Pozdrav svim curkama u grupi!
Redovito citam sve postove u grupi, ali nikako se ukljuciti…
Moj termin je 1.10., danas smo na 22+1, a dobit cemo deckica - zvati ce se Josip
Dobrodosla, lijepo ime,moj prvorodenac se zove Josip
Sto se tice robice moj mali je uvijek nosio vece velicine, i dan danas je veci od vrsnjaka... A sad sam svu robicu njegovu podijelila, ostavila sam ono najmanje za prvi mjesec sto je bas neutralno, pa kad se doktori napokon odluce kojeg je spola krecem u shopping

Pozdrav curke! Dobrodoslica novim pojacanjima! Cestitke na uspjesnim pregledima! Moram priznati da I mene ta robica I velicine poprilicno zbunjuje! Al s obzirom na termin mislim da cu se definitivno usredotocit na duge rukave...
Petrapp pofukana kokos 😂😂 ovo mi je draze I od kuhane noge 😂😂😂
I pridruzujem se jadikovkama na vrucinu, definitivno popije svu energiju... jucer sam skinula prstenje s ruke jer mi se cini da su mrvicu natekle od ove vrucine

url=https://lilypie.com]
Evo i mene, drage zenice , sa vijestima o pregledu ☺️ Bili smo sinoc , i doktor kaze da je sve u redu . Pišonjica je tezak 480 grama, a za duzinu mi nista nije rekao. Glavicom je okrenut, opet, prema dole. dole. 🙂 Mahao je rukama, i dirao se po licu dok smo ga gledali .☺️ Do sljedećeg pregleda treba da uradim OGTT , i rekao mi je da povedem računa o unosu zeljeza, trenutno mi je 13 a kaze da ce malac sve vise sebi vući pa da ne dodje do pada. Pitala sam ga da li mogu na vjezbe , kaze da sacekam sljedeći pregled pa nakon njega.... Inače, zadnjih dana se znam malo lošije osjecam povremeno. Nikako mi ne prija ovo vrijeme. 🤨 Na trenutak mi dodje kao da nemam dovoljno zraka , a tijelo mi postane tesko i klone. 😕Doktor mi rece da povecam unos tečnosti i da kontrolišem povremeno pritisak...
I da, i moj termin je 05.10.😁
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Mi sredinom 7. mjeseca idemo kupiti krevetic, komodu, posteljinu i ostale potrepstine, i naruciti kolica, dotad cu dobiti ovu robicu koju ocekujem, pa eventualno jos u 8. mjesecu kupimo sto treba. U 9. cu kupovati kozmetiku za bebu i sebe i to je to. Na taj nacin cu si financijski to rasporediti kroz par mjeseci, a i ne zelim prerano kupovati jer mozda nesto dobijemo. Isto tako, robicu cu kupiti vecinom 56 i 62, pa onda ovisno o napretku bebe i vremenskim uvjetima kupim za proljece sto treba.
Crna, da da, pomogla si mi s tim, barem da znam otprilike otkad krecu kratki rukavi, hvala! :)
sarajka, bravo za pregled!
Iris2018 - 31.08.
——————————————————————
Isssa - 05.09. – decko – ZG (Petrova)
BitCuOpetMama - 13.09. - decko
svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
Ssanja - 16.09. - curica - Mia
Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
Pandica1805 - 18.09. - decko
Looda_vila - 21.09. - curica
PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
Sunce_malo - 21.09. – decko
suncica85 - 23.09.
IvaGljiva - 25.09. - curica
Nas_bebac - 25.09. – decko
nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
Lela2018 – 26.09. - decko
Tinci0 - 27.09. – OB Pula
anusha - 28.09.
Amy2018 - 30.09. - decko
Baby.nb1 - 30.09. - decko
——————————————————————
Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
koskica – 01.10. – OB Varazdin
Dzennyy123 – 02.10.
Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
sarajka – 05.10. - decko
mikica - 07.10. - decko - Marko
Garavusa005 - 08.10. – KBC Rijeka
NemamNadimak - 08.10.
Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
Dija85 - 12.10. - decko – Marin - Pakrac
Nina - 12.10. – decko - Erik
Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
Dea_Rene - 15.10. – spol? – Jakov/Miriam - KBC Rijeka
Petrapp2605 - 15.10. – spol? – Lovro/Patricia
Cekalica123 – 16.10. - decko
Teta90 - 16.10. - OB Pula
Aurora - 17.10.
Trudnasam - 18.10. - decko
Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
veks - 21.10.
Delilah - 29.10. – curica - Sofija
Endzrue - 29.10.
Kalanhoja - 30.10.
Palcica12 - 30.10. – decko - ZG (Petrova)
——————————————————————
Ail - 05.11. – ZG (Sv. Duh)
LadyDi19 - 05.11. – curica - ZG (Petrova)
Nsrm30 - 07.11.
Anđeo – 13.11. - curica
okozeleno - 20.11.
Ivylee – 24.11. - curica
Pomalo - 21.11. – blizanci
Jagoda – 27.11. - Split
——————————————————————
Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov
Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!
Anusha, znaci li to teoretski da ako nisam iskoristila ni dan godisnjeg odmora u ovoj, 2018. godini, to mogu iskoristiti u 2019. godini nakon prestanka porodiljnog? Isto tako, mislim da se Zakon o radu odnosi prvenstveno na drzavne firme, toga u privatnima nema
Tako je Teta, to je tvoje pravo i poslodavac bi ti to trebao omoguciti. Zakon o radu je opći zakon koji se primjenjuje na sve poslodavce koji posluju u RH. Državne firme, tj. državni službenici imaju poseban zakon ali ova odredba se isto odnosi na njih, osim ako njihovim posebnim zakonom nije nešto drugačije uređeno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji