Pozdrav curke! Dobrodoslica novim pojacanjima! Cestitke na uspjesnim pregledima! Moram priznati da I mene ta robica I velicine poprilicno zbunjuje! Al s obzirom na termin mislim da cu se definitivno usredotocit na duge rukave...
Petrapp pofukana kokos 😂😂 ovo mi je draze I od kuhane noge 😂😂😂
I pridruzujem se jadikovkama na vrucinu, definitivno popije svu energiju... jucer sam skinula prstenje s ruke jer mi se cini da su mrvicu natekle od ove vrucine
url=https://lilypie.com]
Evo i mene, drage zenice , sa vijestima o pregledu ☺️ Bili smo sinoc , i doktor kaze da je sve u redu . Pišonjica je tezak 480 grama, a za duzinu mi nista nije rekao. Glavicom je okrenut, opet, prema dole. dole. 🙂 Mahao je rukama, i dirao se po licu dok smo ga gledali .☺️ Do sljedećeg pregleda treba da uradim OGTT , i rekao mi je da povedem računa o unosu zeljeza, trenutno mi je 13 a kaze da ce malac sve vise sebi vući pa da ne dodje do pada. Pitala sam ga da li mogu na vjezbe , kaze da sacekam sljedeći pregled pa nakon njega.... Inače, zadnjih dana se znam malo lošije osjecam povremeno. Nikako mi ne prija ovo vrijeme. 🤨 Na trenutak mi dodje kao da nemam dovoljno zraka , a tijelo mi postane tesko i klone. 😕Doktor mi rece da povecam unos tečnosti i da kontrolišem povremeno pritisak...
I da, i moj termin je 05.10.😁
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Mi sredinom 7. mjeseca idemo kupiti krevetic, komodu, posteljinu i ostale potrepstine, i naruciti kolica, dotad cu dobiti ovu robicu koju ocekujem, pa eventualno jos u 8. mjesecu kupimo sto treba. U 9. cu kupovati kozmetiku za bebu i sebe i to je to. Na taj nacin cu si financijski to rasporediti kroz par mjeseci, a i ne zelim prerano kupovati jer mozda nesto dobijemo. Isto tako, robicu cu kupiti vecinom 56 i 62, pa onda ovisno o napretku bebe i vremenskim uvjetima kupim za proljece sto treba.
Crna, da da, pomogla si mi s tim, barem da znam otprilike otkad krecu kratki rukavi, hvala! :)
sarajka, bravo za pregled!
Iris2018 - 31.08.
——————————————————————
Isssa - 05.09. – decko – ZG (Petrova)
BitCuOpetMama - 13.09. - decko
svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
Ssanja - 16.09. - curica - Mia
Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
Pandica1805 - 18.09. - decko
Looda_vila - 21.09. - curica
PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
Sunce_malo - 21.09. – decko
suncica85 - 23.09.
IvaGljiva - 25.09. - curica
Nas_bebac - 25.09. – decko
nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
Lela2018 – 26.09. - decko
Tinci0 - 27.09. – OB Pula
anusha - 28.09.
Amy2018 - 30.09. - decko
Baby.nb1 - 30.09. - decko
——————————————————————
Bruncili - 01.10. – curica – Bruna
Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
koskica – 01.10. – OB Varazdin
Dzennyy123 – 02.10.
Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
sarajka – 05.10. - decko
mikica - 07.10. - decko - Marko
Garavusa005 - 08.10. – KBC Rijeka
NemamNadimak - 08.10.
Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
Dija85 - 12.10. - decko – Marin - Pakrac
Nina - 12.10. – decko - Erik
Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
Dea_Rene - 15.10. – spol? – Jakov/Miriam - KBC Rijeka
Petrapp2605 - 15.10. – spol? – Lovro/Patricia
Cekalica123 – 16.10. - decko
Teta90 - 16.10. - OB Pula
Aurora - 17.10.
Trudnasam - 18.10. - decko
Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
veks - 21.10.
Delilah - 29.10. – curica - Sofija
Endzrue - 29.10.
Kalanhoja - 30.10.
Palcica12 - 30.10. – decko - ZG (Petrova)
——————————————————————
Ail - 05.11. – ZG (Sv. Duh)
LadyDi19 - 05.11. – curica - ZG (Petrova)
Nsrm30 - 07.11.
Anđeo – 13.11. - curica
okozeleno - 20.11.
Ivylee – 24.11. - curica
Pomalo - 21.11. – blizanci
Jagoda – 27.11. - Split
——————————————————————
Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov
Ej cure, info ako neka ne zna a bitno joj je. Neke od vas su spominjale raniji odlazak posla ali prije korištenje godišnjeg odmora.. Prema Zakonu o radu, stari godišnji možete iskoristiri do kraja godine u kojoj se vraćate na posao. Eto, ako je nekome bitno. Ja sam si tako napravila jer mi je važnije da mjesec dana duže budem doma s bebicom nego sada nešto veće stanje na tekućem. A i šef se s tim složio!
Anusha, znaci li to teoretski da ako nisam iskoristila ni dan godisnjeg odmora u ovoj, 2018. godini, to mogu iskoristiti u 2019. godini nakon prestanka porodiljnog? Isto tako, mislim da se Zakon o radu odnosi prvenstveno na drzavne firme, toga u privatnima nema
Tako je Teta, to je tvoje pravo i poslodavac bi ti to trebao omoguciti. Zakon o radu je opći zakon koji se primjenjuje na sve poslodavce koji posluju u RH. Državne firme, tj. državni službenici imaju poseban zakon ali ova odredba se isto odnosi na njih, osim ako njihovim posebnim zakonom nije nešto drugačije uređeno
Dobro došle nove cure 😀
Ja sam već dobila nešto robice, ali nisam mogla odoljeti da kupim neke stvarčice 😀, ovaj tjedan idemo kupiti kinderbet, kolica ćemo naručiti isto ubrzo 😀, još mi je samo 3 mj ostalo do poroda tako da je lagano došlo vrijeme za šoping dok se još mogu gegati 😀, naručila sam 2 spavaćice za bolnicu, nakupovala novih gaća i polako pripremam. Moj muž je paničar i ne funkcionira pod pritiskom tako da moram to sve odraditi na vrijeme jer ako će on morati spremati torbu za bolnicu bojim se da će mi staviti svoje gaće i piđamu 😂😂😂😂
Ovaj vikend planiramo krečiti kuću i imamo majstore koji će raditi vani glazuru na terasi tako da me čeka buštela 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji