Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    01. Lipanj 2018. 12:12

Bok cure, samo da pozdravim, idem na ručak uskoro, dragi kasnije u ribe, ja sama. I planiram uživati. Možda ispeći kolač s višnjama. 😄 zvala me sestra od ginekologa i odgodila pregled za dva dana, znaci 11.06 idem. 😤

Dija85
    01. Lipanj 2018. 12:17

moj puni tjedan 😄😍

• Anđeo_
    01. Lipanj 2018. 12:31

Crna191- ma imaš ti pravo to je za moje dobro može mi pomoć odmoć nemože sigurno 💪 danas imam pregled pa ću baš pitati doktoricu za njeno mišljenje

• NemamNadimak77
    01. Lipanj 2018. 12:41

Ma što se tiče mora, to bi otišla bez problema, ili bilo gdje unutar HR...
    Ali imamo neku ideju za Švicarsku i dva dana Pariz, a kako otici tamo i ne objaviti pokoku slikicu 😂😂

petrapp2605
    01. Lipanj 2018. 12:55

Looda_vila

petrapp2605

Looda_vilapomalo sam ljubomorna, i ja bi na more sad i odmah 🤣🤣🤣. I da klopa je bila super, al mi smo tak naučeni na domaću hranu i tako da smo i veliki kritičari.

Jao ja sam jedva docekala! Jako mi se tesko dogovorit s muzem, jer je on privatnik i radi prakticki non-stop. Tako da i do zadnjeg dana ne znam hoce li moc uzet slobodno par dana ili ne.
    Posto su njegovi s mora (mama i ta strana familije) imam srece pa mogu bit koliko zelim i kad zelim. Jedino mi je malo daleko do Braca, al prezivi se.🌞🌞⛱⛱

Vjerujem ti, moj radi u državnoj firmi, i kad je god slobodan u fušu, tak i preko tjedna jer radi smjene od 12 sati, jutarnja pa noćna, pa je 2 dana slobodan, u prijevodu u fušu...a ja ne radim, pa se jedva dogovorimo kad i kuda da on ima slobodnog vremena ...al morat će malo usporiti tempo. Pisala sam već da je postao malo okrugliji ovu zimu, sad mi se otopio, 8 kg je skinuo, a ja rastem hahaha 😊🤭.
    Samo ti lijepo uživaj kad imaš priliku! 

• Cekalica123
    01. Lipanj 2018. 14:30

Ajme vrtim stranice i citam o moru i mastam da sam bar sad negdje blize toj nasoj divnoj obali. Al dobro za popodne imam spremnu hladnu dinju i tresnje pa cu makar u tom gustat kad u moru trenutno ne mogu 😂

Delilah
    01. Lipanj 2018. 15:45

Upisi u vrtic...dakle nakon sto se upisu sva djeca na dostupna mjesta, ako ostane koje mjesto prazno onda vrtic salje dopis na grad te se onda mogu i tijekom pedagoske godine upisivat djeca. Moja situacija,naa pocetku godine sam imala upisano 14 djece (iako je 12 po drzavnom pedagoskom standardu😂) za mlađu jaslicku, grad je odlucio da tu ima jos slobodnih mjesta i dvoje djece je upisano naknadno, jedna djevojcica iza 20.10. Kad je navrsila godinu dana, a druga u 12om mjesecu. Da je bilo jos djece za upis, upisali bi mi jos jer zasto da odgojiteljica ima manje od 20 djece u jaslicama 😂
    Crna191 Dv Siget je odlican, imaju jak engleski program ( centar izvrsnosti za eng jezik u zgu), montessori programe s njemackim i francuskim, i prvi vrtic koji bi trebao dobit aquapark , i odgojiteljice su kvalitetne. 

Nina ❤
    01. Lipanj 2018. 15:53

Pozdrav curke... samo kratko da se javim, obavili pregled danas 😊 Decko je tezak cca 430 g, po svim mjerama par dana napredniji 🙂 Ja u plusu 5,5 kg, krenulo me 🤣 Uzivajte u vikendu, odoh se hladiti 😘😊

• Bruncili
    01. Lipanj 2018. 15:54

Hello curke, kako ste? Ja sam danas sluzbeno zavrsila sa radom. Ubija me sparina i vrucina, evo opet se neki pljusak sprema. I ja jedva cekam na more, maknut se od svih i malo uzivat u miru. Puse svima

Nas_bebac
    01. Lipanj 2018. 16:04

Hello ja danas mislin ne budem nista napravila nit radila jedva sam i rucak skuhala koliko mi toplo bilo.... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI