Pozdrav svim curkama u grupi!
Redovito citam sve postove u grupi, ali nikako se ukljuciti...
Moj termin je 1.10., danas smo na 22+1, a dobit cemo deckica - zvati ce se Josip
Christyy, ja sam prije par tjedana kupila par bodica, tutica, kombinezona ili kako se to zove koji su neutralni, i sigurno ce ih beba nositi jer su dugih rukava velicina 62 :) Neznam za broj 68 koji se kao nosi 4-6 mjeseci dal da isto kupujem dugacko ili kratko? Iskusne mame, pomagajte! :) Jucer sam uzela 3 kom hlacica u Kiku, ukupno 35kn :) Cekam jos ovu robicu od frendice koju trebam dobiti, pa sto bude falilo lako kupimo :)
Josey, dobrodosla! :)
Crna kompletić je presladak. Ja sam baš jučer komentirala s mamom kak ama baš ništa nisam kupila još za bebu. Nijednu stvar, nekak mi se za to čini prerano a ipak smo prošli 5.mj. Ne znam uopće kad bi trebala počet kupovat i da li sam jedina tak "nemarna" što se tiče toga…
pa šta ja znam..ja ni za prvog nisam nešto rano kupovala..tamo oko 28 tt sam počela prikupljati..ali ja sam večinu robice dobila pa nisam ni imala pretjerano potrebe. ovo sam slučajno naletila a kako smo ludi za slonićima i mm i ja, morala sam naručiti.. ostatak robice polako prikupljam i sortiram sad, odvajam što ne mislim koristiti pa ću donirati tu u jednu udrugu blizu mog posla gdje su tako male napuštene bebice..imam baš previše robice, a žao mi je da se ne iskoristi. Ja ću se baš detaljno stvarima za bebu i mene za bolnicu krenut zanimati poslije 1.7 kad prestanem raditi..
Crna kompletić je presladak. Ja sam baš jučer komentirala s mamom kak ama baš ništa nisam kupila još za bebu. Nijednu stvar, nekak mi se za to čini prerano a ipak smo prošli 5.mj. Ne znam uopće kad bi trebala počet kupovat i da li sam jedina tak "nemarna" što se tiče toga…
Nisi jedina, niti ja nisam kupila apsolutno ništa, a nije da ne bih željela! Ali moja beba ništa ne pomaže po tom pitanju, jer nam ne želi nam otkriti svoj spol. Sad idemo na pregled 15.06. pa se iskreno nadam da ćemo imati bar nekakve naznake oko spola. Lagano svi postaju nestrpljivi oko nas, buduće bake, djedovi a i ovi stariji sa prefiksom pra se čude kako još ne znamo. Jedna od prabaka je uvjerena da mi znamo što je al ne želimo nikome reć i skroz mi je smiješna.
Planirala sam u 7.mj kupiti krevetić i komodu kad se vratimo s mora, pa polako puniti komodu sa stvarčicama koje će nam trebati, u 8.mj ćemo ići po kolica, i nadam se da ću do tada barem okvirno imati sve što će nam biti potrebno u početku.
Christyy, ja sam prije par tjedana kupila par bodica, tutica, kombinezona ili kako se to zove koji su neutralni, i sigurno ce ih beba nositi jer su dugih rukava velicina 62 :) Neznam za broj 68 koji se kao nosi 4-6 mjeseci dal da isto kupujem dugacko ili kratko? Iskusne mame, pomagajte! :) Jucer sam uzela 3 kom hlacica u Kiku, ukupno 35kn :) Cekam jos ovu robicu od frendice koju trebam dobiti, pa sto bude falilo lako kupimo :)
Josey, dobrodosla! :)
moj malac je rastao baš po tablici, ono kako pišu veličine tako je i on nosio..ali nećak 2 mj stariji je 68 nosio sa 2 mjeseca..pa nemoj kupovati previše toga dok ne vidiš kako će beba napredovati.. 68 će ti svakako trebati dugi rukavi ponešto, pidžamice i bodici definitivno jer po noći i nije još toliko toplo..
moj malac je rođen 6.10 i kratke rukave je nosio br 74/80.. ako ti je to od pomoći za neku orjentaciju u veličinama. Od frendica curke su slično tako, više 74 nosile..
Josey dobrodošla! Ma ne znam više što da mislim, ovaj mali što smo mu sad bili u subotu na krstitkama, ima 2.mj i nosi robicu za djete od 4.mj i više. Najmanju robicu što su bili i kupili ili dobili nikad nije obukao jer je odmah bio veći, ali eto nikad ne znamo kako će bebice biti velike.
Christyy, nisi jedina koja je,, nemarna,, u pripremanju stvari za bebu, ja sam 22tt,i smatram da je rano da kupujem, znam spol, ali bojim se desit ce se nesto i zbog toga ne zelim da kupujem. A rado bih se bacila u shoping 😁 Josey2807 imam skoro isti termin, meni je 2.okt, pratimo se :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Christyy, nisi jedina koja je,, nemarna,, u pripremanju stvari za bebu, ja sam 22tt,i smatram da je rano da kupujem, znam spol, ali bojim se desit ce se nesto i zbog toga ne zelim da kupujem. A rado bih se bacila u shoping 😁 Josey2807 imam skoro isti termin, meni je 2.okt, pratimo se :D
I ja sam tu s vama :) 5.10.
Cekalica i Josey dobrodosle cure!
Teta mogu ti rec da ju iskreno mrzim i da ako je se nisam rijesila da cu trazit da me u bolnici stave na antibiotik na infuziju i u komu dok ne iskorijene ureaplazmu jer mi je zeludac u teskom stanju unatoc probiotiku.
Sto se robice tice, nama ce bebice u zimi jos bit za vel 68 tako da bi ja vise dugog nego kratkog (brzo oni rastu pa ce sa 62 na 68 prec)
Petrapp i ja sam u istoj situaciji po pitanju grudnjaka i gornjeg dijela kupaceg tak da shopping opet prije odlaska na more
Pozdrav svim curkama u grupi!
Redovito citam sve postove u grupi, ali nikako se ukljuciti…
Moj termin je 1.10., danas smo na 22+1, a dobit cemo deckica - zvati ce se Josip
Dobrodosla, lijepo ime,moj prvorodenac se zove Josip
Sto se tice robice moj mali je uvijek nosio vece velicine, i dan danas je veci od vrsnjaka... A sad sam svu robicu njegovu podijelila, ostavila sam ono najmanje za prvi mjesec sto je bas neutralno, pa kad se doktori napokon odluce kojeg je spola krecem u shopping
Sortiraj odgovore
Najstariji