Petrapp divna slicica! ❤
Looda_vila potpuno te razumijem 😊 I moj malac je nedavno otkrio cari udaranja u moj mjehur, isto sam sam prvi put tolko trznula da sam kavu prolila po stolu 😂😂
url=https://lilypie.com]
Hvala curke 💕! Imamo mi još puno slikica, budemo vam podijelile pošto vam se sviđaju. Ja sam upravo ručala oslića i blitvu i sad malo odmora, jurim cijelo jutro...
Moja verzija musake se trenutno pece u rolu, ubacila sam u nju mljeveno meso, spek, kulenove seke (sve doma radjeno) i hrenovke i kuhana jaja...
Delilah, Justme123 hvala vam na brzim odgovorima. Tako nekako sam si i mislila, no poznavajuci nasu birokraciju, nece me cudit ako bude nekih problema. Meni je placa poprilicno veca od maximalnog iznosa naknade, no ne zamaram s tim sto cu primit daleko manje… Receno mi je da porodiljni otvaram 6.8. ( 40 dana od termina poroda) I da od onda opet primam punu placu. A nekako mislim da cu se i nakon 6 mj vratiti na posao, naravno ako sve bude okej i sa bebom i samnom, beba je na prvom mjestu svakako!
Iako sam vec sad na spomen toga da bi se vratila na posao nakon 6 mj dobila osudujude poglede…😑🤨
Petra totalno te kuzim kaj se tice mace. Divno je kad se tako povezes sa zivotinjom i kad se kuzite… ja ponekad imam osjecaj da moj buco samo da ne progovori kad me zna gledat i mazit😊😊 obozavam zivotinje, odrasla sam na selu sa kokicama, kravicama, gicama, macama, psima..nema cega baka i deda nisu imali doma. Svako malo se sa nostalgijom vratim u svoje predivno djetinjstvo i kukam muzu doma da bi se preselila na selo i da mi fali kuca 😁
Cure sto cete danas za rucak? Ja opce nemam ideje, vruce je i sparno…opce nemam neki apetit😒
I ja sam dobila osuđujuće poglede kad sam rekla da se vraćam na posao nakon isteka zakonskih 72 dana, neću na puno radno vrijeme ali na 3-4 sata hoću, nek si misli ko kaj hoće, baš me briga, nije mi do financija da se moram vratiti ali ja nisam navikla biti doma 🙈, obrt mi je na 500 m od kuće tako da uvijek mogu skočiti doma.
Evi jedno pitanje za raspravu :D.. Ja planiram na porodu i ranije zatražiti da pupkovina odpulsira.. Ako to napravim ne mogu donirati krv iz pupovine za zakladu Ana Rukavina a također nebi mogla onda pohraniti matične stanice za vlastite potrebe kasnije.. Jeste malo o tome razmišljale
Evi jedno pitanje za raspravu :D.. Ja planiram na porodu i ranije zatražiti da pupkovina odpulsira.. Ako to napravim ne mogu donirati krv iz pupovine za zakladu Ana Rukavina a također nebi mogla onda pohraniti matične stanice za vlastite potrebe kasnije.. Jeste malo o tome razmišljale
Mi smo htjeli s drugim za sebe pohraniti maticne stanice, no neorganizirani smo bili u vezi toga i na kraju to nismo pohranjivali, al smo trazili da pupkovina odpulsira i nitko se nije bunio, pricekali su, kasnije prerezali i to je bilo to. Nudili su muzu da on reze, al bilo ga je strah pa nije (ne bi ni ja mogla!!).
Delilah ja bi k tebi na rucak najradije!!
Bila je 2660 za drugih 6 mj i onda je od prosle godine 3991 kn, a za nezaposlene i za roditelje blizanaca ili 3 i vise djece koji koriste porodiljni 3 godine je za druge 2 godine dignuto sa 1663 na 2328kn.
Ja se ispricavam zbog krive informacije...ovo je s internet stranice hzzoa...
Justme123 mozes li mi objasnit sto je to da "pupkovina odpulsira"? Iskreno u taj dio uopce nisam upucena...slobodno dodji, ima dovoljno 😂
Bok cure! Jeste se raspisale, ja sam sinoc prvi put spavala u kućici, tako da se nikako nisam naspavala. Skoro je sve uredjeno samo sitnice. Sad mi je lakse cekati bebu. Cestitke svima za preglede, vidim da i shoppingirate 😁😄 sve je predivno.
I da, sto s tom pupkovinom? Sto znaci to da odpulsira? Morati cu malo prouciti o tome.
Upadam nevezano za vas razgovor. Jel gleda koja rtl? Isuse sta me ovaj lik nazivcirao, pa izbacila bi ga naglavacke van. Ona u trudovima, a on sere li ga sere jer on je jadan sto mora sjediti I cekati I sta nije trazila carski I zasto je spavala 2 sata, da se nastavila kretati mozda bi se jos otvorila I njega nitko ne dozivljava jer nije zena koja je rodila. Pa majke mi sta mu ne bi monitor u glavu bacila. On bi rodio, a oni smrkavi nos I temp 36,8 I na aparatima
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji