Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 18:40

petrapp2605

Evo nas jučer sa točno 22 tj, i jedna od malo prije s našeg prvog kupanja.

Oprosti, moram ovo prokomentirati. Cicke su ti famozne 😁

url=https://lilypie.com]

12. Lipanj 2018. 18:40

Rorry

Justme123, 26 tjedana sam, ali imamgestacijski pa ne smijem slatko. A gnjave me ljudi oko mene da zasto ne jedem 🙄🙄

Da, skuzila sam za gestacijski...zato ti svaka cast jer ja pojma nemam kako bi to izdrzala da ga ja imam...doduse, OGTT me tek ceka pa tko zna, al nadam se najboljem. Ma joj okolina nikad zadovoljna, to sve otkantaj, nekome ces jest premalo, nekome previse, nekome ces bit premrsava brzo nakon poroda, netko ce te pitat kaj si jos trudna 🙄
    Mene je baba u ducanu pitala zas ja nemam trbuh mjesec dana nakon poroda, da jel uopce moje dijete (a cijelu trudnocu sam tamo dolazila i svi su me vidjeli i dan pred porod). Kako izdrzavas tu dijetu dijabeticku?

Kalanhoja moguce je i to sta ti kazes, da se gleda pocetna kilaza pa zato razlicito reagiraju na dobivanje na tezini...ti si rekla da je koguce da su mi klinci imali kozice bez simptoma, jel da? To mi nije palo na pamet...pitat cu dr kak to mozemo provjerit i dal mozemo uopce.

12. Lipanj 2018. 18:45

Baby.nb1

Justme123

Baby.nb1

Sta ste papale?
    Ja opet sama cijeli dan pa mi se nije dalo puno nakuhavat tako da sam si salatu I piletinu slozila.
    I sad bi ubila za nesto slatko, a nemam nicega 😕 mozda I bolje 😂😂

Daj ti meni salji te recepte! Ovo je prekrasno! Ja skuham bolonjez na brzinu u 5 popodne i svi pojedemo do pol 6 i pobacamo se po kaucu…hocu takva jela radit kao tvoja!!

Kakav recept bejbe, nema recepta, samo izgleda tako. Ispod je narezana paprika, luk, svjezi krastavac, cherry rajcica, kukuruz I crveni grah. Malo zacinila (sol,papar,mrva ulja, ocat) prelila dvije zlice jogurta, malo vlasca I bosiljka I gore stavila pileci file na naglo pecen, onaj sta je na stapicima vec zacinjen, samo sam ga skinula sa stapica.
    Samo sam ti ja bolesnik na lijepo serviranu hranu, pa se malo zaigram.

E pa prekrasno je da znas, ko iz casopisa je 😍

Elza
    12. Lipanj 2018. 18:56

Justme123, moguce je 100% jer to je stvar imunoloskog sustava svakog pojedinca. Moze se provjeriti iz krvi na zavodu za javno zdravstvo (uz uputnicu) ili privatno. Jedino je pitanje da li ce dr smatrati da je to potrebno ako su djeca mala. 

Elza
    12. Lipanj 2018. 18:57

Baby.nb.1 prijavi se za 321 kuhaj :D

petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 18:58

Baby.nb1

petrapp2605

Evo nas jučer sa točno 22 tj, i jedna od malo prije s našeg prvog kupanja.

Oprosti, moram ovo prokomentirati. Cicke su ti famozne 😁

Heheh, baš ti hvala😊! Od tolike potrage za kupaćim na kraju sam ga jučer kupila u lidlu za 65 kn, i čini mi se baš dobar (cicke su se lijepo smjestile 😎).

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 19:04

Može pitanje, ako neko ima iskustva od prijašnjih trudnoća ili je čuo.. Ako žena ima povišen šećer dali ostaje prije poroda u bolnici?

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 19:52

Helou klokanice drage! 😊
    Pratila sam vas što pišete, ali nisam pisala jer se opet mučim sa zuboboljom i ništa ne pomaže, sutra opet na bušenje😣
    Zapamtila sam temu cijepljenja. Svoje dijete ću cijepiti, a u tuđi izbor se ne miješam. 
    Zapamtila sam onu finu salaticuu😍 izgleda jako fino.
    Petrapp, super izgledaš! I baš sam htjela pitati gdje si kupila badić, tražila sam baš takav da mi cice ne ispadaju, nigdje nisam našla takav😁 Moram skoknuti sutra do Lidla. Jesi to na bazenima ili?
    Cure, kakvog ste stava o kupanju na rijekama? Svi mi govore da ne bi trebala, a ja si razmišljam što ću onda ovo ljeto. Na more ćemo ići samo 2,3 dana s kumovima i možda ako se zaletimo koji put na jedan dan.
    Al sam se raspisala...

Baby.k
    12. Lipanj 2018. 19:53

Mimmyx, negdje sam pročitala da uglavnom ostaju ranije u bolnici jer bebe budu veće težine, pa se uglavnom ide na inducirani ili carski. Ali nemoj me uzeti za riječ, vjerojatno netko zna sigurno.

petrapp2605
    12. Lipanj 2018. 20:01

Baby.k hvala ti! Ja stalno mislim da sam ogromna, a svi me obasipaju komplimentima. Susjed mi ima bazen, pa imam free upad 😊 i sigurna sam da nema nikakvih opasnosti, jer znam da ga održava i kupa nas se ako 5 puno sam rekla. Danas sam se prvi puta odlučila otići okupati, inače ne bih išla na bazene jer se bojim zaraznih bolesti koje se često prenose na njima, ali na rijeci bi se kupala. 
    Gaćice su 30 kn, a gornji dio 35 kn. Mislim čak da je to od prošlog tj ostalo, jer mislim da nisam vidjela u ovotjednom katalogu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.