Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim ovoj temi :)
Redovito vas pratim i volim doci na ovu temu. Nama je ovo 1 trudnoca. Danas smo tocno 19 tjedana i 6 dana sutra idemo na pregled i jako smo uzbudeni i da vidim da decki vode, pa da stavimo jos jedan plus na stranu deckica ❤️

Jutro svima! Dobrodošla Cekalica123!
Kako ste spavale? Već je sad pakleno vruće tako da već sad intenzivno razmišljam o slaganju našeg bazena, samo moram brzo u nabavu kupaćeg u kojeg stanu sise 🤣.

Jutro svima! Dobrodošla Cekalica123!
Kako ste spavale? Već je sad pakleno vruće tako da već sad intenzivno razmišljam o slaganju našeg bazena, samo moram brzo u nabavu kupaćeg u kojeg stanu sise 🤣.
Ti tražiš u koji ti stanu sise a ja tražim u koji će mi stati guzica! 🤣

Dobro jutro klokanice, ja nikako da se javim, zadnjih par dana sam nikakva, nemam energije, stalno sam umorna i samo bi spavala, inace sam niskotlakas i vrucine tesko podnosim, jos me uhvatila neka prehlada, grlo me boli i nos curi, nocas sam spavala sa papirom u nosu koliko curi... Danas napokon malo oblacno pa se lakse dise zasad :)
Vidim da su pregledi dobro prosli, bas mi je drago
Cekalica123 dobrodosla

Dobro jutro curke, nisam bila aktivna par dana al sam uspjela sve pročitati. Čestitam svima na pregledima! Drago mi je da je sa svima sve u redu
Cekalica dobrodošla :)
Dija i Petrapp baš ste me nasmijale sada Ovo ljeto ćemo biti kao nasukani kitovi
I mi planiramo ovaj vikend si spojit i zapičit na more i baš si sad razmišljam dal imam koji kupaći u koji mogu ugurat sise

Dija85 ja ću još nekako preživjeti u toplesu, ali bez gaća ne znam baš 🤣🤣🤣

Dobrodosla Cekalica123...
Ja cu kod necaka u bazen 😂 da si doma napunim bazen svekrva i svekar bi poludili jer je njima to van svake pameti...i sinoc kad smo dosli, rekli smo cura je, a ona se pocela prenemagati "cujka je, a dobjo..." (i to skroz izmjenjenim glasom) bas mi ide na jetra 😂
Ja sam krivo napisala teska je 230, a ne 275g...
Plavaborovnica cestitam na curki...😍

Mi imamo bazen 370 sa 76, i prošle godine nas je spasio! Ali isto tako moram priznati da sam ga čistila svaki dan što je malo veća tlaka. Susjed mi ima pravi bazen di mogu malo i zaplivati i uvijek nas zove da dođemo, da mu je žao što se nitko ne kupa i stvarno ga održava, tak da nemam brige od nekih boleština koje se mogu pokupiti na kupalištima, tak da imam na izbor di ću se odmakati dok ne odemo na more, jer kak je krenulo bit će pakleno ljeto

Dobro jutro klokanice 😀
Super za sve preglede, babači rastu a i mi s njima 😍
Cekalica dobro nam došla 😉
Ajoj cure, kupaći....o tome nisam ni razmišljala, moramo u šoping, sise i guza traže posebnu veličinu 😂
Kak podnosite ove vrućine i sparinu, ja nemam apetita, na silu jedem i onda mi se 🤮🤮, a ni ništa zdravo previše ne unosim u sebe, baš mi ništa ne paše 🤔, a niti ne spavam baš naj bolje, dižem se ponoći 3-4 puta u WC, a i malac me budi sa udarcima, do neki dan bi ga osjećala samo kad bi bila na leđima, a sada i dok hodam 😍, i trbuh smiješno izgleda, točno se vidi gdje je, i muž je jučer primijetio 😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji