Ja dobijem jednu, dvije isprintane a ostatak mi pošalje preko jedne aplikacije. Tako da imamo snimljeno kako me lupa nogama, pa srčeko kako lupa, pa kako sa rukom odguruje od lica kao da poručuje nema slikanja😂 i to mi je super. Platim svaki put 100 kn al vrijedi 😊
To su i meni rekli za udarce, ali ih bome osjetim 😊 Počeli su kad smo ušli u 18 tj.
Dan cure 😊
Meni moja neda uopce slikice bila sam pitala da mi da jednu i to je jedva dala... Kada mi radi uz ja samo vidim srce nisam ga jos ni jednom cula ☹️ za mob nisam ni pitala al imam osjecaj da nebi dala... I meni su udarci intenzivni mada imam ljenu bebu dva dana udre dva tri put ujutro i isto tako uvecer bar sta ja cujem al zato dva druga dana ima tulum sa teretanom u trbuhu 😂😂 tako da izgleda da se moram ljutit na nju da nesmije to radit i plasit me s time da se ne javlja pa onda pocne 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Baby.k to ides privatno?
Baby.nb1 odlična kobinacija hrane 😀 finooo
Nas bebac mislim da se ja s tom ginekologicom nebi slagala 😂 cula jesam srce, al sad ga vise ne trazim da pusti srce jer navodno se te neke zrake onda pojacavaju pa nema potrebe kad vidim, ali meni je to jako bezobrazna doktorica...ja na svu srecu imam ok odnos sa svojim doktorom, od komunikacije, iskrenosti, dopusta mi mobitel, svaki put slika, uputnice ma sve...
Delilah, da da. I jako sam zadovoljna svime. Osim što me maltretira s tim šećerom😂
Evo da se konacno javim, nikako uhvatiti slobodan trenutak, a sad sam sjela na kavu pa mogu :)
Beba je odlicno, doktor je opet gledao sve od a do ž, stvarno detaljno sve pogleda i izmjeri :) Beba je velicinom za 20+3, tako da sve super napreduje i jako smo sretni 😀😀
Evo da se konacno javim, nikako uhvatiti slobodan trenutak, a sad sam sjela na kavu pa mogu :)
Beba je odlicno, doktor je opet gledao sve od a do ž, stvarno detaljno sve pogleda i izmjeri :) Beba je velicinom za 20+3, tako da sve super napreduje i jako smo sretni 😀😀
Super, pravi bebač 😀
Ja bebu osjetim iza svakog obroka.. Na poslu kad sjedim stalno doma kad ležim jučer skroz slabo baš sam se bila uplašila a na trešnje poludi trenutno :D kad god ih jedem se javi.. Meni je pregled u srijedu danas sam rekla da moram na komplikacije tako da ću još sutra doć i od onda uzimam sve godišnje iskoristit pa će mi tek onda pisat komplikacije
Ja bebu osjetim iza svakog obroka.. Na poslu kad sjedim stalno doma kad ležim jučer skroz slabo baš sam se bila uplašila a na trešnje poludi trenutno :D kad god ih jedem se javi.. Meni je pregled u srijedu danas sam rekla da moram na komplikacije tako da ću još sutra doć i od onda uzimam sve godišnje iskoristit pa će mi tek onda pisat komplikacije
Tako sam se i ja uplašila jer je već dva dana mirniji, jako rijetko lupi. Malo ujutro kad se probudim i kroz dan skroz slabo.
Sortiraj odgovore
Najstariji