Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 17:36

Baby.nb1 ovo izgleda prefino! Ja sam za ručak pojela samo tanjur pileće juhe, i poslije par marelica. Nemam apetita po ovoj vrućini :( 

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 17:38

Ja sam dobila +6 kila , jos 3 mjeseca , sve me strah koliko ce se kila nabiti 😇

• Majchi511
    12. Lipanj 2018. 17:38

Bok cure,  evo nas s pregleda 😁 prijavljujemo curki, tako da nadopunite tablicu- 23.10. NIKA 😍 Bebica je super, zivahna,  gledali smo se na 4D i bas je smjesna bila stalno je rukama skrivala lice, a meni suze tekle u potocima, sva se šminka razmazala 🙈

12. Lipanj 2018. 17:41

Baby.nb1

Sta ste papale?
    Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
    I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂

Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu...hocu takva jela radit kao tvoja!!

Endzrue mene stvarno zanima o preboljevanju kozica u odrasloj dobi, imam jednu prijateljicu koja je majka 2 djece i nikad ih nije imala, nisu ni curice zasad, ali ocekuje da ce ih one skupiti kad tad pa se boji reakcije svog organizma. Pa ak mozes, napisi.

• Rorry
    12. Lipanj 2018. 17:48

Pozdrav cure :)  

Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom.  :) joooj,  citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg,  s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze.  😒

12. Lipanj 2018. 17:52

Rorry

Pozdrav cure :)

Ja sam danas radila ribu i kao prilog blitvu s krumpirom. :) joooj, citam tu kako pisete sto sve jedete i bas sam ljubomorna. Jako sam veliki slatkoljubac i stvarno mi tesko pada sto ne smijem slatko. A trenutno sam na +3 kg, s tim da nikad nisam imala problema s kilama pa me sad svi stalno gnjave oko kilaze. 😒

Gnjave te zbog +3kg? Koji si tjedan? Ja sam na +6 ako se ne varam, a nepuna 23 tjedna trudnoce..sto se slatkog tice, ja sam tu isto grozna, ne moze mi dan proc bez neceg slatkog...

• Rorry
    12. Lipanj 2018. 17:58

Justme123, 26 tjedana sam,  ali imam gestacijski pa ne smijem slatko. A gnjave me ljudi oko mene da zasto ne jedem 🙄🙄

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 18:14

Meni svi govore da cu se udebljat i da vec sad imam previse kila 

Elza
    12. Lipanj 2018. 18:21

Mislim da je doktorima bitno koja je startna kilaza pa se mozda za neke vise "ljute" za neke manje 
    Ja sam sad 20 tj i u plusu sam jedno 3 kg (nadam se da nije vise od toga) al apetit se opako pojacao ici ce to jos gore :D

Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 18:34

Justme123

Baby.nb1

Sta ste papale?
    Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
    I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂

Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu…hocu takva jela radit kao tvoja!!

Endzrue mene stvarno zanima o preboljevanju kozica u odrasloj dobi, imam jednu prijateljicu koja je majka 2 djece i nikad ih nije imala, nisu ni curice zasad, ali ocekuje da ce ih one skupiti kad tad pa se boji reakcije svog organizma. Pa ak mozes, napisi.

Kakav recept bejbe, nema recepta, samo izgleda tako. Ispod je narezana paprika, luk, svjezi krastavac, cherry rajcica, kukuruz I crveni grah. Malo zacinila (sol,papar,mrva ulja, ocat) prelila dvije zlice jogurta, malo vlasca I bosiljka I gore stavila pileci file na naglo pecen, onaj sta je na stapicima vec zacinjen, samo sam ga skinula sa stapica. 
    Samo sam ti ja bolesnik na lijepo serviranu hranu, pa se malo zaigram.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.