Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    30. Svibanj 2018. 17:46

Dija85

Endzrue

Čekam pregled wuhuu

Mebi ce svakako pomoci. Super, hvala ti 😊 sretno na pregledu 😄

Potpisujem! Vrlo korisno! 
    Sretno na spoju za bebačom! 💖
    Cure koje se bore sa komarcima, ja sam jucer piknula ovo u Dm-u, a da je na prirodnoj bazi. Izjeli me skoro neki dan na Jarunu.. nadam se da djeluje

Dija85
    30. Svibanj 2018. 18:51

Looda_vila

Dija85

Endzrue

Čekam pregled wuhuu

Mebi ce svakako pomoci. Super, hvala ti 😊 sretno na pregledu 😄

Potpisujem! Vrlo korisno!
    Sretno na spoju za bebačom! 💖
    Cure koje se bore sa komarcima, ja sam jucer piknula ovo u Dm-u, a da je na prirodnoj bazi. Izjeli me skoro neki dan na Jarunu.. nadam se da djeluje

Mislis da je ok za nas? Pogledat cu ga sutra u mulleru, ako ima. Dm nemam ovdje

Endzrue
    30. Svibanj 2018. 19:03

Pregled prošao savršenoooo i tako je dugo trajao dok je  ona sve pohvatala i izmjerila.. Ja pojela kuglu sladoleda prije haha i tako joj je i bilo.. Preslatko.. Ruka uz bedrenu kost.. Pliva maše prstići stopala stvarno preslatko i nestvarno

Dija85
    30. Svibanj 2018. 19:13

Endzrue

Pregled prošao savršenoooo i tako je dugo trajao dok je ona sve pohvatala i izmjerila.. Ja pojela kuglu sladoleda prije haha i tako joj je i bilo.. Preslatko.. Ruka uz bedrenu kost.. Pliva maše prstići stopala stvarno preslatko i nestvarno

Super! 😍 moj je tek iduci petak, do tad poludjeti..ja se najela visanja, cekam reakciju ali nista.. da me bar lupi svaki dan da znam da je ok. Zadnjih dana sam se preforsirala sa selidbom i ciscenjem pa se uplasila jel malisa dobro

Endzrue
    30. Svibanj 2018. 19:33

Ja imam baby watcher pa na koju sekundu u 2 tjedna jednom čirnem al sad ne trebam.. Meni je iza posteljica i ona se jako iznenadila kako to da već osjetim jer prvorotke tek u 21. Tjednu a drugorotke oko 17.tog ja majke mi od 15. Tog samo se pojačava koprcanje.. Ugl iza ručka i iza voća i kad ležim na leđima i sjedim nagnuta na stolici

Baby.nb1
    30. Svibanj 2018. 19:39

Endzrue divno, meni je pregled u utorak, jedva cekam da se vidimo 😊
    Dija85 ma oni imaju neki svoj ritam I briga njih sta bi mi 😂 ali primjetila sam da se I moj malac jako primirio odkad su ove vrucine, jedino sam ga s jagodama uspjela jucer malo razbudit
    Isla sam po doznake pa sam odmah pitala sestru za nalaze od briseva I ogtta. Doktora nije bilo, pa nisam mogla s njim prokomentirati. Dobra vijest je da su brisevi u redu I UREAPLASME VISE NEMA 🎊🎊
    OGTT je isto u redu 🎆 jedino su hormoni stitnjace poviseni pa je rekla da cu vidjet s njim hoce me slati endokrinologu. I kolesterol mi je povisen 😕😕

url=https://lilypie.com]

30. Svibanj 2018. 20:33

Baby.nb1

Endzruedivno, meni je pregled u utorak, jedva cekam da se vidimo 😊
    Dija85 ma oni imaju neki svoj ritam I briga njih sta bi mi 😂 ali primjetila sam da se I moj malac jako primirio odkad su ove vrucine, jedino sam ga s jagodama uspjela jucer malo razbudit
    Isla sam po doznake pa sam odmah pitala sestru za nalaze od briseva I ogtta. Doktora nije bilo, pa nisam mogla s njim prokomentirati. Dobra vijest je da su brisevi u redu I UREAPLASME VISE NEMA 🎊🎊
    OGTT je isto u redu 🎆 jedino su hormoni stitnjace poviseni pa je rekla da cu vidjet s njim hoce me slati endokrinologu. I kolesterol mi je povisen 😕😕

Cestitam svima na pregledima, a tebi posebno jer si se rijesila tog bakterijskog cudovista 👍👍👍

Dija85
    30. Svibanj 2018. 20:36

Baby.nb1

Endzruedivno, meni je pregled u utorak, jedva cekam da se vidimo 😊

Bas to 🤣 bas njih briga sto bi mi. Super za briseve! Ja sam se ureaplasme rijesila taman prije trudnoce. Kako je kod mene sad grmjelo, obozavam to, ali cak sam se i ja zbrecala. I jaki pljusak, a moj dragi otisao na nocenje u ribe 🤦‍♀️

• Cekalica123
    30. Svibanj 2018. 21:29

Vidim danas nas je dosta bilo na pregledu :) danas nam je tocno 20tjedana.
    Nas maleni je narastao tezak je 396g 😍 i sve je super. Posteljica i dalje nisko marginalno kod usca tako kaze doktor. Cekamo iduci pregled za 4 tjedna pa cemo onda komentirat opet posteljicu. 
    Sto se tice javljanja nasih malaca moj obozava kad mama papa tak da ja kad god ga se pozelim samo nesto pojedem i evo ga. Tim tempom bojim se dokle cu na vagi dogurati 😂😂

Isssa
    30. Svibanj 2018. 21:50

Jooooj, ubila bi za puuuuuno sladoleda 🍨🍧🍦, morala sam to podijeliti s vama 😀
    Super za preglede, samo nek nam rastu 😍
    Meni se moj malac počeo javljati u zadnjih par dana jako često, dok sijedim, ležim, čučim, čak jednom sam ga osjetila dok sam hodala, lupa ko veliki 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.