Andeo super za rezultate I cestitke na curki!!! ❤
Isssa moze biti da ti je od gljiva kako je garavusa rekla, ja sam imala isto sad u trudnoci od sampinjona. Ajme, u zivotu nisam takvu bol u zelucu osjetila. Nadam se da ce malecka brzo ozdraviti!
Hvala vam svima da ne pisem pojedinacno! ❤😘
url=https://lilypie.com]
Isssa bit će sve ok sa curicom.. i moj mali je imao urinoinfekciju sa 2 mj..samo nije zadržan u bolnici, nego smo dolazili u dnevne bolnice..
Anđeo čestitam na curici i super za uredan nalaz..
Baby.nb1 čestitam na pišulincu.. i moj je veći..bude to sve ok..
mi smo imali mini go pa sam svaku sekundu uživala u svom dječaku..ovom većem, ovaj u trbuhu lupa tu i tamo pa ga pokušavamo svi uhvatiti.. braco ga ljubi i stavi uho na trbuh pa sluša, dal kuži išta, nemam pojma..
ja sam nikakva..mući me ponovno alergija, dobila sam konjuktivitis i za kraj, jučer mi ujutro nešto kao sluzni čep izletilo, pomiješano sa starom krvi..malo je reći da sam se usrala od straha..no mm i ja smo se "volili" dan prije a ismo dugo pa bi ja rekla da je od toga.. Svejedno sam se danas čula sa svojim gin, u petak ću otići na pregled, kaže da nije ništa alarmantno ako nemam više iscjedak sa sukrvicom..
čisto da znate da se svašta tako može desiti.. ja se osjećam ok, nemam zatezanja i kontrakcije ali opet mi neka bubica u glavi da moram ići provjeriti sve..
Crna191 mislim da bi I ja umrla od straha. Kad smo vec kod toga, ne znam kako vi, al brate ja se ne mogu opustit nikako, stalno me strah da ce nesto biti tako da improviziramo, al bez konkretnog 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Mi baš imamo želju, al mi je zbog niske posteljice sad prošli tj na kontroli zabranila aktivnost u dvoje, čisto da me ne bi iznenadilo moguće krvarenje kao posljedica...rekla sam mužu da je sad u celibatu 😂
joj..uživajte sad vi koje smijete.. samo polako i opušteno..bebama nemože ništa biti..
kasnije vam dođe beba, pa onih 6 tjedana poslije poroda..pa beba ne spava, pa ste umorne, pa vam se neda.. uživajte sada kad je sve još idealno..
Hvala vam cure n slijepim riječima za nećakinju 😀
Čestitam na pregledima,čini mi se da ima puuuuuno više dječaka nego curica 😍, nek su nam samo živi i zdravi 😀
A za gljive ste možda i u pravu, jela sam šampinjone i bukovaču 🤔, uglavnom išla sam u ljekarnu, teta mi je dala Rennie za cuclanje, odma je pomoglo, peptoran i onaj drugi (zaboravila sam kak se zove, trudnički mozak 😂 ) su rekli ni slučajno, čitala je upute magistra i rekla NE
Evo i mene da se javim :)
Naša beba će krajem oktobra,curka je u pitanju i jedva čekamo našu princezu
Imamo sada blizance koji imaju 12 godina pa se nadamo da će sve biti ok
Čestitam svimaaaa 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji