Dobro jutro
Cackalica dobro dosla
Plavaborovnica cestitke
A za kupaci... Ja sam konacno popunila prazninu u kosaricama
Dobro jutro!
Evo nas na punih 20 tjedana! 🎉
Ajme teta koja linija 😀, svaka čast 😀😀😀😀, kad vidim vaše trbuščiće ja sam stvarno tuljan 😂😂😂😊
Isssa kombinaciju vrućine i sparine ne podnosim ali baš nikak. Kako kaže moj stric, osjećam se ko pofukana kokoš . Niti ja nemam neki apetiti, osim što se trpam s voćem i pijem jogurt, ostalo me niš ne privlači trenutno.
Teta90 trbuščić ti je skroz sladak! Moj se u par dana tak fino popunio, doslovno preko noći.
Mm je jutros ljubio trbuščić prije odlaska i beba mu je odmah nakon uzvratila udarcem. Udarci su sve jači i jači, osjetim ih bilo da ležim na leđima ili boku, a sad već i dok sjedim i dok hodam.
Dobro jutro klokanice, ja nikako da se javim, zadnjih par dana sam nikakva, nemam energije, stalno sam umorna i samo bi spavala, inace sam niskotlakas i vrucine tesko podnosim, jos me uhvatila neka prehlada, grlo me boli i nos curi, nocas sam spavala sa papirom u nosu koliko curi… Danas napokon malo oblacno pa se lakse dise zasad :)
Vidim da su pregledi dobro prosli, bas mi je dragoCekalica123 dobrodosla
potpisujem svaku riječ..nemam snage ni raditi..
mi smo imali buran vikend pa se nisam javljala a sad i te vručine..doslovno sam koma.. četvrtak poslije posla putovali za Bosnu, došli u 2 u noći..naravno malac od pola 8 u akciji..subotu putovali za Hercegovinu,svadba, spavali od 4-8 i nazad za Bosnu po malca..bio je super baki i didi i sad ga već mogu ostaviti i kod svojih ponekad..vračali se popodne za zg, naravno da je bila gužva na granici, došli u zg u 23..jućer radila..ne moram vam ništa više pričati..
Mm je na polsovnom putu do četvrtka, mama mi je ovdje jer nemam auto a ne mogu malca po gradu tramvajem u vrtić i to me doslovno spašava..
još kolegica pali klimu na poslu koja je iznad mene pa me i prehlada uhvatila..
zadnjih dana baš nenormalno pretjerujem sa slatkim..valjda od umora pa da mogu izdržati..sve me strah stat na vagu..
6.6. imam pregled pa moram pod hitno regulirat prehranu..tad će me slat i na ogtt..
čestitiam svima na pregledima i bebicama koje lijepo rastu..i super tko je saznao spol, ovo je definitivno generacija dečkiju..
puse od umorne mame
da ne bude toliko negativan moj post..
ovo je kompletić za Mihaela za izlazak iz bolnice..
Evo sad hvatam zaostatke pa pisem svima :)
Justme123, nadam se da je ureaplasma nestala :) Dal si imala neke simptome kad si ju imala? Ja se uvijek bojim da tako nesto ne prepoznam, a dosad nikad nisam nista imala pa neznam kakav je osjecaj
Delilah, bravo za pregled!
Dija, sigurno ce uskoro poceti pokreti koje ces osjetiti
PlavaBorovnica, bravo za pregled i curicu :)
Cekalica123, dobrodosla! Kad ti je termin? Javi kako je prosao pregled
Petrapp, mi smo nocas spavali sa dignutim roletama jer je jedino tako bilo zraka u sobi i oboje smo se tako dobro naspavali! Inace nam spavaca soba gleda na zapad i popodne kad zalazi sunce bude topli zrak u sobi i ne moze otici, a ujutro bude super. Pred jutro kad sam isla piskiti sam spustila rolete i onda smo nastavili spavati do 8 :)
Svekyca, brzo ozdravi :)
Isssa, hvala na komplimentu :) Nebi nikad za sebe rekla da imam neku liniju, ali vidis kako te ostali uvijek drugacije vide :) Meni se samo voce jede! Isto nemam apetita, a u zadnje vrijeme mi pase sve sto ima puno vode u sebi: rajcica, krastavci, nektarine, breskve, tresnje..
Crna, bas ti se nakupilo :( Kompletic je predivan!
Dobro jutro svima! Nije me bilo par dana ali sam vas čitala. Imala sam naporan vikend. Čestitam svima na pregledima. Tema o kilama je uvijek aktualna. 😃
Dosta cura super izgleda za svoje tjedne, baš im se divim. Ja sam jedna od onih koje će nakon poroda vraćati kilažu uz naporan trening par mjeseci.🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Crna kompletić je presladak. Ja sam baš jučer komentirala s mamom kak ama baš ništa nisam kupila još za bebu. Nijednu stvar, nekak mi se za to čini prerano a ipak smo prošli 5.mj. Ne znam uopće kad bi trebala počet kupovat i da li sam jedina tak "nemarna" što se tiče toga...
Sortiraj odgovore
Najstariji