Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    28. Svibanj 2018. 09:48

Hvala svima na odgovorima 😘

Isssa
    28. Svibanj 2018. 10:36

Cure sretno svima na pregledima, čekamo novosti 😀
    Na pregled idem uvijek u haljini 😀, odma napravi oba UZV, ni gaće ne stignem obući 😀

Baby.k
    28. Svibanj 2018. 10:47

Isssa

Curesretno svima na pregledima, čekamo novosti 😀
    Na pregled idem uvijek u haljini 😀, odma napravi oba UZV, ni gaće ne stignem obući 😀

Tako i kod mene, haljina ili tunika, a gaće ostavim u kabini😂 pa kad sve završimo me pošalje da se obučem, pa se vratim.

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 11:00

E, e i kod mene tako nemam kad gaće obući!
    Nešto sam primjetio. Cijeli život imam male grudi, sad vidim da te malo veće koje sam toliko (znatiželjno) priželjkivala se i više znoje od "običnih" sisa.

Delilah
    28. Svibanj 2018. 11:06

Ja se nadala da ce narast, a kad ono i dalje nista 😂 mevicu se popunile...
    Kad smo kod pregleda, jesam ja jedina koja zeli snimat ultrazvuk mobitelom i nabacit dodatnu fotkicu? Mislim ginekolog mi odobrava, al me zanima kako vi?

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 11:12

Delilah, zašto ne? Moja gin prošli put nije imala papira za print pa se ispričala i rekla mi mužu da poslika mobitelom ekran. Dobro si me sjetila, mogla bih snimiti koji trenutak danas na pregledu! 

Baby.k
    28. Svibanj 2018. 11:28

Delilah

Ja se nadala da ce narast, a kad ono i dalje nista 😂 mevicu se popunile…
    Kad smo kod pregleda, jesam ja jedina koja zeli snimat ultrazvuk mobitelom i nabacit dodatnu fotkicu? Mislim ginekolog mi odobrava, al me zanima kako vi?

I ja bi isto, pogotovo zato što dragi nikad nije uspio sa mnom ići na pregled zbog posla. Ali eto nikad nisam pitala. Iako dobijem i puno slikica i videa, ali opet to nije to. Od 20-tak min ultrazvuka dobijem 5-6 slikica i toliko videa, pa ga svako malo gledam😊

Baby.k
    28. Svibanj 2018. 11:31

A što se tiče grudi, oduvijek sam imala velike, sad su još dva broja veće sigurno i to je pakao! Mijenjala bih se istog trena za manje. 😂

Delilah
    28. Svibanj 2018. 11:35

Ja dobim jednu slikicu i to onu kad mjeri CRL bar je bilo tako do sad...a buduci da je prek socijalnog nist od videa 😂 osim kad si sama posnimim par minuta...drago mi je kad mogu pogledat kasnije...
    Bas se veselim sto sam jako pocela osjecat bebu jer obicno kazu jace prvorotke i posteljica sprijeda da se kasnije pocne osjecat 😀

Baby.nb1
    28. Svibanj 2018. 11:36

Pa ako ne smeta ginekologu, zasto ne... ja kod svog nisam, ali je muz slikao kad smo bili na 4D
    Jao sad sam tako spucala jednu argetu I paradajz da vam ne mogu opisati... izmorio me onaj ogtt, jedva sam cekala pojest nesto I popit kavu

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.