Cure kombinirani probir što se radi između 11 i 14 tj, i double/triple test koji se radi između 15. i 18.tj, su sam zapravo isto testovi kojima se utvrđuje vjerojatnost pojave trisomije na 21 ili Downov sindrom, trisomija 18 ili Edwardsov sindrom i trisomija 13 ili Patauov sindrom. Razlika je samo u točnost koja između ove dvije vrste testiranja, ali neki ih i zovu malo drugačijim nazivima, i smatra se da kombinirani probir daje puno pouzdanije vrijednosti.
Ako su ti upisali tezinu na salteru neces morati ici na vaganje. Ja nisam znala koliko imam kila. rekla sam joj kilazu sa zadnjeg pregleda a on je tada bio prije 3 tjedna pa me poslala da se izvazem.valjda je htjela tocno znati. Ali ako te bude slala, izadjes van sa ultrazvuka, skroz van, okrenes se desno i ides u zgradu ravno ispred sebe. Vidjet ces stepenice, popnes se uz njih i desno uz zgradu odes do ulaza naprijed. I odmah na početku ima šalter.
Ok, hvala na info, bolje da znam nego da lutam.😃
Isssa što je malenoj pa su je zadržali?
Još uvijek ne znamo sigurno, najvjerovatnije bakterija urinarna, sutra će biti nalazi urinokulture, prima infuziju i antibiotik. Jučer je u sekundi počela plaviti i tresti se, temperatura skočila na 39, noćas na 40 i opet je poplavila sva ko Štrumfeta, strašno 😫, sva sreća pa je u bolnici pod nadzorom.
Curke kad ste kod peptorana i lijekova za zeludac, imate jedan jos sigurniji koji kosta 30ak kn u ljekarni i zove se reduflux. Siguran je u trudnoci i ginekolozi su jako dobro upuceni kako mu je dobro djelovanje. Prozvacete i progutate i brzo rjesava sve probleme!
Meni je sutra pregled, bas me nervoza lovi. Pred svaki sam luda nenormalno. Strah je jednostavno prevelik 😣😣😣
Hvala za reduflux 😀
Jutro klokanice. Mi smo ispratili mužića na posao, jučer malo roštiljali na plaži. Isssa ovo što opisuješ, takvi jaki bolovi meni se pojave od suđenih gljiva pa čak i u minimalnim količinama. Užas. Kad si to opisala, odmah sam se sjetila Grozno
Muž, djever i ja smo se jučer nabrzaka organizirali i skoknuli roštiljati na plažu Tamo smo sreli još jednu kujicu i sad smo se 100% uvjerili da ne umišljam prezaštitnički nagon svoje kujice prema meni trudnoj.
Mi ćemo 18.5 imati onaj veći detaljni pregled bebe. Jedva čekam da se gledamo.
Danas na meniju rižoto s puretinom
Cureeee evo nas sa pregleda! Imamo decka! Odradili smo anomaly scan, hvala Bogu sve je u redu, sve je na broju I kako treba! A pisonju je ponosno pokazao! 😂😂 Ajme, mislim da isijavam srecu 🤗 jos kad sam muza vidjela onako ozarenog lica, ovo mu je bio prvi uzv, tako da su se prvi put vidjeli I prvi put je srceko cuo. Veli dok da izgleda da ce biti velika beba, jer je po mjerama za tjedan dana vise u odnosu.na.mojih 18+4, okrene se pogleda nas dvoje I veli, ali I vi ste veliki ljudi tako da vjerovatno genetika 😂😂😂 odradili smo 4D I dok se iznenadio kako je dobre slike uspio uhvatiti jer veli da je ovo jos uvijek relativno rana trudnoca za 4d. Sad cu vam slikicu sibnuti
url=https://lilypie.com]
Ej ja sa ti u Splitu al ti mogu na mail poslat šta sam dobila (inače su sa YouTube_a videa čak je i on napravio svoje) a za Zg da sam tu išla bi svakako kod dr. Takahashi proguglaj i po fejsu čovjek je čudooo i ima jaaako puno korisnih članaka pa obavezno odi makar na pregled i 1. Tretman jer po pravilu tijelo je dugo u krivom položaju i treba vremena da se vrati u balans zato i koji više tretman a ne 1 pa očekuješ čudo al da će pomoć garantirano hoće.. Meni je žao što nisam u Zg da odem kod njega
Ako ti nije problem, pošalji mi na maggie177@gmail.com te vježbe i/ili linkove s YouTube-a. Također, hvala ti na preporuci za dr. Takahashija. Moram priznati da nisam čula za njega i svakako ću otići ako mi ne bude bolje nakon što isprobam tvoje vježbe.
Isssa- želim da ti nečakinja što prije ozdravi i da je puste doma ❤
Petrapp2605- hvala na objašnjenju
Baby.nb1- bravo za pregled 😊 čekamo sličicu 😍
Sretno svima koji ga danas imaju znam da je netko napisao da ide predvećer kao ja.. nemogu dočekat
Još uvijek ne znamo sigurno, najvjerovatnije bakterija urinarna, sutra će biti nalazi urinokulture, prima infuziju i antibiotik. Jučer je u sekundi počela plaviti i tresti se, temperatura skočila na 39, noćas na 40 i opet je poplavila sva ko Štrumfeta, strašno 😫, sva sreća pa je u bolnici pod nadzorom.
Moja mala je imala dva mjeseca kad je završila u bolnici radi urinoinfekcije isto je imala veliku tamp. jedino nije plavila. Bolje da je pod njihovom kontrolom kako bi je pratili. Mislim da je moja mala bila pet dana u bolnici pa su je pustili doma. Bude bilo sve ok! Sretno malenoj! ❤
Baby.nb1 čestitam na pregledu i mališanu!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Isssa, neka necakinja brzo ozdravi!
Bruncili, nemaj straha, bit ce sve dobro sutra na pregledu 😘
Baby.nb1, bravo za pregled, jako sam sretna kad cujem ovako dobre vijesti i necije odusevljenje, svi se od jesenica vesele s vama! :) Bravo i za velikog decka, cekamo fotke :)
Andeo, sretno veceras na pregledu, javi se :)
Ja sam isla do ducana i jedva izdrzala pritisak u mjehuru, strasnooo 😂😂 Kupila sam puno junetine za juhu, sad se kuha, muz i ja cemo samo to rucati, da on ozdravi, a i ja bi nesto fino lagano :)
Kako ste danas?
Došao mi je rezultat od Nifty plus testa, rizik za sve bolesti je nizak što znači da je nalaz uredan i čekamo curku ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji