Baby.nb1 ovo izgleda prefino! Ja sam za ručak pojela samo tanjur pileće juhe, i poslije par marelica. Nemam apetita po ovoj vrućini :(
Ja sam dobila +6 kila , jos 3 mjeseca , sve me strah koliko ce se kila nabiti 😇
Bok cure, evo nas s pregleda 😁 prijavljujemo curki, tako da nadopunite tablicu- 23.10. NIKA 😍 Bebica je super, zivahna, gledali smo se na 4D i bas je smjesna bila stalno je rukama skrivala lice, a meni suze tekle u potocima, sva se šminka razmazala 🙈
Sta ste papale?
Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂
Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu...hocu takva jela radit kao tvoja!!
Endzrue mene stvarno zanima o preboljevanju kozica u odrasloj dobi, imam jednu prijateljicu koja je majka 2 djece i nikad ih nije imala, nisu ni curice zasad, ali ocekuje da ce ih one skupiti kad tad pa se boji reakcije svog organizma. Pa ak mozes, napisi.
Pozdrav cure :)
Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom. :) joooj, citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg, s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze. 😒
Pozdrav cure :)
Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom. :) joooj, citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg, s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze. 😒
Gnjave te zbog +3kg? Koji si tjedan? Ja sam na +6 ako se ne varam, a nepuna 23 tjedna trudnoce..sto se slatkog tice, ja sam tu isto grozna, ne moze mi dan proc bez neceg slatkog...
Justme123, 26 tjedana sam, ali imam gestacijski pa ne smijem slatko. A gnjave me ljudi oko mene da zasto ne jedem 🙄🙄
Mislim da je doktorima bitno koja je startna kilaza pa se mozda za neke vise "ljute" za neke manje
Ja sam sad 20 tj i u plusu sam jedno 3 kg (nadam se da nije vise od toga) al apetit se opako pojacao ici ce to jos gore :D
Sta ste papale?
Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂
Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu…hocu takva jela radit kao tvoja!!
Endzrue mene stvarno zanima o preboljevanju kozica u odrasloj dobi, imam jednu prijateljicu koja je majka 2 djece i nikad ih nije imala, nisu ni curice zasad, ali ocekuje da ce ih one skupiti kad tad pa se boji reakcije svog organizma. Pa ak mozes, napisi.
Kakav recept bejbe, nema recepta, samo izgleda tako. Ispod je narezana paprika, luk, svjezi krastavac, cherry rajcica, kukuruz I crveni grah. Malo zacinila (sol,papar,mrva ulja, ocat) prelila dvije zlice jogurta, malo vlasca I bosiljka I gore stavila pileci file na naglo pecen, onaj sta je na stapicima vec zacinjen, samo sam ga skinula sa stapica.
Samo sam ti ja bolesnik na lijepo serviranu hranu, pa se malo zaigram.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji