Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    01. Lipanj 2018. 10:27

Mi smo jučer dan proveli u zagorju, išli u veliki tabor razgledati dvorac, pa do grešnih gorica na ručak, i onda u krapinske toplice do muževog kolege u klet...do navečer sam bila crknuta. Mi smo na more planirali drugi vikend u 7.mj na tj dana, al izgleda da ćemo ipak ići od 1.7.na 2.tj, iskreno jedva čekam.
    Zadnjih dana od ove vrućine loše spavam i nikako da se odmorim kak spada. Danas sam kod svojih malo na "čuvanju" kod mame, tako da mi ugađa koliko može ☺️🤗. 

Crna191
    01. Lipanj 2018. 10:29

Looda_vila

Jutro cure!
    Isssanadam se da ce ubodi sto prije proc. Moja frendica ubode na klincu maze i nevenovom masti, veli da pomaze.
    Evo ja se jucer po nogama naspricala onim olival sprejom po nogama i 4 h podvecer/navecer provela na jaranu bez uboda🎉🎉🎉
    Crna191 koliko pamtim ti si negdje na zapadnom dijelu grada ili? Daj mi reci u koji vrtic ti ide mali? Jesi zadovoljna. Ja nisam imala pojma da cim se prakticki beba rodi nosis papire u vrtic 😱😁
    Teta90super da ste nasli sto zelite u ikei. I ja cu tamo uzet kinderbet, ormar i jos neke detalje za baby sobicu (police, kutije..fotelju) Za komodu za prematanje se jos premisljam. Misllila sam prvo uzet u ikei obicnu komodu i na nju stavit podlogu za prematanje, a sad mi frendice vele da ce mi daleko prakticnije bit prematat bebu kad je prema meni okrenuta guzom na ravno i da okolo imam mjesta za sve pelene, kremice itd… nisam pametna vise🤔🤔😆
    Ja danas planiram ocistit novu kuhinju prije nego pocnem trpat stvari na nju. Jos se ne mogu nacudit kako super izgleda svaki put kad dodem u nju😊😊🤩
    Pa cu kasnije na flora art, uzet neko cvijece za mamu i navecer do grada!

ja sam bila na zapadnom dijelu, nisam više a malac ide u DV Cvrčak na Ivaničgradskoj jer mi mm-u udaljen 2min od posla, meni je pola sata hodanja.. ovako bi ga morali ostavljati oko 7 ujutro u vrtiču, a pokupili bi ga najranije u 17h jer mi nema nikoga u blizini od mojih ili muževih pa smo skužili da bolje da je sa nama u autu..ili ga ja pokupim ranije pa odemo u park u bllizini i čekamo tatu.. a papire predaješ sljedeće god u 5.mjesecu..i zavisi o djelu grada i koliko je prijavljenih no večina rođena poslije 1.9 završi u privatnim vrtičima jer nema mjesta.. mi smo imali sreću jer mi frendica radi u tom vrtiču..

za prematalicu, ja imam iz Ikee i beba je okrenuta guzom prema meni, i vjeruj da stvarno je lakše..još je to iz Ikee nekakva komoda/ polica sa koje se skine kasnije taj nastavak za prematanje i sad nam je u sobi stalaža za slikovnice i za kutije sa igračkama.. meni su ful nepraktične prematalice na klasičnim komodama ali svatko se valjda navikne..

• Anđeo_
    01. Lipanj 2018. 10:29

Pozdrav cure ne javljam se ali vas čitam..
    Nemogu popamtit imena koja je šta rekla pa ću ovako izblebetat 😂😂, sline mi cure kad vidim one vaše sladolede njem njam..
    Stare nove cure dobrodošle, bravo za preglede svima..
    Neko je rekao da je odgajatelj svaka čast treba imat strpljenja (ne mislim za djecu nego za odrasle) ja ću svoje dijete dat u vrtić mislim da je to korisno i slušati ćemo tetu jel ipak je ona išla dosta god u šk. Pa nije da baš priča gluposti kako neki misle...
    Netko je pitao za komplikacije i odlaske van države 🙈🙈🙈 nezz više ko evo ovo ti je moja situacija od neki dan, trudnoću vodim kod privatnika trebala sam obavit briseve i po uputnicu za Petrovu 3, kod privatnika su brisevi oko 1000 kn pa sam si mislila pa idem po uputnicu odmah ću obavit briseve kod ginekologa preko hzzo-a Do sad sam ju 1 vidjela kad sam došla s buntom papira od hitne sveg i svačega pa mi je sama predložila da otvorim komplikacije, sad mi je obavila bris i usput me pregledala nakon čega sam joj rekla da imam vikendicu na moru i planiram malo dolje šta ona misli o tome POCELA SE DERAT 👏👏🤦‍♀️🤦‍♀️ DA KAKVO MORE JA MORAM BIT U ZG JER IMAM OTVORENE KOMPLIKACIJE, eto pa sad budi pametan da idem na more ili ne???? 

Crna191
    01. Lipanj 2018. 10:36

Anđeo_

Pozdrav cure ne javljam se ali vas čitam..
    Nemogu popamtit imena koja je šta rekla pa ću ovako izblebetat 😂😂, sline mi cure kad vidim one vaše sladolede njem njam..
    Stare nove cure dobrodošle, bravo za preglede svima..
    Neko je rekao da je odgajatelj svaka čast treba imat strpljenja (ne mislim za djecu nego za odrasle) ja ću svoje dijete dat u vrtić mislim da je to korisno i slušati ćemo tetu jel ipak je ona išla dosta god u šk. Pa nije da baš priča gluposti kako neki misle…
    Netko je pitao za komplikacije i odlaske van države 🙈🙈🙈 nezz više ko evo ovo ti je moja situacija od neki dan, trudnoću vodim kod privatnika trebala sam obavit briseve i po uputnicu za Petrovu 3, kod privatnika su brisevi oko 1000 kn pa sam si mislila pa idem po uputnicu odmah ću obavit briseve kod ginekologa preko hzzo-a Do sad sam ju 1 vidjela kad sam došla s buntom papira od hitne sveg i svačega pa mi je sama predložila da otvorim komplikacije, sad mi je obavila bris i usput me pregledala nakon čega sam joj rekla da imam vikendicu na moru i planiram malo dolje šta ona misli o tome POCELA SE DERAT 👏👏🤦‍♀️🤦‍♀️ DA KAKVO MORE JA MORAM BIT U ZG JER IMAM OTVORENE KOMPLIKACIJE, eto pa sad budi pametan da idem na more ili ne????

Bože dragi..ja sam bila na komplikacijama prošlu trudnoću od 28 tt i išla u 29tt na more.. i još pitala svog ginića jel mogu na more, jel sve ok s bebom.. tako da ne kužim zašto se derala.. komplikacije se ne otvaraju samo ako je rizična trudnoća već i ako je normalna a posao ti je težak ili opasan tako da ne vidim razloga ni po zakonu za ne otići na more..ionako je to za tvoje dobro, plivanje i to..

Crna191
    01. Lipanj 2018. 10:41

Ssanja

Nama stigao namještaj za sobicu 😊 jedva čekam da počnem smještati sve na svoje mjesto, tačno sam zamislila kako soba treba izgledati u finalu i baš sam nestrpljiva 😊
    Inače ludim od pregleda, prije dva dana ponovila kompletnu laboratoriju i sad mi je na pritisak došla i anemija… imam osjećaj da svaki put nađu nešto novo a torbica sa svakodnevnim terapijama postaje premala.. još malo pa ću morati zapisaivati kad koju tabletu pijem

joj preslatko je sve..ako se krevetiću spušta stranica, to ti je ful praktično..na mom se ne spušta i dan danas se lupam po glavi kolki sam idiot bila jer sam niska pa kad se spusti na donju razinu madrac, mi je teško bilo malca ubacivati..
    jedva čekam vidjeti polako kad sredite sobice za klince i klinceze slikice vaše..

Looda_vila
    01. Lipanj 2018. 11:00

Crna191 moja frendica je rodila sad u 4.mj i vec sad krajem 5.mj nosila papire u vrtic (mislim da Dv potocnica), moram ju pitat zakaj tak rano🤔
    Ja cu se morat malo informirat u vezi vrticu tu oko srednjaka, jaruna.
    Eto, sad kad i ti kazes da je prakticnije imat prematalicu da je beba guzom prema tebi - odluka je pala! 😁 vidjela sam cak u ikei isto prematalicu gdje se preklapa taj gornji dio, pa kasnije sluzi kao polica. 
    Ssanjaa ajmeee, divno je sve! Gdje ste to uzeli? Takav slican ormar sam i ja škicnula. 
    Petrapp2605 imali ste bas lijep izlet jucer. Muz i ja samo nekad davnoo davnoo bili u gresnim goricama, znam da je klopa bila izvrsna! Sjecam se da smo racun dobili ispisan na komad papira i udaren zig😂😂 davno prije fiskalizacije. Ko da imam 100 god😅
    Mi cemo na more sad u nedjelju pa do cetvrtka, onda se vracam u Zg na pregled, pa u petak opet picimo u Icice - rezervirala neki novi hotel drito uz more, popikala si odmah neke masaze i jedvaaaaaa cekam!! Veli frendica da se ti zove babymoon!🤗🤩😂 kao zadnje putovanje/odmor u dvoje prije nego dode beba!

petrapp2605
    01. Lipanj 2018. 11:09

Looda_vila pomalo sam ljubomorna, i ja bi na more sad i odmah 🤣🤣🤣. I da klopa je bila super, al mi smo tak naučeni na domaću hranu i tako da smo i veliki kritičari. 

Looda_vila
    01. Lipanj 2018. 11:40

petrapp2605

Looda_vilapomalo sam ljubomorna, i ja bi na more sad i odmah 🤣🤣🤣. I da klopa je bila super, al mi smo tak naučeni na domaću hranu i tako da smo i veliki kritičari.

Jao ja sam jedva docekala! Jako mi se tesko dogovorit s muzem, jer je on privatnik i radi prakticki non-stop. Tako da i do zadnjeg dana ne znam hoce li moc uzet slobodno par dana ili ne. 
    Posto su njegovi s mora (mama i ta strana familije) imam srece pa mogu bit koliko zelim i kad zelim. Jedino mi je malo daleko do Braca, al prezivi se.🌞🌞⛱⛱

Crna191
    01. Lipanj 2018. 11:50

Looda_vila

Crna191 moja frendica je rodila sad u 4.mj i vec sad krajem 5.mj nosila papire u vrtic (mislim da Dv potocnica), moram ju pitat zakaj tak rano🤔
    Ja cu se morat malo informirat u vezi vrticu tu oko srednjaka, jaruna.
    Eto, sad kad i ti kazes da je prakticnije imat prematalicu da je beba guzom prema tebi - odluka je pala! 😁 vidjela sam cak u ikei isto prematalicu gdje se preklapa taj gornji dio, pa kasnije sluzi kao polica.
    Ssanjaa ajmeee, divno je sve! Gdje ste to uzeli? Takav slican ormar sam i ja škicnula.
    Petrapp2605 imali ste bas lijep izlet jucer. Muz i ja samo nekad davnoo davnoo bili u gresnim goricama, znam da je klopa bila izvrsna! Sjecam se da smo racun dobili ispisan na komad papira i udaren zig😂😂 davno prije fiskalizacije. Ko da imam 100 god😅
    Mi cemo na more sad u nedjelju pa do cetvrtka, onda se vracam u Zg na pregled, pa u petak opet picimo u Icice - rezervirala neki novi hotel drito uz more, popikala si odmah neke masaze i jedvaaaaaa cekam!! Veli frendica da se ti zove babymoon!🤗🤩😂 kao zadnje putovanje/odmor u dvoje prije nego dode beba!

a predavala je vjerojatno zato jer se gledaju ranije prijave..njoj beba ionako neće imati god dana u 9.mj i automatski neće dobiti vrtić, no ako se oslobodi mjesto kad beba navrši god dana, možda i može krenuti..ili ima neku vezu..
    ja sam za maloga predavala u DV Siget pa su mi na prijavi rekli da neće vjerojatno ni pogledati prijavu jer je 1.9 imao 11 mjeseci, zato sad navijam da rodim 31.8

Dija85
    01. Lipanj 2018. 12:12

Bok cure, samo da pozdravim, idem na ručak uskoro, dragi kasnije u ribe, ja sama. I planiram uživati. Možda ispeći kolač s višnjama. 😄 zvala me sestra od ginekologa i odgodila pregled za dva dana, znaci 11.06 idem. 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.