Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suncica85
    25. Siječanj 2018. 20:21

Jane, hvala na lijepim zeljama 
    Lois nadam se da ces prvo ti dobit odlicne vijesti pa onda i ja, napokon dobila termin kod svog ginica, 7.2.

Jane_Doe
    26. Siječanj 2018. 07:58

Borovnice cekamo tvoju tockicu 😘

• Violet
    26. Siječanj 2018. 08:48

Dobro jutro trudnice kako ste :) ?
    Ja super pa me i to brine  znam da ne treba prizeljkivat mucnine ali bilo bi mi lakse da ih ima, uopce se ne osjecam trudnom
    Jedino sto popodne malo odrijemam i svejedno navecer u 10 sam gotova

• Violet
    26. Siječanj 2018. 08:51

Al ima i toga da me malac iscrpi skroz, dosta je zahtjevan, on valjda vec je u terrible two fazi

Isssa
    26. Siječanj 2018. 09:00

Violet

Dobro jutro trudnice kako ste :) ?
    Ja super pa me i to brineznam da ne treba prizeljkivat mucnine ali bilo bi mi lakse da ih ima, uopce se ne osjecam trudnom
    Jedino sto popodne malo odrijemam i svejedno navecer u 10 sam gotova

I ja sam super, da me ne bole grudi nebi ni znala da sam trudna, već je 8 tjedana trudnoće a meni ništa 😀
    Niti mi se nešto posebno jede, Cedevita mi paše, niti metalan okus u ustima, ma baš ništa 😀

26. Siječanj 2018. 09:52

Jutro...  Ja zadnja dva dana loše spavam..  Imam osjecaj da mi je zeludac rupa bez dna...  Žgaravica  me dere..  Jede mi se  samo  slano i kiselo...  Mucnine  tu lagane bez rigoleta,  al dovoljne  da  budu iritantnr,  a tek su tu dva dana 😱😂

Lois
    26. Siječanj 2018. 09:58

Hvala Jane 😘
    Suncice i ja se nadam da cemo obje vidjeti tockice 😊
    Borovnice cekamo dobre vijesti 😉
    Kod mene se bas nista ne dogada. Malo nekad osjetim veci umor nego inace ali zanemarivo. Osijedit cu do pregleda 😭

Isssa
    26. Siječanj 2018. 10:15

Borovnice čekamo tvoju točkicu 😀😀😀

Amy2018
    26. Siječanj 2018. 10:27

Cao drage buduce mame, dugo vremena vec godinu i dva mjeseca cekala sam ovaj tren kad Cu se moci pridružiti trudnicama. Danas mi je cetvrti dan kako mi kasni, sinoc prvi test uradila i danas drugi, debelo pozitivni. Termin kod doktorice imam za 3 dana tj tada Cu biti po mom racunanju u 5+5 sedmici. Tj hamam pa 6-oj sedmici. Simptome sam imala ali ignorisala ih zbog dugog razočarenja. Naime prvi su:stalno mokrenje, 29.dan ciklusa krvava zlilica na papiru(moguce imllantacijsko) kasnjenje 3 dana po kalendaru, temperatura pomalo povisena al dobro sam je osjećala,mucnina otkako sam saznala. :D zelim vam svako dobro, lijepu trudnocu i zdravlje vas i bebe. 😀😘😘😘😘

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Amy2018
    26. Siječanj 2018. 10:29

Ah da zaboravih prvi i glavni simptom: bolne grudi na dodir i jako povecane, samo grudi bez bradavica :D

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.