Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    02. Svibanj 2018. 10:09

Cure kombinirani probir što se radi između 11 i 14 tj, i double/triple test koji se radi između 15. i 18.tj, su sam zapravo isto testovi kojima se utvrđuje vjerojatnost pojave trisomije na  21 ili Downov sindrom, trisomija 18 ili Edwardsov sindrom i trisomija 13 ili Patauov sindrom. Razlika je samo u točnost koja između ove dvije vrste testiranja, ali neki ih i zovu malo drugačijim nazivima, i smatra se da kombinirani probir daje puno pouzdanije vrijednosti. 

Isssa
    02. Svibanj 2018. 10:16

Palcica12

Dija85

Ako su ti upisali tezinu na salteru neces morati ici na vaganje. Ja nisam znala koliko imam kila. rekla sam joj kilazu sa zadnjeg pregleda a on je tada bio prije 3 tjedna pa me poslala da se izvazem.valjda je htjela tocno znati. Ali ako te bude slala, izadjes van sa ultrazvuka, skroz van, okrenes se desno i ides u zgradu ravno ispred sebe. Vidjet ces stepenice, popnes se uz njih i desno uz zgradu odes do ulaza naprijed. I odmah na početku ima šalter.

Ok, hvala na info, bolje da znam nego da lutam.😃
    Isssa što je malenoj pa su je zadržali?

Još uvijek ne znamo sigurno, najvjerovatnije bakterija urinarna, sutra će biti nalazi urinokulture, prima infuziju i antibiotik. Jučer je u sekundi počela plaviti i tresti se, temperatura skočila na 39, noćas na 40 i opet je poplavila sva ko Štrumfeta, strašno 😫, sva sreća pa je u bolnici pod nadzorom.

Isssa
    02. Svibanj 2018. 10:21

Bruncili

Curke kad ste kod peptorana i lijekova za zeludac, imate jedan jos sigurniji koji kosta 30ak kn u ljekarni i zove se reduflux. Siguran je u trudnoci i ginekolozi su jako dobro upuceni kako mu je dobro djelovanje. Prozvacete i progutate i brzo rjesava sve probleme!
    Meni je sutra pregled, bas me nervoza lovi. Pred svaki sam luda nenormalno. Strah je jednostavno prevelik 😣😣😣

Hvala za reduflux 😀

02. Svibanj 2018. 10:44

Jutro klokanice. Mi smo ispratili mužića na posao, jučer malo roštiljali na plaži. Isssa ovo što opisuješ, takvi jaki bolovi meni se pojave od suđenih gljiva pa čak i u minimalnim količinama. Užas. Kad si to opisala, odmah sam se sjetila  Grozno
    Muž, djever i ja smo se jučer nabrzaka organizirali i skoknuli roštiljati na plažu  Tamo smo sreli još jednu kujicu i sad smo se 100% uvjerili da ne umišljam prezaštitnički nagon svoje kujice prema meni trudnoj. 
    Mi ćemo 18.5 imati onaj veći detaljni pregled bebe. Jedva čekam da se gledamo. 
    Danas na meniju rižoto s puretinom 

Baby.nb1
    02. Svibanj 2018. 11:02

Cureeee evo nas sa pregleda! Imamo decka! Odradili smo anomaly scan, hvala Bogu sve je u redu, sve je na broju I kako treba! A pisonju je ponosno pokazao! 😂😂 Ajme, mislim da isijavam srecu 🤗 jos kad sam muza vidjela onako ozarenog lica, ovo mu je bio prvi uzv, tako da su se prvi put vidjeli I prvi put je srceko cuo. Veli dok da izgleda da ce biti velika beba, jer je po mjerama za tjedan dana vise u odnosu.na.mojih 18+4, okrene se pogleda nas dvoje I veli, ali I vi ste veliki ljudi tako da vjerovatno genetika 😂😂😂 odradili smo 4D I dok se iznenadio kako je dobre slike uspio uhvatiti jer veli da je ovo jos uvijek relativno rana trudnoca za 4d. Sad cu vam slikicu sibnuti

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    02. Svibanj 2018. 11:39

Endzrue

Ej ja sa ti u Splitu al ti mogu na mail poslat šta sam dobila (inače su sa YouTube_a videa čak je i on napravio svoje) a za Zg da sam tu išla bi svakako kod dr. Takahashi proguglaj i po fejsu čovjek je čudooo i ima jaaako puno korisnih članaka pa obavezno odi makar na pregled i 1. Tretman jer po pravilu tijelo je dugo u krivom položaju i treba vremena da se vrati u balans zato i koji više tretman a ne 1 pa očekuješ čudo al da će pomoć garantirano hoće.. Meni je žao što nisam u Zg da odem kod njega

Ako ti nije problem, pošalji mi na maggie177@gmail.com te vježbe i/ili linkove s YouTube-a. Također, hvala ti na preporuci za dr. Takahashija. Moram priznati da nisam čula za njega i svakako ću otići ako mi ne bude bolje nakon što isprobam tvoje vježbe.

• Anđeo_
    02. Svibanj 2018. 11:44

Isssa- želim da ti nečakinja što prije ozdravi i da je puste doma ❤
    Petrapp2605- hvala na objašnjenju
    Baby.nb1- bravo za pregled 😊 čekamo sličicu 😍
    Sretno svima koji ga danas imaju znam da je netko napisao da ide predvećer  kao ja.. nemogu dočekat 

Palcica12
    02. Svibanj 2018. 12:00

Isssa

Još uvijek ne znamo sigurno, najvjerovatnije bakterija urinarna, sutra će biti nalazi urinokulture, prima infuziju i antibiotik. Jučer je u sekundi počela plaviti i tresti se, temperatura skočila na 39, noćas na 40 i opet je poplavila sva ko Štrumfeta, strašno 😫, sva sreća pa je u bolnici pod nadzorom.

Moja mala je imala dva mjeseca kad je završila u bolnici radi urinoinfekcije isto je imala veliku tamp. jedino nije plavila. Bolje da je pod njihovom kontrolom kako bi je pratili. Mislim da je moja mala bila pet dana u bolnici pa su je pustili doma. Bude bilo sve ok! Sretno malenoj! ❤
    Baby.nb1 čestitam na pregledu i mališanu!

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

02. Svibanj 2018. 12:02

Isssa, neka necakinja brzo ozdravi! 
    Bruncili, nemaj straha, bit ce sve dobro sutra na pregledu 😘
    Baby.nb1, bravo za pregled, jako sam sretna kad cujem ovako dobre vijesti i necije odusevljenje, svi se od jesenica vesele s vama! :) Bravo i za velikog decka, cekamo fotke :)
    Andeo, sretno veceras na pregledu, javi se :)
    Ja sam isla do ducana i jedva izdrzala pritisak u mjehuru, strasnooo 😂😂 Kupila sam puno junetine za juhu, sad se kuha, muz i ja cemo samo to rucati, da on ozdravi, a i ja bi nesto fino lagano :)
    Kako ste danas?

• Anđeo_
    02. Svibanj 2018. 12:13

Došao mi je rezultat od Nifty plus testa, rizik za sve bolesti je nizak što znači da je nalaz uredan i čekamo curku ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.