Bok cure, samo da pozdravim, idem na ručak uskoro, dragi kasnije u ribe, ja sama. I planiram uživati. Možda ispeći kolač s višnjama. 😄 zvala me sestra od ginekologa i odgodila pregled za dva dana, znaci 11.06 idem. 😤

Crna191- ma imaš ti pravo to je za moje dobro može mi pomoć odmoć nemože sigurno 💪 danas imam pregled pa ću baš pitati doktoricu za njeno mišljenje

Ma što se tiče mora, to bi otišla bez problema, ili bilo gdje unutar HR...
Ali imamo neku ideju za Švicarsku i dva dana Pariz, a kako otici tamo i ne objaviti pokoku slikicu 😂😂

Looda_vilapomalo sam ljubomorna, i ja bi na more sad i odmah 🤣🤣🤣. I da klopa je bila super, al mi smo tak naučeni na domaću hranu i tako da smo i veliki kritičari.
Jao ja sam jedva docekala! Jako mi se tesko dogovorit s muzem, jer je on privatnik i radi prakticki non-stop. Tako da i do zadnjeg dana ne znam hoce li moc uzet slobodno par dana ili ne.
Posto su njegovi s mora (mama i ta strana familije) imam srece pa mogu bit koliko zelim i kad zelim. Jedino mi je malo daleko do Braca, al prezivi se.🌞🌞⛱⛱
Vjerujem ti, moj radi u državnoj firmi, i kad je god slobodan u fušu, tak i preko tjedna jer radi smjene od 12 sati, jutarnja pa noćna, pa je 2 dana slobodan, u prijevodu u fušu...a ja ne radim, pa se jedva dogovorimo kad i kuda da on ima slobodnog vremena ...al morat će malo usporiti tempo. Pisala sam već da je postao malo okrugliji ovu zimu, sad mi se otopio, 8 kg je skinuo, a ja rastem hahaha 😊🤭.
Samo ti lijepo uživaj kad imaš priliku!

Ajme vrtim stranice i citam o moru i mastam da sam bar sad negdje blize toj nasoj divnoj obali. Al dobro za popodne imam spremnu hladnu dinju i tresnje pa cu makar u tom gustat kad u moru trenutno ne mogu 😂

Upisi u vrtic...dakle nakon sto se upisu sva djeca na dostupna mjesta, ako ostane koje mjesto prazno onda vrtic salje dopis na grad te se onda mogu i tijekom pedagoske godine upisivat djeca. Moja situacija,naa pocetku godine sam imala upisano 14 djece (iako je 12 po drzavnom pedagoskom standardu😂) za mlađu jaslicku, grad je odlucio da tu ima jos slobodnih mjesta i dvoje djece je upisano naknadno, jedna djevojcica iza 20.10. Kad je navrsila godinu dana, a druga u 12om mjesecu. Da je bilo jos djece za upis, upisali bi mi jos jer zasto da odgojiteljica ima manje od 20 djece u jaslicama 😂
Crna191 Dv Siget je odlican, imaju jak engleski program ( centar izvrsnosti za eng jezik u zgu), montessori programe s njemackim i francuskim, i prvi vrtic koji bi trebao dobit aquapark , i odgojiteljice su kvalitetne.

Pozdrav curke... samo kratko da se javim, obavili pregled danas 😊 Decko je tezak cca 430 g, po svim mjerama par dana napredniji 🙂 Ja u plusu 5,5 kg, krenulo me 🤣 Uzivajte u vikendu, odoh se hladiti 😘😊

Hello curke, kako ste? Ja sam danas sluzbeno zavrsila sa radom. Ubija me sparina i vrucina, evo opet se neki pljusak sprema. I ja jedva cekam na more, maknut se od svih i malo uzivat u miru. Puse svima
Hello ja danas mislin ne budem nista napravila nit radila jedva sam i rucak skuhala koliko mi toplo bilo....
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji