Zdravo drage, nadam se da ste sve uredu 😘 posto volim da se sekiram, razmisljam kako se beba moja NON stop krece, kad god sjednem ili legnem odmah krene, zanima me da li je to sasvim ok, da slucajno ne znači da nesto fali djetetu, il nije ok? Zato vas pitam evo ja sam 18+1 nedjelja, kojoj od vas se isto tako beba stalno krece?
Rekla bih da je to sve u redu... Ja jos ne osjetim pokrete (jedva cekam da ih osjetim :) ), ali kad sam bila na uzv sa 12+1, bebica se vrtila okolo non stop i mahala rukicama. Vjerojatno to isto rade i kad malo porastu kao sto je slucaj kod tebe hehe
Zdravo drage, nadam se da ste sve uredu 😘 posto volim da se sekiram, razmisljam kako se beba moja NON stop krece, kad god sjednem ili legnem odmah krene, zanima me da li je to sasvim ok, da slucajno ne znači da nesto fali djetetu, il nije ok? Zato vas pitam evo ja sam 18+1 nedjelja, kojoj od vas se isto tako beba stalno krece?
Baš ti je tako kod mene 😀😀 tj zadnjih par dana ju ponekad osjetim i kada stojim..to je sasvim normalno i super da je bebač tako aktivan 😆😆
Meni je muž rekao da je to dijete na mene jer ja uvijek nekamo trčim, a on je sporiji 😅
Amy2018 ma sta ce mu falit? To je sve u redu, a sad ce se samo pojacavat. To im je u opisu posla dok su u busici.
url=https://lilypie.com]
Jel samo moj bebač stoji ovako naopako 🤣 nije htjela niti pogledat spol da šta mi je to se ništa ne vidi.. Posteljica je kaže dolje i iza sve super sve 5..inače su mjere 8.4cm od glave do trtice a ostalo d
Bpd-3, AL - 9.1 i FL-1.7
Schinin hahahaha, sakrivaj wc papir dok se jos imate s cim obrisati... I pitala si za cvijece - i ja bi bas voljela nesto posadit, a nemam bas neku uspjesnu povijest s cvijecem. Al citala sam neki dan clanak bas vezano za cvijece koje je idealno za balkon jer je kao jednostavno za odrzavanje, nije zahtjevno i ima lijepe cvjetove. Pelargonija, begonija i treca cini mi se petunija ili nesto tako.
Jel samo moj bebač stoji ovako naopako 🤣 nije htjela niti pogledat spol da šta mi je to se ništa ne vidi.. Posteljica je kaže dolje i iza sve super sve 5..inače su mjere 8.4cm od glave do trtice a ostalo d
Bpd-3, AL - 9.1 i FL-1.7
Ajoj, vidi bebicu I moj je jutros promjenio sve moguce poze, oni se stalno vrte. U jednom trenutku je bio u nekakvom cudnom poprecnom polozaju, glavica mu je bila odozgora prema mom desnom jajniku, a ostatak tijela ukoso prema pupku, evo ne znam ni kako bi ti objasnila tu pozu
veli mi muz ovo je od tebe pokupio, samo ti sjedis i spavas ovako zapetljana
Cijeli pregled ovako naglavačke :D predivno mi je narasla beba od zadnji puta baš sam sretna da je sve ok..baš bi voljela da mogu češće
Schinin hahahaha, sakrivaj wc papir dok se jos imate s cim obrisati… I pitala si za cvijece - i ja bi bas voljela nesto posadit, a nemam bas neku uspjesnu povijest s cvijecem. Al citala sam neki dan clanak bas vezano za cvijece koje je idealno za balkon jer je kao jednostavno za odrzavanje, nije zahtjevno i ima lijepe cvjetove. Pelargonija, begonija i treca cini mi se petunija ili nesto tako
Da to ti je sve slično cvijeće, al sad baš da je lako za održavati...ne smije im se lišće zalijevati, a ako želiš da lijepo cvijetaju moraš odcvale dijelove stalno trgati, plus kad ti pelargonija odcvate stalno latice padaju po podu pa imaš posla s metlom non stop, ali su divne.
Bpd-3, AL - 9.1 i FL-1.7
I moj je stajao isto tako kad sam bila prije 2 tjedna : D
Našla BPD od tjemena do tjemena iliti promjer.. AC opseg trbuha i FL dužina bedrene kosti.. Eto ako neka nije znala
Sortiraj odgovore
Najstariji