Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 17:34

Evo nas jučer sa točno 22 tj, i jedna od malo prije s našeg prvog kupanja. 

petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 17:36

Baby.nb1 ovo izgleda prefino! Ja sam za ručak pojela samo tanjur pileće juhe, i poslije par marelica. Nemam apetita po ovoj vrućini :( 

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 17:38

Ja sam dobila +6 kila , jos 3 mjeseca , sve me strah koliko ce se kila nabiti 😇

• Majchi511
    12. Lipanj 2018. 17:38

Bok cure,  evo nas s pregleda 😁 prijavljujemo curki, tako da nadopunite tablicu- 23.10. NIKA 😍 Bebica je super, zivahna,  gledali smo se na 4D i bas je smjesna bila stalno je rukama skrivala lice, a meni suze tekle u potocima, sva se šminka razmazala 🙈

12. Lipanj 2018. 17:41

Baby.nb1

Sta ste papale?
    Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
    I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂

Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu...hocu takva jela radit kao tvoja!!

Endzrue mene stvarno zanima o preboljevanju kozica u odrasloj dobi, imam jednu prijateljicu koja je majka 2 djece i nikad ih nije imala, nisu ni curice zasad, ali ocekuje da ce ih one skupiti kad tad pa se boji reakcije svog organizma. Pa ak mozes, napisi.

• Rorry
    12. Lipanj 2018. 17:48

Pozdrav cure :)  

Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom.  :) joooj,  citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg,  s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze.  😒

12. Lipanj 2018. 17:52

Rorry

Pozdrav cure :)

Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom. :) joooj, citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg, s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze. 😒

Gnjave te zbog +3kg? Koji si tjedan? Ja sam na +6 ako se ne varam, a nepuna 23 tjedna trudnoce..sto se slatkog tice, ja sam tu isto grozna, ne moze mi dan proc bez neceg slatkog...

• Rorry
    12. Lipanj 2018. 17:58

Justme123, 26 tjedana sam,  ali imam gestacijski pa ne smijem slatko. A gnjave me ljudi oko mene da zasto ne jedem 🙄🙄

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 18:14

Meni svi govore da cu se udebljat i da vec sad imam previse kila 

Elza
    12. Lipanj 2018. 18:21

Mislim da je doktorima bitno koja je startna kilaza pa se mozda za neke vise "ljute" za neke manje 
    Ja sam sad 20 tj i u plusu sam jedno 3 kg (nadam se da nije vise od toga) al apetit se opako pojacao ici ce to jos gore :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI