Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    12. Lipanj 2018. 22:46

mimmyx

Mene muči žgaravica…. Ima ko kakav prijedlog kako da ublažim?

Rennie uzmi u ljekarni, cuclaju se i jako su fine, mene je gastritis zgrabio prije 3 tjedna tako da bez njih nikud nejdem, i peptoran smiješ, provjereno ( pijem ih) 😉

Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 23:00

Endzrue jao bas gadno. Kad gledas  samo da te svrbi nesto, a ne smijes se pocesat je vec dovoljno da ispalis na zivce. Al super da je tako prosao, zna kod odraslih bas zeznuto biti.

Anđeo ja sad izbjegavam odnose jer sam uspjela rijesit tu glupu bakteriju, a posto muz nije pio terapiju on je sigurno ima, pa nema smisla da mi je vrati nazad. Jedino mozda kondome koristiti, al pravo da ti kazem nije bilo konkretnog sexa od kad sam trudna jer se ne mogu nikako opustiti. Tako da improvizacija na najjace 😂😂😂

I ja citam I ostale grupe I bas je zanimljiv cijeli taj proces. Bome, ljetnice su krenule I onda mozemo lagano zapjevati, jesen stize dunjo moja 😁
    Zgaravica - definitivno mi je pomagalo spavati sa glavom na povisenom. I ono sto sam ja primjetila, a sto je suprotno savjetima je da nikako nisam smjela ici gladna spavati. Tj. ako bi osjetila glad pa odlucila da necu jesti jer je kasno, zgaravica je bila puno jaca, nego ako bi nesto malo pojela. Cure su ti spominjale jos bademe, sodu bikarbonu, donat mg...

url=https://lilypie.com]

Ail
    13. Lipanj 2018. 07:12

Jutro cure 
    Pisale ste o cijepljenju, svoje klince redovno cijepim, pa cu tako i curicu, nemam nista protiv onih koji ne cijepe svatko bira za sebe. Sto se tice zgaravice meni nista ne pomaze, jednostavno moram cekati da se smiri. Tablica mi je woow, koliko nas je ☺☺ ps. mozes Teta (barem mislim da ju ti vodis 😂) staviti ime Aria Pia pokraj nas 😁
    Vidim da samo aurora i ja idemo na sv.duh? 
    Cure kako stojite sa pripremom stvari za bebe? Ja sam neki dan odvojila univerazalno od deckiju da vidim sto jos moram kupiti. Ali se ne usudim jos kupovati nista. Cekam da udem u 7 mjesec trudnoce. A opet si miskim kako ce mi biti teze tada u vecoj trudnoci i sa klincima pa nisam uopce pametna 😂

Baby.k
    13. Lipanj 2018. 08:54

Dobro jutro! 
    Danas se lakše diše, kiša je super rashladila malo.
    Ail, mi smo u procesu renovacije pa još ništa ne skupljam da ne selim stvari sto puta. Dosta toga ću dobiti, pa moram prikupiti i kupiti što nedostaje. To planiram sljedeći mjesec. 

13. Lipanj 2018. 08:56

Endzrue hvala ti puno!
    Andeo ma i moj je plasljivac po tom pitanju, u prvoj trudnoci kad se beba pocela jace micat se pomaknula taman kad smo se khm khm i otad u trudnoci prva 3 mj dolaze u obzir i vise ne do nakon poroda jer on onda ima osjecaj da ce djetetu nastetit 🙄 (njegove rijeci iako zna kako te stvari idu, on subjektivno ima taj osjecaj i ne zeli)...a sad sam tu glupu ureaplazmu imala pa se nismo radi nje (isto mi je rano otkrivena i isto muku mucim s njom)
    Ail i ja cu na sv. Duh, termin 11.10 (al racunam da cu kasnije jer sam prvo dvoje rodila po tj dana nakon termina)

13. Lipanj 2018. 09:23

Petrapp- i ja sam gledala taj kupaći ali nije bilo veličine - rasprodala se
    Ali - jao, obećala sam mužu da nećemo nikome reći ime ali ako naša beba bude curica, zvat će se vrlo slično kao tvoja 

christyy
    13. Lipanj 2018. 09:52

jutro cure :) jao kad vidim da vas ima koje se baš ne se*ate pomislim da mi onda nismo normalni jer mi se baš redovno, kao i prije trudnoće  bebi ne može naštetiti niti ona zna šta se događa, pa ako ginekolog nije striktno zabranio ne vidim razloga zašto ne... 

Baby.k
    13. Lipanj 2018. 10:05

christyy

jutro cure :) jao kad vidim da vas ima koje se baš ne se*ate pomislim da mi onda nismo normalni jer mi se baš redovno, kao i prije trudnoće bebi ne može naštetiti niti ona zna šta se događa, pa ako ginekolog nije striktno zabranio ne vidim razloga zašto ne…

Ja bi, dragi neće😂😂

Ail
    13. Lipanj 2018. 10:07

Justme123 onda se mozda i sretnemo 🤔 meni je termin 5.11 ali ja racunam da cu barem 2 tjedna ranije,  tako sam barem decke. 
    Garavusa005 ma da? ☺☺ mi smo se dvoumili izmedu Aria Pia ili Aurora Malia, ja sam vise za drugo ime a muz za prvo pa sam mu popustila ovaj put 😂
    Lakse mi je sad kad vidim da ni vi niste u nekoj ful pripremi jos 🙈

christyy
    13. Lipanj 2018. 10:07

Baby.k

christyy

jutro cure :) jao kad vidim da vas ima koje se baš ne se*ate pomislim da mi onda nismo normalni jer mi se baš redovno, kao i prije trudnoće bebi ne može naštetiti niti ona zna šta se događa, pa ako ginekolog nije striktno zabranio ne vidim razloga zašto ne…

Ja bi, dragi neće😂😂

Ja sam nedavno bila našla super članak gdje baš lijepo piše da bebi ništa ne škodi. to trebaš dragom pokazat  ako nađem poslat ću ti link mada ima na tu temu milijuni članaka po netu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.