Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 11:04

Plava Borovnica - ne brini, susjeda moja imala sličnu situaciju kao što je tvoja, isto je pila sumamed i rodila je prekrasnu djevojčicu bez ikakvih komplikacija. Bitno da je otkriveno na vrijeme. Sad se skoncentriraj na vjenčanje a poslije ćeš imati vremena istresti se na ginekologinju koja nije napravila ništa. 
    Petrapp - vidim da si i ti ljubiteljica cvijeća. 
    Netko je bio spomenuo da su petunije i surfinije komplicirane za "održavanje" jer ih treba ujutro i navečer zaljevati. Ja sam nabavila lončanice sa duplim dnom i povremeno ih zalijem sa otopinom gnojiva sa dodatkom željeza i vitamina C. One su inače jednogodišnje biljke, ali kod mene je toplo tako da ja imam i prošlogodišnje i ovogodišnje  Ovo je već drugi put da su preživjele zimu. Meni nije problem 2 puta ih zaliti jer je to moj ljetni ritual.. popiti jutrarnju kavu na balkonu i zaliti ih i navečer na balkonu kad vrućine popuste pa ih opet zaliti - onako, usput mi je. 

• Anđeo_
    03. Svibanj 2018. 11:13

PlavaBorovnica- ne brini se po meni gore je da ostane bakterja nego što ćeš 3 dana piti antibiotik, moja prijateljica ga je pila 2 puta u trudnoći i rodila normalno bez ikakvih komplikacija, mislim pozitivno i sretno na svadbi 🙂😊

okozeleno
    03. Svibanj 2018. 11:16

bok klokanice...
    nije me bilo neko vrijeme... em sam zauzeta, em sam umorna... čekam da mi dođe zamjena pa du ju krenem obučavat pa odo na zasluženi odmor...
    bila sam na pregledu u ponedjeljak... sve je u najboljem redu, bebica raste i vrti se sve u 16...
    ginić me želio naručiti na anomaly scan i vađenje krvi (ovo za rizik na te neke bolesti) ali sam to sve fino glatko odbila... nisam radila ništa od toga ni u prethodne dvije trudnoće pa bome neću ni sada...
    u minusu sam s kilama jer se ne osjećam baš najbolje i nemam apetita... ali bude bilo bolje :)

želim dobrodošlicu svim novim trudnicama i čestitam svima koje ste bile na pregledima i gledale bebice...

pročitala sam skoro sve šta ste pisale, ali bome dok sam do kraja došla zaboravila sam većinu stvari... oprostit ćete mi :D

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

petrapp2605
    03. Svibanj 2018. 11:21

Garavusa005 da i ja ti volim cvijeće, to sam od mame naslijedila 😊. Kako sam se prošle godine udala i odselila kod muževih roditelja, cvijeća gotovo da nije bilo kod njih, tak da ja sad svekrvi vadim mast i sadim kud kaj stignem, a bome i njegovoj baki jer ona to tak nikad ne bi napravila 😂. Na jesen sam preko 200 tulipana posadila jedno 20 zumbula, 15 ukrasnih lukova, irisa, sad cijelo susjedstvo gleda u moj cvijetnjak. Ali sad moram neke ljetnice posaditi, na balkonima imam pelargonije koje su kupili prošle godine za svadbu al mi se ne sviđa boja pa i njih mislim zamijeniti 😂😂😂. 

Delilah
    03. Svibanj 2018. 11:36

Pozdrav klokanice, 
    Nije me bilo par dana, prvo da pozelim brz oporavak svim klokanicama koje piju antibiotike, boli ih zeludac i koje moraju mirovat da sve prođe u najboljem redu 😀
    Jucer sam bila na pregledu kod svog ginekologa u Jaski, i ostala blago rec sokirana. S mojom 80% princezom Sofijom (ako se moze dodat u tablicu) je sve u redu i velika je 8,5 cm, ali ono sto me sokiralo je komentar doktora na nalaz kombiniranog probira u 12. Tjednu iz poliklinike Harni. Dakle pitao me koliko dugo sam bila na ultrazvuku, odgovor 10ak minuta, i nakon toga je konstatirao da je nemoguce izmjeriti u tako kratkom vremenu sve sto je ona izmjerila i da je dr. Kos koji predaje ultrazvuk na medicinskom fakultetu to isto mjerio oko sat vremena i da je nemoguce u 10 minuta to sve izmjerit. Zakljucio je da doticna radi copy/paste i samo doda nuhalni nabor i nosnu kost sto je uocio kod vise trudnica isti tekst. Eto da budete upoznate, ja njemu vjerujem u potpunosti i ne vjerujem da bi se s tak necim zezao.

Delilah
    03. Svibanj 2018. 11:40

I sto se tice kila, nisam dobila ni jednu kilu do sad 😀 a cvijece sad im na balkonu i mini vrt u 3 tegle makar zivim u kuci s ogromnom okucnicom 😀

03. Svibanj 2018. 11:46

petrapp2605

Garavusa005da i ja ti volim cvijeće, to sam od mame naslijedila 😊. Kako sam se prošle godine udala i odselila kod muževih roditelja, cvijeća gotovo da nije bilo kod njih, tak da ja sad svekrvi vadim mast i sadim kud kaj stignem, a bome i njegovoj baki jer ona to tak nikad ne bi napravila 😂. Na jesen sam preko 200 tulipana posadila jedno 20 zumbula, 15 ukrasnih lukova, irisa, sad cijelo susjedstvo gleda u moj cvijetnjak. Ali sad moram neke ljetnice posaditi, na balkonima imam pelargonije koje su kupili prošle godine za svadbu al mi se ne sviđa boja pa i njih mislim zamijeniti 😂😂😂.

Ja sam isto tako prva počela sa sadnjom cvijeća na balkonu u svojoj zgradi. Sada su već 4 balkona ukrašena cvijećem (od 20 stanova)

• Bruncili
    03. Svibanj 2018. 11:52

Teta90, trebao bi imati oblik cijevi promjera 25 mm a meni lagano ide u y i promjer je 27mm. Zato to sve

petrapp2605
    03. Svibanj 2018. 11:59

Delilah pa ti si mi negdje blizu, ja bi inače sad trebala ići u Jasku, ali sam ostala kod svoju u Samoboru 

03. Svibanj 2018. 12:11

Okozeleno, bravo za pregled! Nadam se da ces uskoro biti bolje :)
    Delilah, također bravo za pregled, curica dodana u tablicu :) Ovo ne mogu vjerovati da bi doktor samo copy/paste mjera jer mu se neda mjeriti, uzas.. Bitno da je s maleckom sve ok :)
    Bruncili, mislim da je meni doktor rekao da mi cerviks ima T oblik, i imao je na proslom pregledu 45mm, procitala sam da je to ok. Cuvaj se onda sto vise mozes i prati upute doktora, bit ce ok :)
    Petrapp, ja nemam klasicni vrt ili vocnjak, imam travu i onda samo gredicu uz rub zida na kojoj je kamenje, na njemu stoje vaze, u nekima je cvijece, u nekima zacinsko bilje, meni dovoljno :)
    Jucer sam jela palentu (zgance) i danas mi je probava proradila, pa eto savjet ako jos netko ima problema sa zatvorom :)
    Sad sam se sjetila da smo u tablicu mogle dodavati bolnicu u kojoj planiramo roditi, npr. OB Pula, KBC Rijeka, Petrova itd. Ako vam se da/zelite - pisite :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.