Hvala svima na odličnim komentarima.. Onda nema brige, ako i bude malo manji bitno da je zdrav
Nego , jesi li ISSSAveć pripremila stvari za bebicu i rodilište ili je prerano još, moji govore da bi se trebala početi pripremati već
Za bebača sam neki dan oprala sve i speglala, stavila u vakum vreću pa nek čeka sve spremno, kinderbet i kolica još nismo kupili, a za bolnicu sam kupila nove gaće babske pamučne 😂, baš da nisam u čipkastom 😂😂😂, spavačice sam prije 2 dana kupila pa nek stoje.Možda je prerano za to sve ali volim imati sve pod kontrolom
Slažem se s tobom bolje i to po malo nego da juriš u zadnji čas ili da neko juri za tebe pa kupi ono šta ne želiš 😏
Hvala svima na odličnim komentarima.. Onda nema brige, ako i bude malo manji bitno da je zdrav
Nego , jesi li ISSSAveć pripremila stvari za bebicu i rodilište ili je prerano još, moji govore da bi se trebala početi pripremati već
Za bebača sam neki dan oprala sve i speglala, stavila u vakum vreću pa nek čeka sve spremno, kinderbet i kolica još nismo kupili, a za bolnicu sam kupila nove gaće babske pamučne 😂, baš da nisam u čipkastom 😂😂😂, spavačice sam prije 2 dana kupila pa nek stoje.Možda je prerano za to sve ali volim imati sve pod kontrolom
Slažem se s tobom bolje i to po malo nego da juriš u zadnji čas ili da neko juri za tebe pa kupi ono šta ne želiš 😏
Ma baš tako 😉
Ja sam mislila krenuti pocetkom 8 mj sa spremanjem ... Dali bi trebala prije😶
Nisam se naljutila.. Ovo sam ubacila članak samp radi ovog danas šta se piše i plaši.. Imam dovoljan broj ljudi oko sebe što se doktora tiče i svejedno imam stav da ako ja zakonski moram izvršit moju dužnost i cijepit isto tako i oni moraju testirat moje dijete na sastav kao što piše u uputi svakog cjepiva.. Znači ja sam za cijepljenje kada se prema meni i mome djetetu odradi sve zapisano i zakonski propisano za imunizaciju.. Isto tako ti školovani godinama mi nisu kompetentni kao što ni moji građevinari nisu kompetenti za sve gradit.. I doktorima nažalost ne vjerujem a fala B bolnice vidjela nisam. Ja si samo želim birat kao što biram oću uzet brufen za glavobolju il neću
Looda_vila https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/hcp/imz/child-adolescent.html ovo ti je stranica od CDC (center for disease control and prevention) kako oni preporucuju i mi se uglavnom drzimo toga, stavim kasnije sliku, naseg "immunization protocol"
Teta trbuscic divan i kako fino rastete
Delilah i vi ste divni
Justme da i protiv kozica je "obavezno" sto po meni i ima smisla. naime ako dobijes vodene kozice kao dijete velika vjerovatnoc aje da ti se nece desit nista goro dok j eu odrasloj dobi to druga prica. osim toga ti tu bolest "prebolis" ali virus ostaje citav zivot u tijelu, "spava" u ganglionima zivaca i teoretski na svaki pad imuniteta bolest moze izbiti ovaj put u vidu herpes zoster-a sa upalom zivca. ja sam ih nazalost kao dijete dobila (iznimka u cijepljenju, inace sam protiv svega i svacega cjepljena pa i protiv bjesnoce ) i imala sam epizodu zostera 20tak god kasnije - vjerujte mi to ne zelis ni najgorem neprijatelju. sjecam se kad sam bila dijete da su se organizirali "kozice-party", cim je jedno dijete dobilo vodili su svu djecu tamo da se zaraze i "prebole"
iskreno, meni je to svjesno ugrozavanje djeteta
Endzrue kozice su JAKO opasne u trudnoci. i ne , ne vodim se onim sto pise u medijima ili na FB, doktor sam. ako zelis bolje informacije od tih koje ti ocito imas, rado ti proslijedim
Anđeo cestitke na javljanju
mimmyx dobrodosla! ne brini se previse, neki bebaci su jednostavno malo manji i to je to...rekli bi ti da je koji problem u pitanju
Fala ti puno ja sam ih prebolila kao mala i njegovala dragog prije godinu dana tako da ne treba.
Mene ce izluditi ovo pisanje… non stop pijem vodu jer mi je prevruce I onda naravno non stop idem pisati… imam osjecaj da cijeli dan ne radim nista osim sto pijem I idem na wc 😂😂😵
Pridružujem se u klub 😂, po noći bar 6 puta, i onda se ulovim da kljucam na školjci 😂😂😂😂, a po danu....to nema broja kolko puta sam u WC-u 😂
Mimmyx- dobro došla 🙂, to je ako sam dobro shvatila mjesec dana prije termina ja bi to u miru polako odradila u 7 mj kupila polako pa lagano torbu ako baš bude trebalo mi neko drugi spremi ali osobno volim sve imat pod kontrolom i obaviti "na vrijeme" ne kažem da je početak 8 mj kasno to opet sve kako ti želiš si organiziraj 😊
Ja sam mislila krenuti pocetkom 8 mj sa spremanjem … Dali bi trebala prije😶
Nikad nije kasno 😂, meni je trbuh dosta veliki i kratke ruke 😂, jedva sam ispeglala tu svu robicu, a za mj ili 2 ću bit sretna ako ću si vidjeti prste na nogama 😎, još sam tuljan, ubrzo 🐋 (kit)
Ja sam bas izvadila robicu da malo pregledam i odvojim vece brojeve , polako cu i ja krenuti sa pripremama
Sortiraj odgovore
Najstariji