Jutro cure, kako ste? Ja opet pol noci nisam spavala 🤔
Andjeo I baby.nb1 super za preglede i cestitke na prince I ondnosno na pisulincu
Crna I ja bih umrla od straha, nadam se da nije nista
Dobro dosla Alina
Hvala vam cure n slijepim riječima za nećakinju 😀
Čestitam na pregledima,čini mi se da ima puuuuuno više dječaka nego curica 😍, nek su nam samo živi i zdravi 😀
A za gljive ste možda i u pravu, jela sam šampinjone i bukovaču 🤔, uglavnom išla sam u ljekarnu, teta mi je dala Rennie za cuclanje, odma je pomoglo, peptoran i onaj drugi (zaboravila sam kak se zove, trudnički mozak 😂 ) su rekli ni slučajno, čitala je upute magistra i rekla NE
Izvini, zaboravila sam napomenut: iz nekog razloga na onom objasnjenju u kutiji peptorana u hr stoji iz nekog razloga da nije za trudnice. No to NIJE TOCNO! Ranitidin, aktivna substanca u peptoranu je jako dobro istrazena i ne predstavlja nikajav rizik za trudnocu, sto vise vodi se kao najpreporucljiviji medikament za zgaravicu u trudnoci. Ako hoces posalje ti koji link 😜 tako da si slobodno to nabavi, skodit I nece ni tebi ni bebacu a ti se neces muciti
Čestitam na pregledima,čini mi se da ima puuuuuno više dječaka nego curica 😍, nek su nam samo živi i zdravi 😀
A za gljive ste možda i u pravu, jela sam šampinjone i bukovaču 🤔, uglavnom išla sam u ljekarnu, teta mi je dala Rennie za cuclanje, odma je pomoglo, peptoran i onaj drugi (zaboravila sam kak se zove, trudnički mozak 😂 ) su rekli ni slučajno, čitala je upute magistra i rekla NE
Izvini, zaboravila sam napomenut: iz nekog razloga na onom objasnjenju u kutiji peptorana u hr stoji iz nekog razloga da nije za trudnice. No to NIJE TOCNO! Ranitidin, aktivna substanca u peptoranu je jako dobro istrazena i ne predstavlja nikajav rizik za trudnocu, sto vise vodi se kao najpreporucljiviji medikament za zgaravicu u trudnoci. Ako hoces posalje ti koji link 😜 tako da si slobodno to nabavi, skodit I nece ni tebi ni bebacu a ti se neces muciti
Ma kod nas svašta piše, nabaviti ću si 😀 Hvala 😘
Bila sam u Lidlu, naišla sam na haljinicu za trudnice i dojilje 😀, ima i u plavoj boji
Ma kod nas svašta piše, nabaviti ću si 😀 Hvala 😘
Nema na cemu i drugi put 😘
Zaboravih napisat u prijasnjem postu brz oporavak necakinji!
Moram ovo podijeliti s vama: dakle moja misica, 1,5 god, je otkrila wc za igru - kisa toalet Papier, baca u wc i pusti vodu... Naravno da sam to zabranila ijucer je izbacim prvi put,drugi put kad cujem dok Sambia u kuhinji Ona opet otvara vrata (nazalost ne mogu zakljucati izvana) i idem ja i psujem a Ona trk iz wc-a, vjesa se meni na nogu i ljubi me i sto da joj radim???? Ta je sad vec prefarbana svim farbama, sto ce bit kad udje u pubertet??
Neg imam pitanje nevezano za trudnocu: ima li koja od vas iskutstva s vrtom? Ja nemam ni pojma o pojmu a volila bih posadit neko cvijece koje po mogucnosti cvjeta preko cijelog ljeta. Imate li kakav prijedlog? Ovo sto ja znam sve cvjeta u odredjenom periodu i gotovo....
Evo i mene da se javim :)
Naša beba će krajem oktobra,curka je u pitanju i jedva čekamo našu princezu
Imamo sada blizance koji imaju 12 godina pa se nadamo da će sve biti ok
Čestitam svimaaaa 💜
Dobro došla! Kad je točno termin krajem 10.mj?
Pitam da vidim jel smo tu sa datumima, iako je dok meni pomaknuo termin ali ja sebe vodim po prvom datumu.
Schinin ja sadim samo povrće, cvijeće nula bodova🤣 Čitala sam da dosta cura sadi i zna budu one više pisale.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Schinin a sve ti ovisi kamo misliš saditi, baš u vrt ili u tegle? A i da li je veći dio dana na suncu ili u hladu, a bome i kakva je zemlja...i teško da ćeš odabrati nešto što stalno bude u cvatu, bolje se odlučiti za 2-3 vrste pa da se izmjenjuju
Palcica, sretno na pregledu, javi se :) Sto je taj triple test?
Zaboravila sam javiti da nalaze čekam na e-email. Vadila sam krv i ultrazvuk mi je dok radila, ona kaže da sam po njezinom 15+3 tt. Sve je izmjerila pa ćemo vidjeti kad budu nalazi krvi.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Zdravo drage, nadam se da ste sve uredu 😘 posto volim da se sekiram, razmisljam kako se beba moja NON stop krece, kad god sjednem ili legnem odmah krene, zanima me da li je to sasvim ok, da slucajno ne znači da nesto fali djetetu, il nije ok? Zato vas pitam evo ja sam 18+1 nedjelja, kojoj od vas se isto tako beba stalno krece?
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji