Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    27. Svibanj 2018. 21:09

Mmmmm Nas_bebac zazubice sam dobila odmah!
    Danas mi je koma s tom vrucinom. Jutros smo bili po gradu i prvi put sam primjetila da su mi noge otekle...odmah me panika uhvatila da nije tlak u pitanju, al srecom ne, nizak je cak. Ostatak dana sto god napravim odmah se bacam na kauc malo odmoriti...uzas. Nadam se da je do vremena jer sam neupotrebljiva skroz 

Baby.k
    27. Svibanj 2018. 21:40

Nas_bebac, aaaaaa 😍😍😍😍
    Baby.nb1 😂😂😂
    Joj meni nije toliko vruće, ali bili smo danas oko 6 na sajmu vlastelinstva na starom gradu i već nakon pola sata ja više ne mogu stajati, hvata me slabina.

• Bruncili
    28. Svibanj 2018. 07:40

Dobro jutro curke. Kako ste? Imam jedno offtopic pitanje. Da imate mogucnost kupiti domace sokove (sirupe za razrjedjivanje) i zimnicu, bi li kupovale? Ne prodajem vam nista, samo me zanima 😁 

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 07:44

Dobro jutro trudnice!
    Mi smo se vratili sinoć s našeg medenog polumjeseca. Bilo je slatko i prekratko, taman bi produžila još 2 dana :)Toplice smo na kraju preskočili. Bila sam nam svašta isplanirala, i tako bih se uspuhala nakon dužeg pješačenja, poneke uzbrdice...Dragi mi se čudi, kako to ne shvaćam da neke stvari ne mogu kao prije? 
    Danas nam je pregled. Jedva čekam vidjeti naše malo biće 💞
    Trudnasam, čestitam na dječaku :)

Isssa
    28. Svibanj 2018. 07:52

Bruncili

Dobro jutro curke. Kako ste? Imam jedno offtopic pitanje. Da imate mogucnost kupiti domace sokove (sirupe za razrjedjivanje) i zimnicu, bi li kupovale? Ne prodajem vam nista, samo me zanima 😁

Bruncili kod nas postoji mreža OPG-ova u koju se učlaniš besplatno, naručuješ proizvode od kojeg OPG-a hoćeš, 2 puta tjedno imaju dostavu na kućnu adresu. Znam da im svima posao cvate, eto nadam se da sam ti odgovorila na pitanje 😀

PlavaBorovnica
    28. Svibanj 2018. 07:54

Bruncili, svekrva nam šalje domaće sokove i zimnicu, a sokove i dodatno kupujem. Trenutno od aronije pijem (kupovni domaći, pola deci dnevno jer je jak) i od bazge (svekrvin).
    Prošli četvrtak sam po prvi put ušla u trgovinu dječju...tražila taj famozni jastuk. Nisam znala 90% stvari tamo čemu služe, osim kolica, kreveta i dudica. Čak me uhvatila mala panika. Uzela na kraju jučer u Bubamari jastuk, nigdje u Kika nije bilo. Javim dojmove nakon par noći :) Dobila sam od njih poklon paket-dudicu i vatu za dojenje, mali paket pelena i male čarapice. Eto, to su prve bebine stvari.

Delilah
    28. Svibanj 2018. 07:58

Pozdrav, da imam priliku naravno da bi, ali u principu zivim na selu, baka mi puno povrca zna dat (ima opg), mama mi posalje jaja, ajvare, pekmez i sl. I tu i tamo nesto s vrta...a uostalom meni je sve stvar dobre volje jer mi koji smo na selu imamo priliku sami uzgojit...sad sam u gradu, pijem kavicu, a onda u gradsku knjiznicu, a pregled tek navecer ❤

Delilah
    28. Svibanj 2018. 08:00

PlavaBorovnica

Bruncili, svekrva nam šalje domaće sokove i zimnicu, a sokove i dodatno kupujem. Trenutno od aronije pijem (kupovni domaći, pola deci dnevno jer je jak) i od bazge (svekrvin).
    Prošli četvrtak sam po prvi put ušla u trgovinu dječju…tražila taj famozni jastuk. Nisam znala 90% stvari tamo čemu služe, osim kolica, kreveta i dudica. Čak me uhvatila mala panika. Uzela na kraju jučer u Bubamari jastuk, nigdje u Kika nije bilo. Javim dojmove nakon par noći :) Dobila sam od njih poklon paket-dudicu i vatu za dojenje, mali paket pelena i male čarapice. Eto, to su prve bebine stvari.

Molim te prouci Bazgu, navodno nije aigurna uopce u trudnoci, izaziva kontrakcije i ostecenja ploda...ja ju iz tog razloga ne pijem a obozavam juuu...

28. Svibanj 2018. 08:17

Dobro jutro!
    Danas nas puno ima preglede, sretno nam svima! ❤💪
    Idem pod tus i za sat vremena na pregled, javim se :)

koskica
    28. Svibanj 2018. 08:23

Sretno vam cure danas na pregledima 😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.