Ja upalim aparatic po noci, onaj klasicni uz rastvorena vrata i prozore. A ako se mazem koristim onaj chicco roll on od malca.
Meni te prirodne stvari nista ne pomazu
Dobro jutro cure
Molim pomoć van sebe sam
Komarci ću me pojeli ali doslovno pojeli!!’
Sto mi trudnice možemo koristiti protiv njih da nije štetno ja vise ovako ne izdržim cijelo lice noge ruke su mi pojeli!
Kupila sprej za djecu u apoteci moram ga vise puta po noći staviti i boli me od njega jako glava! A lavanda ulje uopće ne pomaze! Svaki savjet je dobrodošao jer sam van sebe!!!!
Kupila sam u bubamari male okrugle naljepnice koje se zalijepe na odjecu i djeluju 72h, 24kom-57kn. Kazu da ih jako dobro prodaju. Mi ih po noci zalijepimo na uzglavlje kreveta i dosad nas nisu grizli, koristimo ih 2tj vec.
A za vani, kupila sam isto u bubamari sprej od chicca - 59 kn ili tako nesto.
Sve je namijenjeno za trudnice i djecu mladu od 2 god.
Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂
Dobro jutro 😀, kod mene se pije kavica, čitaju novine i sve 4 u zrak 😊
Jučer je bio jaaaako dug, težak i naporan dan, ujutro sv. Duh, pa doma za kompjuterom rad nekih 3 sata, onda obaveze oko salona, trudnički tečaj.....puno sam vozila jučer i navečer sam bila koma, sve me bolilo, trbuh, noge, ma sve i po noći prvi puta grčevi u nogama 😫, jaukala sam ko da je neznam šta, mislim da me cijelo susjedstvo čulo, dragi se na prvu prepao da je bebač u pitanju 😥, ma užas 😤
Danas imam kontrolu u 14 sati, napokon da vidim kako malac napreduje, jedva čekam 😀
Cure jeste provjeravale vitamine možda? Ja planiram danas prije tečaja otići u Breyer čisto da provjerim.
A komarci....izluđuju me, isto me grizu, osjećam se ko meta 😂, kaže muž da sam repelent 😂😂😂😂
Jutro cure, evo mene u cekaonici radim ogtt test. Ona voda i secer su cak i ok bili, sad slijedi najgore sjedi i cekaj 😂 a ne moram ni pisat kak sam sad najgladnija i pojela bi i popila sve na ovom svijetu 😂
Sretno, najdužih 2 sata u mom životu 😂
Dobro jutro cure, lijepe su vam busice :)
Za komarce ja isto preko noci koristim onaj klasicni aparat sa tabletama ali isto sa otvorenim svim prozorima i nije nas jos niti jedan po noci maltretirao, a za vani jos nisam nista kupila za sebe ...
Ja sam jucer bila na ogtt, danas ce mi netko nalaze pokupit ...
I da se pohvalim mi smo danas usli u zadnje tromjesečje, približavamo se kraju 🎉🎉🎉❤️❤️❤️ evo i slikice
Lea1202- ne smije se ni jest ni pit ništa 😑
Cekalica123- svaka čast meni je to strašno za pit drugi put kad su mi izvadili bila sam ko krpa blijeda pa su me odveli preko u sobu leć 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji