Mi smo se eksali redovito, ali sad u zadnje vrijeme je moj zakoniti počeo nekaj glumatati, ustvari smeta mu trbuh 😂😂😂😂, pa se boji da ne dobijem gljivice, pa mu je vruće….izgovori sami 😀, ali mogu vam reći da ni meni nije lako više 🙈 pa se ne žalim previše 🤫🤭, jednom tjedno je čist OK ☺️☺️☺️
Cure ja sam na +10 kg, sutra će me oprati ginekologica zbog kila, već se psihički pripremam 😊, ništa više nisam jela nego inače, nemam problem s vodom, kako???????
Al ti gledaj da imaš još 3 mj. Znači da svaki mj dobiješ 2 kg do kraja ideš roditi sa 16kg gore. Po meni čisto solidno
ja sam na +13kg i oprat će me u petak ko malog majmuna. Kad me pitaju gdje su mi te kile, ja nemam pojma. Stomak mi niti nije toliko veliki. Ali eto, dobivam na kilaži sad unazad 3 tjedna preko noći. S tim da sam ja u 23. tjednu a ti u 27.
Garavusa u petak imaš pregled? Čekam izvještaj :) moj je opet za 2 tj. Naručio me ranije ovaj put jer početkom 7.idu na godišnji pa da ne čekam predugo.
Bok cure! Cekam m da dodje s posla da ručamo.. napisala sam vam kako sam imala 4 kile vise u pon na pregledu. Jucer sam, od muke, isla vagati svoj ogrtač u kojem sam bila na vagi kod ginekologa jer je m rekao da on sigurno ima vise od kile i da se ne sekiram. Ima 1018 kg.😂😂 morala sam pojesti jednu napolitanku jer smo se kladili. 🤦♀️
Ja te totalno razumin. Prije no sta su mi rekli spol ja sam bila cila u tom da ce bit cura. 3 zenska imena odabrala nijedno musko. I dosla na pregled kad kazu daje decko. Bas sam paf ostala. A sad sam se toliko navikla da je decko, uopce ne mogu sad zamislit da mi sad rece da je cura. No dvi ginekologinje su mi rekle da je decko tako da mislim da nema neke sanse vise da je cura.
Bok cure! Cekam m da dodje s posla da ručamo.. napisala sam vam kako sam imala 4 kile vise u pon na pregledu. Jucer sam, od muke, isla vagati svoj ogrtač u kojem sam bila na vagi kod ginekologa jer je m rekao da on sigurno ima vise od kile i da se ne sekiram. Ima 1018 kg.😂😂 morala sam pojesti jednu napolitanku jer smo se kladili. 🤦♀️
Ja te totalno razumin. Prije no sta su mi rekli spol ja sam bila cila u tom da ce bit cura. 3 zenska imena odabrala nijedno musko. I dosla na pregled kad kazu daje decko. Bas sam paf ostala. A sad sam se toliko navikla da je decko, uopce ne mogu sad zamislit da mi sad rece da je cura. No dvi ginekologinje su mi rekle da je decko tako da mislim da nema neke sanse vise da je cura.
Mislim da vise necu ni pitati. Pa neka bude iznenadjenje. Kad se vec ne zeli pokazati neka mu/joj bude. 😊 imamo dva , tri imena za curicu pa cemo vidjeti. Evo upravo se javlja hehe
Hahah, vidim vi opet o kilama i spolovima 😀 ja sam na +2,8 s tim da sam usla s viskom u trudnocu...
A prvo jutro kad smo gledali test smo rekli da je to mala Sofija (makar bi ja radje deckica zbog nekih sebicnih razloga, al kaj bude bude), jednostavno intuicija 😀 i za sad je cura...27.6. Sam narucena na 4D ultrazvuk s anomaly scanom pa cemo vidjet 😀 uzeli smo prek ponude dana kod dr. Đurića....
Hahah, vidim vi opet o kilama i spolovima 😀 ja sam na +2,8 s tim da sam usla s viskom u trudnocu…
A prvo jutro kad smo gledali test smo rekli da je to mala Sofija (makar bi ja radje deckica zbog nekih sebicnih razloga, al kaj bude bude), jednostavno intuicija 😀 i za sad je cura…27.6. Sam narucena na 4D ultrazvuk s anomaly scanom pa cemo vidjet 😀 uzeli smo prek ponude dana kod dr. Đurića….
Može mi neko reći di vi radite 4D ultrazvuke, privatno ili vas pošalju ginekolozi vaši?
pozdrav cure ja sam danas ko pijana kokos, jedva se drzim na nogama
nadam se da ste vi bolje
sinoc se tata prvi put bas "druzio" sa Nicholasom, do sada ga je osjetio dva-tri put samo kratko a sinoc su se "mazili" kad god samo stavi ruku na trbuh ili i malo pritisne ili kucne on se umiri ne znam kako da je aktivan, a sinoc mm krenuo mazit trbuh, pa kad se mali razmahao, bas ga je fino mogao osjetit
sto se tice kilaze, malo mi ide na zivce koliko dr. to forsiraju i svi se drze tablice ko pijan plota, a tablica bi trebala biti samo kao neki prosjecni pokazatelj. ukratko sto ste manje kg imali prije trudnoce veca je vjerovatnoca da cete vise dobiti i obrnuto. Garavusa napr. je prije trudnoce odgovarala svim definicijama pothranjenosti (sorry da te uzimam za primjer) i normalno je da ce za normalnu trudnocu vise kg dobiti, u protivnom bile bi i ona i beba u opasnosti - stoga draga slobodno otkantaj svog dr. kad ti podje o kilama. isto tako je normalno da ja sa mojim viskom necu dobiti ni prosjecno toliko kg, u protivnom bi bilo opasno i za bebaca i za mene. Isssa ti si mi cist ok. uopceno sve ste mi po slikama super fit i predivne trudnice
a sad da se malo smijete trudnickom mozgu: jucer vozim ja malu u skolicu i telefoniram sa mm (naravno preko bluetooth) i kazem mu kako trebam do pumpe jer sam knap sa benzinom. u par minuta sto sam trebala da malu ostavim tamo, ja sam to zaboravila i odvezla se kuci, pozavrsavala neke analize i trebam po malu, kljuc u auto i tad mi padne na pamet da sam trebala do pumpe. naravno da sam bila knap sa vremenom, rekoh odoh po malu pa cu na pumpu...kad sam krenula tocit, onaj nikako da stane, ispalo je da sam vozila na jos par ml benzina, mogla sam ostat bilo gdje bez benzina...
Hahah, vidim vi opet o kilama i spolovima 😀 ja sam na +2,8 s tim da sam usla s viskom u trudnocu…
A prvo jutro kad smo gledali test smo rekli da je to mala Sofija (makar bi ja radje deckica zbog nekih sebicnih razloga, al kaj bude bude), jednostavno intuicija 😀 i za sad je cura…27.6. Sam narucena na 4D ultrazvuk s anomaly scanom pa cemo vidjet 😀 uzeli smo prek ponude dana kod dr. Đurića….
Može mi neko reći di vi radite 4D ultrazvuke, privatno ili vas pošalju ginekolozi vaši?
Prvi put sam isla po preporuci sogorice u Harni u 12. Tjednu i bila sam skroz razocarana uslugom za cijenu, sad mi je ginekolog reko da je ovo prek ponude dana kod dr. Đurića ok za tu cijenu, pa javim iskustvo iza 27.6.
Sortiraj odgovore
Najstariji