Ima li koja od vas baby watcher? Kada ste pocele hvatat otkucaje kako treba? Ja danas slusala al sam se bome namucila dok sam nasla i kad sam nasla trajalo svega par sekundi. I da nisam sigurna dal osjetim bebu ili su to crijeva.
Bravo za preglede bebe su prekrasne 😍 ja u 19 i 30 imam pregled i jedva čekam da vidim (sad mogu rec) svoju mišicu ❤
Kalanhoja Tinci0 i babynb1 hvala vam na odgovorima, bas ste me smirile, ma eto nadjem sebi tako uvijek jednu brigu 🤣 upravo sjedim i vrti se, lijepo se da osjetiti bebac, zapravo, predivan je osjecaj, iako kad legnem spavati mi zasmeta to vrtenje, postane neugodno i okrenem se na stranu da prestane 😃 a jedva cekam da jace pocne udarati i stomak jos poraste 💟
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Andjeo, cekamo te sa pregleda sa lijepim vijestima 😊🙈🙉
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Ima li koja od vas baby watcher? Kada ste pocele hvatat otkucaje kako treba? Ja danas slusala al sam se bome namucila dok sam nasla i kad sam nasla trajalo svega par sekundi. I da nisam sigurna dal osjetim bebu ili su to crijeva.
Ja sam uzela i na 9 plus 3 našla.. I svaki puta nađe..pomogla su mi YouTube videa i tjedni topa baby watcher 9 weeks i tako.. Smiri me skroz i koristin ga 1 tjedno zasad dok još bebe potpuno nema
I sad u 14.tom tjednu su 155 otkucaji.. Smanjuju se kako beba raste.. Sa 120 se rode
I sad u 14.tom tjednu su 155 otkucaji.. Smanjuju se kako beba raste.. Sa 120 se rode
A ja nadem al mi full treba vremena.. I dosta kratko traje i onda mi se izgubi
Daaa jer se beba pomiče i pleše pa se odmakne okrene onda moraš za njom meni je čak više na desno što stvarno i je jer je tu osjetim
Drage moje bokić! Koliko ste se udebljale u trudnoci i da li ste vjezbale?
Sortiraj odgovore
Najstariji