Justme123 onda se mozda i sretnemo 🤔 meni je termin 5.11 ali ja racunam da cu barem 2 tjedna ranije, tako sam barem decke.
Garavusa005ma da? ☺☺ mi smo se dvoumili izmedu Aria Pia ili Aurora Malia, ja sam vise za drugo ime a muz za prvo pa sam mu popustila ovaj put 😂
Lakse mi je sad kad vidim da ni vi niste u nekoj ful pripremi jos 🙈
Ja sam ti ljubomorna na sve koji rode prije termina, moji su odugovlacili i bas mi je islo na zivce to cekanje i 3 pregleda nakon termina prije nego sam konacno dosla rodit.
Justme123 onda se mozda i sretnemo 🤔 meni je termin 5.11 ali ja racunam da cu barem 2 tjedna ranije, tako sam barem decke.
Garavusa005ma da? ☺☺ mi smo se dvoumili izmedu Aria Pia ili Aurora Malia, ja sam vise za drugo ime a muz za prvo pa sam mu popustila ovaj put 😂
Lakse mi je sad kad vidim da ni vi niste u nekoj ful pripremi jos 🙈
Ja sam ti ljubomorna na sve koji rode prije termina, moji su odugovlacili i bas mi je islo na zivce to cekanje i 3 pregleda nakon termina prije nego sam konacno dosla rodit.
To ti vjerujem 😂 ali jezi ga zeznuto je i kad strahujes od prijevremenog. Mene muz zeza da vec u 9mj spremim kofer za bolnicu
Christyy i Baby.k i Justme123- ja bas bi sad otkako su mi rekli da smijem bez ikakve brige al on se boji sve živo sam mu pokazala tj. Zajedno smo čitali i uhvati se za ono ako niste imali krvarenja bla bla i ja mu kažem pa nemam više sve je ok al ništa 😂 vidit ćemo kad se ove napasti riješim dobila sam ipak sumamed ne znam kako sam ja nešto 10 razumjela...
Inače uz antibiotik pijem probiotik da ne dobijem gljivice, vi koje ste pile antibiotike u trudnoći jeste i probiotik?
Christyy i Baby.k i Justme123- ja bas bi sad otkako su mi rekli da smijem bez ikakve brige al on se boji sve živo sam mu pokazala tj. Zajedno smo čitali i uhvati se za ono ako niste imali krvarenja bla bla i ja mu kažem pa nemam više sve je ok al ništa 😂 vidit ćemo kad se ove napasti riješim dobila sam ipak sumamed ne znam kako sam ja nešto 10 razumjela…
Inače uz antibiotik pijem probiotik da ne dobijem gljivice, vi koje ste pile antibiotike u trudnoći jeste i probiotik?
Ma procitala ja sve vezano za temu sex u trudnoci, al dzaba kad je blokada u glavi.
Bila sam jutros u Vinogradskoj kod endokrinologice. Dobra je bila ja, ja njoj ispricam radi cega me poslao, a veli ona eh sad su vam nasli masnocu gledat. 😂😂😂
Dala mi samo tablete za ove povisene tsh, rekla je da mi za masnocu ne bi dala tablete ni da nisam trudna. Za 7 tjedana moram doc izvadit krv da napravimo kontrolni nalaz pa cemo vidjeti kakvo je stanje.
url=https://lilypie.com]
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sve-sto-trebate-znati-o-seksu-u-trudnoci-kroz-tromjesecja-5235
Evo
Da dobila sam Makromicin za beštiju nadam se da ću je uništiti od prve ...
Dobro jutro!
Petrapp, trbuscic je divan!
JelenaM, hvala na ideji, i sama sam se sjetila da ne mijenjamo raspored tko kad rodi nego da bas ostanu termini poroda i onda stvarno stanje, sigurno ce biti puno rosada :D
Baby.k, takodjer pratim ljetnice, lijepo je citati svjeza iskustva, a i pokoji savjet dobro dodje :)
Ail, ja sam kupila par tutica u Kiku kad su bile na akciji po 26kn, dobila sam malo robice od frendice i jedne mamine kolegice cija je kcer nedavno rodila, dio robice jos cekam, a nedavno sam uzela i par bodica, hlacica i pidjamica po 5kn, nasla sam na nekoj grupi. Skupljam polako pa krajem 8. mjeseca kad sve stavim na kup i vidim sto fali onda cemo muz i ja u nabavku. Od robice trebam kupiti kapice, carapice i rukavice, drugo mislim da cemo stvarno imati za prva tri mjeseca, a muz i ja cemo kupiti robicu za izlazak iz rodilista i ako nam se bas nesto bude posebno svidjalo pa kupimo vise iz fore nego iz potrebe. Kasnije kako ljudi budu dolazili ce donositi ove vece brojeve, a manjih cemo sigurno imati dovoljno. Takodjer, planiramo kupiti susilicu pa nam mozda ni nece trebati kolicinski puno.
Christyy i Baby.k i Justme123- ja bas bi sad otkako su mi rekli da smijem bez ikakve brige al on se boji sve živo sam mu pokazala tj. Zajedno smo čitali i uhvati se za ono ako niste imali krvarenja bla bla i ja mu kažem pa nemam više sve je ok al ništa 😂 vidit ćemo kad se ove napasti riješim dobila sam ipak sumamed ne znam kako sam ja nešto 10 razumjela…
Pila sam probiotik i uz sumamed i uz jozamicin, uz sumamed nisam imala problema, ali uz ovaj drugi jesam unatoc probiotiku, jaki bolovi i grcevi u zelucu i proljev iako sam pila antibiotik uz obrok kako je pisalo u uputama.
Mi smo se eksali redovito, ali sad u zadnje vrijeme je moj zakoniti počeo nekaj glumatati, ustvari smeta mu trbuh 😂😂😂😂, pa se boji da ne dobijem gljivice, pa mu je vruće....izgovori sami 😀, ali mogu vam reći da ni meni nije lako više 🙈 pa se ne žalim previše 🤫🤭, jednom tjedno je čist OK ☺️☺️☺️
Cure ja sam na +10 kg, sutra će me oprati ginekologica zbog kila, već se psihički pripremam 😊, ništa više nisam jela nego inače, nemam problem s vodom, kako???????
Dobar dan iz kisne Rijeke
Sto se tice spremanja za bebu nismo nista jos poceli jer renoviramo stan i selimo 30.07 tako da cu sve u 8mj.
Teta ti si rekla da si bila kod Podobnika i reklo su ti u slucaju prirodnog poroda da bi te inducirali? Su ti rekli dal je to praksa i u drzavnim bolnicama. Ti i ja smo u slicnoj/istoj situciji.
Sortiraj odgovore
Najstariji