam umorna jucer bila od te noci da ni popodnevni spavanac nije pomogao. Danas bome osjetno zahladilo, ali nije da se bunim.
I mene nesto grize, ali mislim da nisu komarci. Ko musice neke, niti zuje niti je ubod onaj klasicni od komarca, al zato jednako svrbi. I to mi na guzicu navalile, mislim si tamo samo sala mozete isisati, satrat ce vas kolesterol 😂😂😂
Sretno s pregledima! Na ogtt bolje sto ranije,mi smo bili zapeli u guzvi pa smo tek oko 8 I 15 dosli tamo pa mi je rekla da je inace najbolje oko 7 doci.
Svekyca bas si zgodna ❤
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji