Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 08:23

Delilah

PlavaBorovnica

Bruncili, svekrva nam šalje domaće sokove i zimnicu, a sokove i dodatno kupujem. Trenutno od aronije pijem (kupovni domaći, pola deci dnevno jer je jak) i od bazge (svekrvin).
    Prošli četvrtak sam po prvi put ušla u trgovinu dječju…tražila taj famozni jastuk. Nisam znala 90% stvari tamo čemu služe, osim kolica, kreveta i dudica. Čak me uhvatila mala panika. Uzela na kraju jučer u Bubamari jastuk, nigdje u Kika nije bilo. Javim dojmove nakon par noći :) Dobila sam od njih poklon paket-dudicu i vatu za dojenje, mali paket pelena i male čarapice. Eto, to su prve bebine stvari.

Molim te prouci Bazgu, navodno nije aigurna uopce u trudnoci, izaziva kontrakcije i ostecenja ploda…ja ju iz tog razloga ne pijem a obozavam juuu…

Hej Delilah, nisam znala za bazgu 😯 Inače svaku namirnicu i voćku provjerim, a bazgu nisam. Proučit ću i pitat gin danas na pregledu. Hvala ti! Ako još netko ovdje zna o djelovanju bazge, neka podijeli.
    Jedno pitanje, zvuči banalno ali me zanima. Do 3.mjeseca trudnoće sam na preglede nosila haljine, jer su bili vaginalni pregledi, potom suknje na iduća dva pregleda (4.i 5.mjesec) jer bi me prvo pregledala vaginalno pa potom uzv preko trbuha.
    Ugl- ne stanem više u tu suknju koja sam nosila prethodna dva puta  Na sto muka sam što obući a da je primjereno za pregled.

• anusha
    28. Svibanj 2018. 08:29

Ma isto haljinu! Kad pređe na trbušni pregled, ti samo obuci gaće i digni haljinu! Ne može biti primjerenije 

• anusha
    28. Svibanj 2018. 08:31

Što se tiče biljaka, mislim da moraš stvarno puno konzumirati nečega da dođe do štete. Tako sam ja svako jutro prvo tromjesečje pila čaj od šipka da bih nakon tri mjeseca ustanovila da je većina tog čaja hibiskus koji je navodno isto zabranjen... Malo je reći da sam se uspaničila.. 

petrapp2605
    28. Svibanj 2018. 08:55

Jutro drage moje! Nadam se da se ste lijepo provele za vikend, mi smo malo feštali, proslavili prvu godinu braka, jučer išli u berbu trešanja a mene pojeli komarci. 
    Ovo za bazgu je glupost! Dapače sok je zdrav i samim time što je domaći još bolji za konzumaciju, ja ga pijem svakodnevno. Problem je ako se konzumira kora, korijen i bobice, ali i to je upitno jer nije napravljeno dovoljno istraživanja da bi se moglo nešto sa sigurnošću zaključiti. Znam da sve želimo samo najbolje za svoje bebice i sebe, ali nemojte se voditi za stvarima koje je netko bubno pa ostao živ, a nema pojma o pojmu.

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 08:58

Uspjela sam pronaći jednu dugu suknju na koju sam zaboravila i koja ima labav struk, ovaj put sam se izvukla. Anusha, znat ću za idući put :) 
    Svima sretno na pregledima, želim nam svima dobrih vijesti i raspoloženja danas.

petrapp2605
    28. Svibanj 2018. 09:00

Sretno svima na pregledima i pišite kad budete gotove!😊 😘

Baby.nb1
    28. Svibanj 2018. 09:00

Jutreko! 
    Mi evo obavljamo famozni ogtt, stavili su limuna I popila sam bez problema, dapace da sam morala jos jednu ne bi se bunila. 😂 a sada cekanje... povela sam sa sobom muza koji sve na svijetu moze podnijet, osim cekanja 😂😂😂 eno otisao uzet kavu I zapalit
    Ja sam do sada na preglede nosila ili haljine ili tajice I tuniku.

url=https://lilypie.com]

Dea_Rene
    28. Svibanj 2018. 09:16

Dobro jutro svima ;)
    trebalo mi vremena da vas sve iščitam. Mi smo ovaj vikenbd bili svukud pomalo, bili na pričesti i rođendanu tako da se fino jelo 
    Cure koje danas imaju pregled sretno svima i javite dojmove.

• Anđeo_
    28. Svibanj 2018. 09:24

Dea_Rene- znam kako ti je ako nismo bili u gostima neko je bio kod nas 😂 
    Nisam vam stigla pisat baš al sam vas pratila ili čitala zaostatke 😌
    Baby.nb1: joooj svaka ti čast 😷 ja tu čašu ni na slici ne želim vidit 😂😂😂
    Sretno svima na pregledima čekamo da se javite 😊

Baby.k
    28. Svibanj 2018. 09:28

Dobro jutro, sretno svima na pregledima😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.