Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 19:07

Tinci, sutra idem po heparin u bolnicu pa cu vidjeti kad ce me naruciti, jer prije kad sam bila jos nije bilo rasporeda, ali isto ce biti cca 10.6. jer je to mjesec dana od zadnjeg pregleda. Ides u medico napraviti ogtt? Meni je isto rekao da napravim ogtt kroz mjesec dana, vidjet cu sto ce mi reci u bolnici, a kod njega cu opet na pregled za 5-6 tjedana. 

28. Svibanj 2018. 19:11

Cure iz Pule koliko košta napraviti u Medico taj secer? I jel to stave limuna j tu vodu slatku???

28. Svibanj 2018. 19:14

Idem da..i nek usput napravim crp, urinokulturu i kks za svaki slučaj pošto me zna u trbuhu zatezati.. rekli su da mogu doći ujutro natašte bez naručivanja.. 
    Ja sam naručena opet 26.06. jer će mi ginekologica sada raditi samo pregled.. 

28. Svibanj 2018. 19:15

LEA1202

Cure iz Pule koliko košta napraviti u Medico taj secer? I jel to stave limuna j tu vodu slatku???

Nisam pitala dali stave limun..košta 150kn

28. Svibanj 2018. 19:16

Aha hvala mislila sam da je neka razlika posto idete privatno 

28. Svibanj 2018. 19:19

Lea, cijena je 150kn, ali mene ce slati u bolnici na to, tako da necu ici privatno. 
    Tinci, zato ja i idem na uzv ovdje, jer mi u bolnici rade samo pregled i tek toliko pogledaju bebu. Ali dosta mi je ici jednom u 5-6 tjedana, ne trebam cesce. Rekao je jos doktor da napravim briseve, moram se sjetiti pitati sutra u bolnici. 

28. Svibanj 2018. 19:43

I briseve moram napraviti! Vi ste moj podsjetnik! To moram u bolnici ili može i moj gin?

Nina ❤
    28. Svibanj 2018. 20:01

Cure s pregleda bravo za sve i mame i bebe! ❤😘

28. Svibanj 2018. 20:09

Cestitam za preglede cure, bebe bas lijepo rastu 😊
    Ja cu tek 20.6. na svoj i tad ponavljam bris na ureaplazmu, drzite fige da je to cudo otislo jer mi je muka od antibiotika (i doslovno i preneseno!!)
    Onaj vocni kup izgleda savrseno 😍
    LEA briseve ti radi tvoj ginekolog pa ih ti nosis u labos  skupa s uputnicom (bar ja uvijek dobijem pa me salju da sama odnesem), a nalazi stignu tvojoj doktorici/doktoru na mail.

joNNa
    28. Svibanj 2018. 20:17

Okozeleno super ti je trbuh ,raste umjereno.S tim da je treća trudnoca. 
    Ne mogu te utješiti kada nemam iskustva ,meni je ovo prva trudnoća. Naruči se privatno pa provjeri dali je beba dobro.Nemam ništa pametnije. 
    Bravo sve cure za preglede neka rastu sretne i zdrave bebe ❤️
    Ja idem u srijedu opet na pregled. Pokušat ću užicat par slika još. Ovdje se plaćaju slike ako ih želiš . Ali pošto je beba ležala ne pregledno nisam dobila dobre slike pa ću uzicati još .
    Dečki nam vode više od duplo. Netko je rekao cure će imati izbora 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.