Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    02. Svibanj 2018. 20:37

Teta doktorica nas je jedva probudila 😂😂 sve je kako treba bit u autu sam pa nisam detaljno pročitala nalaz.. Dobili smo punoo sličica i Teta doktorica poslala CD za tatu koji nije mogao naći parking i bio je jako tužan što nemože s nama..

Dea_Rene
    02. Svibanj 2018. 21:00

Aleksandra Matesic

Drage moje bokić! Koliko ste se udebljale u trudnoci i da li ste vjezbale?

Ja sam dobila 2kg. Ja sam krenula prosli tjedan u teretanu. Radim sa malim kilazama i uglovnom korektivne vjezbe. S tim da sam ja prije trudnoce 6X tjedno bila na crossfitu 

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 21:09

Anđeo_

Teta doktorica nas je jedva probudila 😂😂 sve je kako treba bit u autu sam pa nisam detaljno pročitala nalaz.. Dobili smo punoo sličica i Teta doktorica poslala CD za tatu koji nije mogao naći parking i bio je jako tužan što nemože s nama..

Bitno da je sve u redu 🤗🤗 steta za tatu, ali biti ce jos prilika 

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 21:13

Aleksandra Matesic

Za sada sam na +5kg, iako stvarno ne znam gdje su, jedino cice I guzica. Nisam vjezbala prije trudnoce, ne vjezbam ni sada

url=https://lilypie.com]

• Bruncili
    02. Svibanj 2018. 21:19

Tema cvijece- pelargonije i begonije da, ali petunije i surfinije zahtijevaju puno paznje. Svakako zalijevanje svaku vecer u korijenje, nikako ne po listovima zbog klorirane vode. I trik- jednom tjedno otopinu kvasca za bujanje 😁 1 suhi kvasac razmutiti sa zlicom secera u litri vode i kad odstoji sat dva tu otopinu razmutiti u 10l vode. Ali s tim polijete kad ste vec zalile cvijece. Inace ce vam trebati ohoho kanti 😂
    P.s.meni su drage i kadifice i jako dugo cvijetaju (meni lani skoro do sv.nikole sve bilo narancasto oko kuce)
    Najmanje odrzavanja zahtijevaju cuvarkuce a ima ih raznovrsnih i jako su zahvalne

Palcica12
    02. Svibanj 2018. 21:32

Aleksandra Matesic

+7 vježbala sam prije trudnoće, trenutno više ne jel sam imala jake mučnine do 11tt i ozljedu noge. Ja se uvijek udebljam u startu trudnoće pa stanem. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Anđeo_
    02. Svibanj 2018. 21:49

Ja sam na plus 0 🤪 ali sam se prije trudnoće 5 kg udebljala tako da neka stoji sad sam 12. tjedan

Isssa
    02. Svibanj 2018. 22:54

Ja sam 5 kg dobila do sada 😀
    Bila sam na hitnoj, dobila sam peptoran u venu, odma mi je bilo lakše ali evo već popušta lagano i opet počinje boljeti, za poluditi više 😤😭, sutra je novi dan, valjda će bit bolje 🙃

Elza
    02. Svibanj 2018. 23:28

I ja sam na 0 ali sam se također udebljala prije trudnoce jedno 5 kg. Sad sam na 76kg, tako da mi je drago da nisam puno dobila dosada, ne bi bilo dobro.

Palcica12
    03. Svibanj 2018. 06:13

Dobro jutro! 
    Evo ja sam opet budna jel sam u 07h naručena na servis klime za auto, nešto mi ne hladi pa da vidimo šta je bilo. Ovaj vikend sadim vrt (rajčica, krastavac, paprika, raštika, tikvice i još neko povrće) bit će veselo. Šta ima kod vas? Kako ste?

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.