Jaoo curee mene danas lome grčevi u listovima popila san brdo tekucine i magnezij ali bas me lovee 😥😥 i neki tezak dan mi je beban je bio aktivan cjelu noc pa nisam. Ni spavala kako treba 😑 bas sam komaaa...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jaooo meni je danas super cijeli dan bauljam 🙈 prvi dan nakon dugo vremena da ne hodam i pušem ko bik kad vidi onu crvenu krpu ili još bolje parna lokomotiva 😤, neznam kako kod vas u ali u zg je konačno bez pritiska...
U kojem je tjednu najbolje radit 4D?
Koliko znam najbolje je od 20. Do 27 tjedna...
Samuel i ja prozivljavamo sparinu i vrucinu😁
Mi smo zasada u minusu s kilama, vidjet ćemo 7.3. kakvo će biti stanje. Mislim da ne bi trebala biti u nekom velikom plusu s obzirom na dijetu.
Ja moram zvati svog ginekologa da vidim kad možemo na 4d. Jesam ja jedina koja nije radila taj anomaly scan u 20-om tjednu, niti mi je ginekolog šta rekao? Na pregledu ću biti u 25-om tjednu.
Mimmyx, lijepa bušica😍 i jako mi se sviđa ime za bebana!
Evo da podijelimo i našu slikicu s vama, ovo je s 20tj, ovaj tjedan se nismo još slikala 😁 na temu o kilama mogu samo rec hvala bogu jos smo na 0, al nas ima od prije tako da se trbuh samo formirao. Vaši su svi prekrasni trbuščeki, a opet svaki drugačiji, al najbitnije da dobro čuva naše srećice
Woow koje buse 😍 mi spadamo pod one buse koje se preko sire majce ni ne vide 😂
Garavusa izgleda imamo slican ukus ☺☺ nas su pitali je li se salimo za svako ime koje smo dali djeci 🤣
Cure, bas sam danas pricala sa muzem, posto cekamo curicu a robicu imamo od djecaka sto napraviti s tom robom. U caritas i domove ne dajem jer znam iz prve ruke da sve sto je okej se odnosi prijateljima, kumovima, rodbini itd.. po fejsu mi nema smisla stavljati jer ce svi traziti pa kasnije preprodavati sto znaci da im nije potrebno, a svi koje poznajem cekaju curice pa sam htjela vas pitati. Ako ima koja mama da je losijeg imovinskog stanja a ceka deckica rado bih joj poklonila robicu kad sortiram. Nije to Bog zna koliko jer ima dosta univerzalnog ali ce dobro doci. Za kasnije vece deckice imam vise i robice. Robica je kupljena sva, neke stvari prije cca 3 godine (stariji ima 2 i pol) a neka prije cca 2 godine (manji ima godinu i 7 mj). Ostavljam e mail pa ako koja cura zeli neka se javi. lucijahozdic@gmail.com
Shinin - ma slobodno me uzmi za primjer! To mi je rijetka prilika da budem i ja nekome primjer
Ali - stavi na let go ili na fejs. Brdo mama prodaje na fejsu robicu. Imaš vjerojatno neku grupu koja se odnosi na tvoju regiju. Recimo ako si iz Osijeka, potraži "Mame iz Osijeka" i sigurno imaju neku stranicu gdje se oglašavaju. Dobro će ti doći, vjeruj... sad je moja frendica prodala sandalice praktički nenošene jer se šminkerici ne sviđaju. Razmišljaj ovako - ako nekome slabijeg imovinskog statusa treba, taj netko će KUPITI po simboličnoj cijeni dok će ovim švercerima to biti prevelika investicija. Onaj koji nema i kome stvarno treba se ne dere TREBA MI nego gleda da kupi najpovoljnije moguće, ali kupi.... ne traži ništa besplatno jer se na neki način srami što nema.
Dobro jutro cure
Molim pomoć van sebe sam
Komarci ću me pojeli ali doslovno pojeli!!’
Sto mi trudnice možemo koristiti protiv njih da nije štetno ja vise ovako ne izdržim cijelo lice noge ruke su mi pojeli!
Kupila sprej za djecu u apoteci moram ga vise puta po noći staviti i boli me od njega jako glava! A lavanda ulje uopće ne pomaze! Svaki savjet je dobrodošao jer sam van sebe!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji