Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    14. Lipanj 2018. 09:25

Cekalica123

Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂

Jutro svima! Ja idem u srijedu na to. Ali zanima me da li moramo sjediti tamo dva sata ili mogu otici kuci pa doci nakon sat i opet nakon dva? 

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 09:25

Ma ja sam si zamisljala kao hmmmm fina hladna limunada. Mislim nije ni hladna ni fina 😂😂😂 al sta se mora mora se, nema mi druge. Samo se nadam da ce nalaz biti ok pa da necu morat ponavljat 

Dija85
    14. Lipanj 2018. 09:34

https://www.facebook.com/195754697276460/posts/877625799089343/ 
    ja sam se rastopila gledajuci ovaj video 😄😄😄😍

Isssa
    14. Lipanj 2018. 09:39

Dija85

Cekalica123

Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂

Jutro svima! Ja idem u srijedu na to. Ali zanima me da li moramo sjediti tamo dva sata ili mogu otici kuci pa doci nakon sat i opet nakon dva?

Nažalost moraš tamo sjediti, ni hodati, ni piti ni jesti, sjediti i čekati 🤤

Dija85
    14. Lipanj 2018. 09:43

Isssa

Dija85

Cekalica123

Nažalost moraš tamo sjediti, ni hodati, ni piti ni jesti, sjediti i čekati 🤤

Ma bezveze. Kuca mi malo dalje od laboratorija. E da i u koliko sati dodjete  tamo? U 7?

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 09:48

Dija85 da nazalost moras biti tu cijelo vrijeme. Ja sam dosla oko 7:30 kod nas primaju pacijente do 08 

• Cekalica123
    14. Lipanj 2018. 09:50

Dija85 i prozivaju te nakon sat od prvog vadenja krvi pa opet nakon sat od drugog vadenja krvi. Dakle u totalu si tu nekih cca dva i pol sata

Dija85
    14. Lipanj 2018. 09:58

Ok hvala cure, ja cu otici u 7 odmah. Pa ce me mozda odmah primiti

• LadyDi19
    14. Lipanj 2018. 10:13

Hello curke, ja cu pocetkom 7 mj na ogtt.. U prvoj trudnoći mi je bilo ok za popit i bilo je jos cura pa smo pricale i brzo nam vrijeme proslo..nadam se slicnom scenariju i ovaj put.. ☺️ 
    Sretno svima koje idu na pregled ili ogtt.. 

Baby.nb1
    14. Lipanj 2018. 10:14

Jutro curke! Ajme sta je nocas bilo fino spavati! Preksinoc nisam oka sklopila I toliko sam umorna jucer bila od te noci da ni popodnevni spavanac nije pomogao. Danas bome osjetno zahladilo, ali nije da se bunim.
    I mene nesto grize, ali mislim da nisu komarci. Ko musice neke, niti zuje niti je ubod onaj klasicni od komarca, al zato jednako svrbi. I to mi na guzicu navalile, mislim si tamo samo sala mozete isisati, satrat ce vas kolesterol 😂😂😂
    Sretno s pregledima! Na ogtt bolje sto ranije,mi smo bili zapeli u guzvi pa smo tek oko 8 I 15 dosli tamo pa mi je rekla da je inace najbolje oko 7 doci.
    Svekyca bas si zgodna ❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.