Našla BPD od tjemena do tjemena iliti promjer.. AC opseg trbuha i FL dužina bedrene kosti.. Eto ako neka nije znala
Ima li koja od vas baby watcher? Kada ste pocele hvatat otkucaje kako treba? Ja danas slusala al sam se bome namucila dok sam nasla i kad sam nasla trajalo svega par sekundi. I da nisam sigurna dal osjetim bebu ili su to crijeva.

Bravo za preglede bebe su prekrasne 😍 ja u 19 i 30 imam pregled i jedva čekam da vidim (sad mogu rec) svoju mišicu ❤

Kalanhoja Tinci0 i babynb1 hvala vam na odgovorima, bas ste me smirile, ma eto nadjem sebi tako uvijek jednu brigu 🤣 upravo sjedim i vrti se, lijepo se da osjetiti bebac, zapravo, predivan je osjecaj, iako kad legnem spavati mi zasmeta to vrtenje, postane neugodno i okrenem se na stranu da prestane 😃 a jedva cekam da jace pocne udarati i stomak jos poraste 💟
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Andjeo, cekamo te sa pregleda sa lijepim vijestima 😊🙈🙉
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Ima li koja od vas baby watcher? Kada ste pocele hvatat otkucaje kako treba? Ja danas slusala al sam se bome namucila dok sam nasla i kad sam nasla trajalo svega par sekundi. I da nisam sigurna dal osjetim bebu ili su to crijeva.
Ja sam uzela i na 9 plus 3 našla.. I svaki puta nađe..pomogla su mi YouTube videa i tjedni topa baby watcher 9 weeks i tako.. Smiri me skroz i koristin ga 1 tjedno zasad dok još bebe potpuno nema
I sad u 14.tom tjednu su 155 otkucaji.. Smanjuju se kako beba raste.. Sa 120 se rode
I sad u 14.tom tjednu su 155 otkucaji.. Smanjuju se kako beba raste.. Sa 120 se rode
A ja nadem al mi full treba vremena.. I dosta kratko traje i onda mi se izgubi

Daaa jer se beba pomiče i pleše pa se odmakne okrene onda moraš za njom meni je čak više na desno što stvarno i je jer je tu osjetim
Drage moje bokić! Koliko ste se udebljale u trudnoci i da li ste vjezbale?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji