Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    31. Svibanj 2018. 10:50

Amy2018

Bravo za preglede, i dobrodošle nove a i stare koje se nisu dugo javljale 😊👌👌 nego hajte javite mi se pusacice, koje puse od pocetka trudnoce, kakvi su vam pregledi, Jel sve ok bebicama? Ja nisam svojoj dok rekla da pusim, niti me pitala ali beba je ok kad god odem na pregled. I da, kako se celulit stvara, od cega zapravo, koje hrane, od sladoleda tj slatkog? Ja ga imam, a nije mi jasno kako kad sam mrsava?! 🤔🤔

Ja nažalost pušim ali s malim je sve u savršenom redu, rekla sam dr da pušim na prvom pregledu, rekla je da smanjim, i jesam prva 3 mj na 3-5 cigareta na dan ali onda mi je tlak letio u nebesa, inače mi je bio 90/45 a kad sam smanjila cigarete 150/100, pa ju je to zabrinulo i rekla mi ajd lijepo puši ko prije pa ćemo vidjeti tlak i on savršen sada

Dija85
    31. Svibanj 2018. 11:29

Ja cu na more tek u 8 mj kada m ima godisnji. Jos trazim nesto povoljno. Vec sam dva puta kupila ponudu preko ponudadana.hr i zbilja je bilo jeftino. 7 dana u crikvenici, apartman za 990 kn. Bilo bi odlicno kada bih opet nasla nesto takvo. Mi nemamo jos svoj auto pa bi mozda isli busom na more. Sto mislite o tome? Trazim nesto oko Rijeke znaci vozila bih se oko 4 sata u busu.mozda bolje da posudimo auto.

Baby.k
    31. Svibanj 2018. 11:47

Dobro jutro klokanice! 🌞
    Čestitam svima na pregledima, drago mi je da bebice napreduju.
    LaFemme, dobrodošla natrag. Mi se pratimo, imamo isti termin😊😊
    Joooj ja bi išla na more, obožavam plivati, a strah me ovo ljeto trudna u rijeke. Što vi mislite? Na more ćemo nažalost samo na koji vikend kad dragi bude na godišnjem.

Isssa
    31. Svibanj 2018. 11:55

More, more.....vi možete razmišljati o moru u 8 mj, mi ako ćemo ići onda će to biti kraj 6, početak 7 mj na vikend samo, u 7 mj ću već biti u 8 mj trudnoće tako da će mi biti teško putovati i ta 2 sata kaj imam do mora. 

Dija85
    31. Svibanj 2018. 12:02

Isssa

More, more…..vi možete razmišljati o moru u 8 mj, mi ako ćemo ići onda će to biti kraj 6, početak 7 mj na vikend samo, u 7 mj ću već biti u 8 mj trudnoće tako da će mi biti teško putovati i ta 2 sata kaj imam do mora.

Ja bih rado otisla sada na more, ali m ima kolektivni godisnji. Cak smo razmisljali da ni nejdemo na more nego odemo u Sarajevo. To mi je bas zelja. A nasla sam i ponudu 3 dana za nekih 350 kn. Nijedno od nas ne zna plivati i bojimo se vode 🤣 pa kada odemo na more fino papamo, setamo i brćkamo se u plićaku. jesmo se nasli..

31. Svibanj 2018. 12:45

Joj i ja bi na more, dosta mi je Zg i guzve i vrucine. Danas idemo na flora art na Bundek jer moja mala vi gledat cvijece, a i da nismo doma cijeli dan. I ja tamanim slatlace, al ne tak lijepe kupove, samo one Ledove iz ducana, kupove cuvam za odlazak na more 😄
    Isssa nema veze sto ces biti vec 8, imat ces jos mj dana ;)
     Ja sam malog rodila krajem 8.mj i bila sam od 6 mj na moru s povratcima za preglede samo i nauzivala sam se to ljeto stvarno!!

Isssa
    31. Svibanj 2018. 12:55

Dija85

Isssa

More, more…..vi možete razmišljati o moru u 8 mj, mi ako ćemo ići onda će to biti kraj 6, početak 7 mj na vikend samo, u 7 mj ću već biti u 8 mj trudnoće tako da će mi biti teško putovati i ta 2 sata kaj imam do mora.

Ja bih rado otisla sada na more, ali m ima kolektivni godisnji. Cak smo razmisljali da ni nejdemo na more nego odemo u Sarajevo. To mi je bas zelja. A nasla sam i ponudu 3 dana za nekih 350 kn. Nijedno od nas ne zna plivati i bojimo se vode 🤣 pa kada odemo na more fino papamo, setamo i brćkamo se u plićaku. jesmo se nasli..

Super ponuda za Sarajevo, ako niste ljubitelji mora onda bolje nekamo tak otputovati 😀, meni je more uvijek hladno 😎
    Mi smo bili u 11 mj u Berlinu, u 3 mj u Munchenu, planirali smo još do Irske i Švedske otići ali nemamo vremena na žalost, a Amsterdam čeka da rodim 😂😂😂😂

31. Svibanj 2018. 13:19

Bok cure samo da vas pozdravim!
    Mi smo u zgu za vikend, jako je ugrijalo 😰😰
    Dobrodosle natrag cure i bravo svima za preglede :)
    Ja sam s mora, ali nisam jos isla, pocet cu od slijedeceg tjedna, do 10 ujutro i od 17 popodne, prije je stvarno prevruce.
    Tinci, dolazis u zg u subotu?

• LadyDi19
    31. Svibanj 2018. 14:20

Hello curke bravo svima na pregledima i rijesenim bakterijama.. ☺️
    Kod nas ima novog.. Lorena je pocela lupkat 😍👍
    Sad se malo lakse dise izmedju pregleda . ☺️ 
    Uzivajte u danasnjem danu i odmarajte.. ☺️ 

Dea_Rene
    31. Svibanj 2018. 15:00

Dobrar dan curke i dobro dosle nam i nove i novo stare 
    Ja sam sa mora i krenula san vec sa kupanjem.Danas mi je more bilo odlicno, temp mora je oko 24 taman ljepo za ohladiti se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI