Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 21:01

Meni još nisu u trudnoći briseve radili :-( 

Endzrue
    28. Svibanj 2018. 21:34

To si trebala sama tražit i pitat.. Pošto su mutavi.. Ja sam svoju sve tražila da mi odradi jedino nisam papu jer sam je radila 5mj prije pa nije bilo potrebe (inače sam papu radila svako 6mj) nego jel koja cura išla na letz konizaciju a da je normalno rodila 

28. Svibanj 2018. 21:43

Imam idući tjedan pregled pa ću pitati za briseve! Hvala na info 

Delilah
    28. Svibanj 2018. 21:54

Pozdrav, evo tek sad stignem tipkat, javljam da se beba nije predomislila i sto posto je ostala curka 😀 teška 275 grama i velika u dan, cak smo vidli kak otvara usta, a bila je dosta mirna, zatvorena sam skroz i cerviks je oko 4 cm nisam tocno zapamtila...za 4 tjedna cemo otic na 4d anomaly i to je za sad to...muz i dalje ocaran brzinom srca 😂

Dija85
    28. Svibanj 2018. 22:08

Samo da se javim na brzinu, umori me ovo seljakanje. Od jutra na nogama. Čestitam za sve preglede! ❤ mene malo brine sto se mališa ne javlja.. baš me brine . Sad si sve mislim jesam ga uopće i osjetila onda kada sam mislila da je prvi put.. ne smijem se dati lošim mislima. Odoh spavati, laku noć vam želim 🙋‍♀️😍

28. Svibanj 2018. 22:14

Endzrue nisam ju ja radila, ali cula sam da je trudnoca moguca 6 nakon toga bez problema (u teoriji)...nisam od pomoci bas :/

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 22:37

Evo me, nisam stigla ranije. Nakon pregleda odmah na poslovni put, maloprije završili s poslom.
    Lea, reci im idući put da ti naprave briseve. I ja moram svoju dok. podsjećati nekad na pretrage.
    Delilah, čestitam na djevojčici, bravo za pregled :)
    Dija, mene isto brinulo to javljanje, a počela osjećati pokrete kraj 20.og na 21.tjedan. Pokušaj se strpiti još koji dan, krenut će to ubrzo. :)

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 22:48

Sve u redu, beba raste,  smještena je poprečno.
    Meni pišite djevojčicu!
    Vidjelo se iz aviona na ekranu ovaj put, nije mi se trebalo ništa objašnjavati. Mjere mi je zapisala u knjižnicu, nisam stigla pogledati, reći ću vam kad se vratim s puta.
    Dobila sam uputnicu za šećer, željezo, i uzv štitnjače na moj upit zbog obiteljske sklonosti štitnjači (iako mi je na početku trudnoće vrijednost bila u redu).

Dija85
    29. Svibanj 2018. 07:07

Dobro jutro! PlavaBorovnice čestitke na curici! 😄
    Ja se jučer uplašim jer nema pokreta danas ujutro kuckanje sa desne strane trbuha. Valjda je to on 😄😍

• Cekalica123
    29. Svibanj 2018. 07:36

Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim ovoj temi :) 
    Redovito vas pratim i volim doci na ovu temu. Nama je ovo 1 trudnoca. Danas smo tocno 19 tjedana i 6 dana sutra idemo na pregled i jako smo uzbudeni i da vidim da decki vode, pa da stavimo jos jedan plus na stranu deckica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.