Cure sretno svima na pregledima, čekamo novosti 😀
Na pregled idem uvijek u haljini 😀, odma napravi oba UZV, ni gaće ne stignem obući 😀
Curesretno svima na pregledima, čekamo novosti 😀
Na pregled idem uvijek u haljini 😀, odma napravi oba UZV, ni gaće ne stignem obući 😀
Tako i kod mene, haljina ili tunika, a gaće ostavim u kabini😂 pa kad sve završimo me pošalje da se obučem, pa se vratim.
E, e i kod mene tako nemam kad gaće obući!
Nešto sam primjetio. Cijeli život imam male grudi, sad vidim da te malo veće koje sam toliko (znatiželjno) priželjkivala se i više znoje od "običnih" sisa.
Ja se nadala da ce narast, a kad ono i dalje nista 😂 mevicu se popunile...
Kad smo kod pregleda, jesam ja jedina koja zeli snimat ultrazvuk mobitelom i nabacit dodatnu fotkicu? Mislim ginekolog mi odobrava, al me zanima kako vi?
Delilah, zašto ne? Moja gin prošli put nije imala papira za print pa se ispričala i rekla mi mužu da poslika mobitelom ekran. Dobro si me sjetila, mogla bih snimiti koji trenutak danas na pregledu!
Ja se nadala da ce narast, a kad ono i dalje nista 😂 mevicu se popunile…
Kad smo kod pregleda, jesam ja jedina koja zeli snimat ultrazvuk mobitelom i nabacit dodatnu fotkicu? Mislim ginekolog mi odobrava, al me zanima kako vi?
I ja bi isto, pogotovo zato što dragi nikad nije uspio sa mnom ići na pregled zbog posla. Ali eto nikad nisam pitala. Iako dobijem i puno slikica i videa, ali opet to nije to. Od 20-tak min ultrazvuka dobijem 5-6 slikica i toliko videa, pa ga svako malo gledam😊
A što se tiče grudi, oduvijek sam imala velike, sad su još dva broja veće sigurno i to je pakao! Mijenjala bih se istog trena za manje. 😂
Ja dobim jednu slikicu i to onu kad mjeri CRL bar je bilo tako do sad...a buduci da je prek socijalnog nist od videa 😂 osim kad si sama posnimim par minuta...drago mi je kad mogu pogledat kasnije...
Bas se veselim sto sam jako pocela osjecat bebu jer obicno kazu jace prvorotke i posteljica sprijeda da se kasnije pocne osjecat 😀
Pa ako ne smeta ginekologu, zasto ne... ja kod svog nisam, ali je muz slikao kad smo bili na 4D
Jao sad sam tako spucala jednu argetu I paradajz da vam ne mogu opisati... izmorio me onaj ogtt, jedva sam cekala pojest nesto I popit kavu
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji