Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 20:06

Joj što nema opcije uredi post! Baby.k nadam se da ćeš što prije riješiti problem zuba! Mene si podsjetila da ja moram otići na kontrolu. 

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 20:06

petrapp2605

Baby.k hvala ti! Ja stalno mislim da sam ogromna, a svi me obasipaju komplimentima. Susjed mi ima bazen, pa imam free upad 😊 i sigurna sam da nema nikakvih opasnosti, jer znam da ga održava i kupa nas se ako 5 puno sam rekla. Danas sam se prvi puta odlučila otići okupati, inače ne bih išla na bazene jer se bojim zaraznih bolesti koje se često prenose na njima, ali na rijeci bi se kupala.
    Gaćice su 30 kn, a gornji dio 35 kn. Mislim čak da je to od prošlog tj ostalo, jer mislim da nisam vidjela u ovotjednom katalogu.

Petrapp, ajme to je super. Ja planiram kupiti bazen kao za nećakinju mog dragog koja je svaki dan kod nas na čuvanju, ali planiram biti glavna u njemu😂 Morat ću nazvati ginekologa da pitam za rijeku, da vidim što on kaže.
    Pogledat ću, možda je nešto ostalo, nadam se😁

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 20:09

Slažem se za uređenje posta😁 Ja muku mučim s ovim zubom otkad sam saznala da sam trudna, svakih mjesec dana me tako zaboli i moram kod zubara da otvori, počisti i to je to. Moram ga slikati, a ne želi me slati dok sam trudna. Tako da čekam.

Isssa
    12. Lipanj 2018. 20:15

Baby.k

Slažem se za uređenje posta😁 Ja muku mučim s ovim zubom otkad sam saznala da sam trudna, svakih mjesec dana me tako zaboli i moram kod zubara da otvori, počisti i to je to. Moram ga slikati, a ne želi me slati dok sam trudna. Tako da čekam.

Zubobolja je gadna stvar, probaj češnjak na pola prerezati i lagano zagristi ili staviti na desne na 2 min, meni je to pomagalo kod bolova🤯

petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 20:18

Baby.k

Ja čekam da mi muž doma smontira bazen, kupili smo ga prošle godine ima 3,66 i visok je 70, jako puno vode ide u njega, ima filter i pumpu tako da je i taj naš super. Ali ovaj susjedov je pravi bazen di mogu i plivati, doduše u krug, ali bome paše! Doma se brčkamo i hladimo, a kod susjeda rekreiramo. 

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 20:21

Isssa, hvala na savjetu, probat ću i to.
    Petrapp, e takav i ja planiram kupiti. Sada su na akciji u pevecu, pa da iskoristimo priliku 😊 I ja obožavam plivati, tako da se iskreno nadam da ću dobiti dopuštenje za rijeke.

• Anđeo_
    12. Lipanj 2018. 20:32

Baby.k- jooj taj zub, meni je danas ispao lijek i sve me strah do sutra da me ne zaboli 😱😡 sutra idem da mi na brzinu stavi drugi...
    Zvala maloprije za briseve ovi šta nisu bili gotovi  imam onu beštiju ureaplazmu ujutro idem po antibiotike 😤 čitala sam sve I svašta na internetu i nekako sam se uplašila 😏

Isssa
    12. Lipanj 2018. 20:43

Schinin

cijepljenjevecsam pisala, doktor medicine sam, bavim se znanstvenim radom (priznat strucnjak u mojoj oblasti) i freak sam, koji umjesto zenskog magazina ili bilo kavih magazina/novina radije cita znanstvene clanke… i smatram se kompetentnom komentirati tu temu.
    u medicini nista nije ni crno ni bijelo nego citava paleta sivih tonova i uvijek se vodimo onim da stavis na vagu riziko i dobrobit necega. dali cjepiva imaju nuspojava? DA, imaju (svaki lijek ih ima!!!!), ali risiko tih nuspojava je jaaaako puno manji od one dobrobiti sto dobijemo s tim. i da napomenem nuspojave koje su ceste su da dijete dobije temperaturu, crvenilo/otok oko ubodnog mjesta, one tipa meningitisa i tako teze nuspojave su iznimno rijetke i stoje na popisu nuspojava zbog toga jer se pharma kompanije zele osigurati.
    NE, doktori nisu extra placeni da daju cjepivo (i to kursira u medijima)

👍👍👍👍👍

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 21:04

Anđeo, žao mi je zbog ureaplazme, nadam se da ćeš je se brzo riješiti uz antibiotike🤞🤞

Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 21:04

Anđeo_

Baby.k- jooj taj zub, meni je danas ispao lijek i sve me strah do sutra da me ne zaboli 😱😡 sutra idem da mi na brzinu stavi drugi…
    Zvala maloprije za briseve ovi šta nisu bili gotovi imam onu beštiju ureaplazmu ujutro idem po antibiotike 😤 čitala sam sve I svašta na internetu i nekako sam se uplašila 😏

A jebemu... nemoj citati, tako sam ja sebe isprepadala, a na kraju je rijesila sumamedom. Moze napraviti svasta, a ne mora napraviti nista. Tako da nemoj se ubit u pojam unaprijed, kao ja

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.