Jooooj, ubila bi za puuuuuno sladoleda 🍨🍧🍦, morala sam to podijeliti s vama 😀
Super za preglede, samo nek nam rastu 😍
Meni se moj malac počeo javljati u zadnjih par dana jako često, dok sijedim, ležim, čučim, čak jednom sam ga osjetila dok sam hodala, lupa ko veliki 😍

Bok cure, citam vas cesto ali nikako se javiti. Super ste mi. 😊 Ja sam vam se nekad davnooo javila poslije prvog pregleda i od onda nista (samo sam radila i spavala).
Cestitam svim curama na pregledima.😉 i ne znam koja je od vas iskorijenila ureaplazmu (zaboravila ime) -bravo :) ja je pokusavam vec 10 god maknuti i nikako. Rekla mi dok da je postala dio mene 😂
Bila sam neki dan na pregledu i cekamo curicu. Evo malo popravljamo prosjek za cure 😁
Teta, za tablicu mozes upisati LaFemme 20.10 curica
I obecajem da cu se od sada cesce javljati 😉

Bok cure, citam vas cesto ali nikako se javiti. Super ste mi. 😊 Ja sam vam se nekad davnooo javila poslije prvog pregleda i od onda nista (samo sam radila i spavala).
Cestitam svim curama na pregledima.😉 i ne znam koja je od vas iskorijenila ureaplazmu (zaboravila ime) -bravo :) ja je pokusavam vec 10 god maknuti i nikako. Rekla mi dok da je postala dio mene 😂
Bila sam neki dan na pregledu i cekamo curicu. Evo malo popravljamo prosjek za cure 😁
Teta, za tablicu mozes upisati LaFemme 20.10 curica
I obecajem da cu se od sada cesce javljati 😉
Dobrodošla natrag! Čestitke za curicu 😍
Dobro jutro cure!

Jutro cure!
Dija85 vjerujem da prirodni repelenti ne moze previse nastetiti nasoj kozi i bebama koje nosimo, na kraju krajeva, pa necemo se svaki dan zaljevat tim sprejevima da velika kolicina toga dode u nas krvotok. Ima cak i verzija za djecu, gdje su etericna ulja otopljena u bademovom ulju, pa i njeguju.. https://zena.rtl.hr/proizvod/pelene_i_djecja_kozmetika/olival_natural_defence_prirodni_repelent_za_djecu/1/10502
Bude ti se bebica javila, ne brini. Ako si bila u selidbi i aktivnija vise nego prije, nisi sigurno ni obracala paznju na pokrete u trbuscicu. Ja sam do prije 10 dana pokusavala svoju aktivirat razno raznom hranom....ma dzabe to sve, ako nisam pojela tonu jagoda, tresanja, sladoled...kolaca--a ona nista, fucka se njoj sto bi ja da se ona javi. I doslovno sad oko 23.tjedna preko noci se aktivirala da ju svaki dan u nekoliko navrata osjetim, bez obzira ležala, sjedila, hodala.
Endzure cestitke na pregledu, neka samo bebica raste!
Baby.no1 bravo za nalaze ureaplazme i ogtt-a! Kako to da si vec obavila pregled ogtta? Mene moj doktor salje na ogtt, tek nakon iduceg pregleda, a pregled imam iduci cetvrtak...tad cu bit vec u 26.tj
Cekalica123 i moja curica je taman toliko imala na 20.tjedana - oko 380 g! prave štruce su već!
LaFemme dobrodosla nazad! evo ni mene nije bilo 2 mj :D Javi se cesce i bravoo za curicuuu!! Malo pojacanja!
Cure jel picite na more? i vi s mora dal ste se pocele kupat?? Ja tek u nedjelju idem na par dana na more, tj kod muzeve famlije, mame, none i nonota na Brač. Jedva cekam da se bućnem u more! jedva nasla neki badić....celulita dobila ko u prici i izgledam ko bačva već sad...a kaj ce tek bit za mjesec dva

Evo Isssa taman sinoc kad si spominjala sladoled...ja sam radila na odrzavanju svog celulita😂😁😁

Samo ću kratko da vas pozdravim, radim punom snagom, i prekovremene, malo je teže nego što sam mislila, kad prođe vikend imam slobodno.
Ja se kupala već i odlično je more! Uživajte za vikend

Evo Isssataman sinoc kad si spominjala sladoled…ja sam radila na odrzavanju svog celulita😂😁😁
Ajme, točno o tome sam maštala sinoć 🤭🤭🤭🤭, pojela sam slatkač, imala je šogorica 😂, i još me m probudio u 1 u noći kad je došao sa sladoledom, u krevetu sam ga smazala ko da mi je zadnje 😂😂😂😂😂

Hvala cure 😊 Mi necemo nigdje na more, tek u 8.mj a do tada cu se kupati u znoju 😁
Ostale koje idete uzivajte na moru 😉
Looda_vila onaj kup izgleda fantastincoooo! Mmmmm

Bravo za preglede, i dobrodošle nove a i stare koje se nisu dugo javljale 😊👌👌 nego hajte javite mi se pusacice, koje puse od pocetka trudnoce, kakvi su vam pregledi, Jel sve ok bebicama? Ja nisam svojoj dok rekla da pusim, niti me pitala ali beba je ok kad god odem na pregled. I da, kako se celulit stvara, od cega zapravo, koje hrane, od sladoleda tj slatkog? Ja ga imam, a nije mi jasno kako kad sam mrsava?! 🤔🤔
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Hvala curke. I ja sam sretna sto je vise nema 😊
Looda_vila pa ne znam, meni se cini da mene moj dok na sve mrvicu ranije salje 😂😂 znam da mi je I za 3D uzv I veliki anomaly rekao da u 18.tj. odem. Jednog privatnika kad sam nazvala uopce nije htio razgovarat o tome prije 20.tj. Na kraju otisla u sunce I taman kad mi je dok rekao da ce upalit 4D al da ne ocekujem puno jer je jos relativno rano za to, moj malisa se namjestio na ekranu ko veliki. I dok ostao u soku, kaze da mu je to prvi put da je uspio tako dobre snimke na 4D dobit s tako malo tjedana. Tako da imam povjerenja u svog gin da zna sta I zasto radi.
A ogtt pretpostavljam da je mozda malo ranije jer sam ja vec na nekih +8kg, a I beba je veca za nekih tjedan dana, pa mozda da provjeri da nije secer u pitanju.
Cure koje ste na moru, zavidim vam 😍😍😍

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji