Issaa onda te pratim ubuduće i tvoje preglede, kobajagi mene smiri kad je pusacica neka a sve ok bebom :D jos si naprednija mjesec dana od mene u trudnoci. Ja nazalost pusim, mozda dobrih 10-12 na dan. Pa sam sva nikakva svaki dan, uvijek me to gusi i davi, pokusat Cu od sutra na 5 smanjiti.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Bok cure samo da vas pozdravim!
Mi smo u zgu za vikend, jako je ugrijalo 😰😰
Dobrodosle natrag cure i bravo svima za preglede :)
Ja sam s mora, ali nisam jos isla, pocet cu od slijedeceg tjedna, do 10 ujutro i od 17 popodne, prije je stvarno prevruce.
Tinci, dolazis u zg u subotu?
Trebali bi..
Osim ako mužu nešto ne poremeti planove..ali i ako ne odemo tješim se da ostaju još 7. i 8.mj
Bravo za preglede, i dobrodošle nove a i stare koje se nisu dugo javljale 😊👌👌 nego hajte javite mi se pusacice, koje puse od pocetka trudnoce, kakvi su vam pregledi, Jel sve ok bebicama? Ja nisam svojoj dok rekla da pusim, niti me pitala ali beba je ok kad god odem na pregled. I da, kako se celulit stvara, od cega zapravo, koje hrane, od sladoleda tj slatkog? Ja ga imam, a nije mi jasno kako kad sam mrsava?! 🤔🤔
I ja pusim,rekla sam svom doktoru odmah na pocetku I reko mi je da manje pusim. Meni je 22 tjednn I do sada na svakom pregledu sve je bilo uredu.. pusi 6-7 cigara dnevno. ☺☺
Cure jel vas pikaju bubetine, ne mislim na komarce, prije tjedan dana me pauk 8 puta ugrizao i sad me opet nekaj veliko ugrizlo, nateklo je momentalno i rupetinu imam od uboda, držim led, zaboljelo je ko da me stršljen upiknuo ali nije zujala buba tak da je nekaj drugo, HELP, s čim da mažem, sinopenom samo smijem?????
Cure jel vas pikaju bubetine, ne mislim na komarce, prije tjedan dana me pauk 8 puta ugrizao i sad me opet nekaj veliko ugrizlo, nateklo je momentalno i rupetinu imam od uboda, držim led, zaboljelo je ko da me stršljen upiknuo ali nije zujala buba tak da je nekaj drugo, HELP, s čim da mažem, sinopenom samo smijem?????
Gle ak nama s ureaplazmom daju sumamed idruge antibiotike, onda od jednog mazanja sinopenom il necim drugim sigurno nece nis bit 😊
Smijemo li mi koje smo na komplikacijama putovati izvan zemlje? Jel to zakonski uređeno?
Inače, pratim vas redovito, a javljam se povremeno :)
Gle ak nama s ureaplazmom daju sumamed idruge antibiotike, onda od jednog mazanja sinopenom il necim drugim sigurno nece nis bit 😊
Sinopenom mažem već tjedan dana ubode od pauka, ali ne djeluje to ništa meni, ima kaj drugo?
Sinopenom mažem već tjedan dana ubode od pauka, ali ne djeluje to ništa meni, ima kaj drugo?
Ja svojim klincima znam Fenistil gel stavit na ubod komarca, mislim da moze i za ovaj tvoj slucaj, ali ne znam hoce li ti pomoc
Jao Isssa synopen nikako jer ti je to isto ko da piješ tablete za alergiju! I još reagira na sunce, pa još veći problem dobiješ. Meni on inače jedino pomaže jer ja imam strašne reakcije i na ubod komarca, ali sad ga ne koristim, kupila sam si flocetu i čak mi je ok.
Jao Isssasynopen nikako jer ti je to isto ko da piješ tablete za alergiju! I još reagira na sunce, pa još veći problem dobiješ. Meni on inače jedino pomaže jer ja imam strašne reakcije i na ubod komarca, ali sad ga ne koristim, kupila sam si flocetu i čak mi je ok.
Nemoj zezati 🙈, nisam znala, hvala kaj si mi rekla 🤭🤭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji