Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 14:38

Andeo uzivaj, sad ce samo pojacavat... cekaj da ti otkrije mjehur pa da vidis veselja 😂
    Mimmyx dobrodosla nam i ti I jos jedan decko 😊😊
    A cjepivo kao I sve ostalo, svakom na njegovu savjest I odgovornost. Ne znam za vas, ali ja sa svojim obrazovanjem I strucnom spremom ne smatram da sam dovoljno kompetentna da proturjecim doktoru medicine koji ne samo da se za to skoluje godinama, nego I ostatak profesionalnog zivota. Kao sto je netko gore napisao, pa ako su oni tako glupi I bez veze pa cemu onda ici ginekologu da prati trudnocu. Nek onda to moje tijelo I majka priroda odrade kako znaju, pa sta bude... kaze jedan komentator na tu temu, pa sta, kako su zene prije, moja baka je rodila 12 djece I SAMO je 4 umrlo...

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    12. Lipanj 2018. 14:40

LEA1202

Nas bebač ti si iz Pule Jelda? Kako je došla do tebe?!! I ja bi htjela da dodje kod mene malo da je pitam sve sto me zanima

Blizu pule... Kaze da je ginekologica prijavila trudnocu

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    12. Lipanj 2018. 14:40

mimmyx

Termin mi je 7.9.2018. Jako sam uzbuđena, samo me malo brine što je beba dosta mala za 6. mj , barem mi tako većina ljudi kaže. Ima samo 600 grama. Neznam dali je to uredu :(

Meni je termin mjesec dana nakon tebe (05.10.) a moja beba je na pregledu u petak imala 600g... Jel ti komentirao šta ginekolog na to? Meni uvijek kaže dal je kilaža u redu ili nije u redu za tjedne u kojima se nalazimo..

Baby.nb1
    12. Lipanj 2018. 14:41

Nas_bebac

LEA1202

Nas bebač ti si iz Pule Jelda? Kako je došla do tebe?!! I ja bi htjela da dodje kod mene malo da je pitam sve sto me zanima

Blizu pule… Kaze da je ginekologica prijavila trudnocu

Pa cini se dosta zanimljivo I prakticno. A jel te zvala prije ili ti se samo pojavila na vratima?

url=https://lilypie.com]

Elza
    12. Lipanj 2018. 14:43

Nas_bebac

Evo meni bila patronazna uglavnom napravila mi je doma kao jedan mali tecaj opisala kako da prepoznam prave trudove, kao sta se preporucuje jesti u trudnoci a sta od toga kada rodis ne, izmjerila tlak (koji je nizak) opisala kako ce dolazit za prvi put i da ce mi pokazat kako se vrinut za pupak i pokazat orvo pranje (suho) pa poslije da ce one prvo mokro pokazat pitala me za tečaj i di cu ic rodit, pa mi je dala par savijeta za u pulsko rodiliste rekla je da mi preporucuje da torbu pocnem vec pripremat i da si pustim malo mjesta u njoj di cu stavit samo torbicu za u rađaonu kao papuče/japanke ako se brijem sama nikom nista ali ako ce me tamo preporuca uzet svoju britvicu, itd, da mi preporučuje da napravim klistir jer da je prema bebi čišće jer da u prirodnom je beba okrenuta tako pa da ako se sta desi (nezgodica)💩) beba to dobije u nos i usta sta mi se bas ne svidja sve u semu mislim da sam sve napisala sta mi je rekla… I spomenula je da ce mi bit auper u pulskom rodilistu ako nebudem pogodila baby boom jer da onda nisu nervozne i obavezno punooooo pitat bez obzira kako se ponasale prwma meni da samoo pitam i pitam jer da uvjek ce se nac neka koja ce mi na pitanje odg .. Eto na dugo i siroko hahahha🤭🤭

Jako lijepo, svaka joj cast :)

Nas_bebac
    12. Lipanj 2018. 14:45

Baby.nb1

Nas_bebac

LEA1202

Blizu pule… Kaze da je ginekologica prijavila trudnocu

Pa cini se dosta zanimljivo I prakticno. A jel te zvala prije ili ti se samo pojavila na vratima?

Zvala me je dan prije da bi prosla, da je gin. prijavila trudnocu da da dolaze u posjetu da se upoznaju sa trudnicama, rekla mi je i za par radionica sta odrzavaju npr za dojenje itd.. Pa da ce me pozvat kada budu pocele ponovno jer da sada imaju pauzu do 8mj. Je da zanimljivo je i da kaze ako imas kakva pitanja da je slobodno pitam nazovem ili bilo sta 😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

mimmyx
    12. Lipanj 2018. 14:46

Pa moj ginekolog kaže da je sa njim sve uredu,ali me svejedno malo brine... Koga sam god pitala u 6. mj bebe su imale više od kile a moja tek malo više od pola kile. Neznam dali bi se trebala brinuti..

Elza

mimmyx

Termin mi je 7.9.2018. Jako sam uzbuđena, samo me malo brine što je beba dosta mala za 6. mj , barem mi tako većina ljudi kaže. Ima samo 600 grama. Neznam dali je to uredu :(

Mimmyx, jeste ti i muz manje građe ili ste visoki? Mislim da je bitno da beba raste proporcionalno da je nesto ozbiljno sigurno bi ti netko nesto rekao

Nas_bebac

mimmyx

Dobro dosla 😊😊😊😊😊 
    Pa mislin da nesto nije uredu da bi rekli bar mislim da moraju .. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    12. Lipanj 2018. 14:53

Justme123

Isssa i protiv vodenih kozica si mislila cijepiti? Zanima me jer moji ih JOS UVIJEK nisu preboljeli pa se premisljam, nitko u vrticu nije protiv njih cijepljen, ali ih je dosta prebolilo u ranoj dobi (ne znam kako su se moji izvukli!).Schinin gore kod vas je to obavezno cjepivo, za kozice, jel da?

Iskreno jučer sam tek saznala za cijepivo za vodene kozice, to ću napraviti ako ne dobije kozice do 5 godine, a mislila sam na Rota virus, on se ekstra plaća a velike komplikacije Rota može napraviti u organizmu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.