Jane, hvala na lijepim zeljama
Lois nadam se da ces prvo ti dobit odlicne vijesti pa onda i ja, napokon dobila termin kod svog ginica, 7.2.
Dobro jutro trudnice kako ste :) ?
Ja super pa me i to brine znam da ne treba prizeljkivat mucnine ali bilo bi mi lakse da ih ima, uopce se ne osjecam trudnom
Jedino sto popodne malo odrijemam i svejedno navecer u 10 sam gotova
Al ima i toga da me malac iscrpi skroz, dosta je zahtjevan, on valjda vec je u terrible two fazi
Dobro jutro trudnice kako ste :) ?
Ja super pa me i to brineznam da ne treba prizeljkivat mucnine ali bilo bi mi lakse da ih ima, uopce se ne osjecam trudnom
Jedino sto popodne malo odrijemam i svejedno navecer u 10 sam gotova
I ja sam super, da me ne bole grudi nebi ni znala da sam trudna, već je 8 tjedana trudnoće a meni ništa 😀
Niti mi se nešto posebno jede, Cedevita mi paše, niti metalan okus u ustima, ma baš ništa 😀
Jutro... Ja zadnja dva dana loše spavam.. Imam osjecaj da mi je zeludac rupa bez dna... Žgaravica me dere.. Jede mi se samo slano i kiselo... Mucnine tu lagane bez rigoleta, al dovoljne da budu iritantnr, a tek su tu dva dana 😱😂
Hvala Jane 😘
Suncice i ja se nadam da cemo obje vidjeti tockice 😊
Borovnice cekamo dobre vijesti 😉
Kod mene se bas nista ne dogada. Malo nekad osjetim veci umor nego inace ali zanemarivo. Osijedit cu do pregleda 😭
Cao drage buduce mame, dugo vremena vec godinu i dva mjeseca cekala sam ovaj tren kad Cu se moci pridružiti trudnicama. Danas mi je cetvrti dan kako mi kasni, sinoc prvi test uradila i danas drugi, debelo pozitivni. Termin kod doktorice imam za 3 dana tj tada Cu biti po mom racunanju u 5+5 sedmici. Tj hamam pa 6-oj sedmici. Simptome sam imala ali ignorisala ih zbog dugog razočarenja. Naime prvi su:stalno mokrenje, 29.dan ciklusa krvava zlilica na papiru(moguce imllantacijsko) kasnjenje 3 dana po kalendaru, temperatura pomalo povisena al dobro sam je osjećala,mucnina otkako sam saznala. :D zelim vam svako dobro, lijepu trudnocu i zdravlje vas i bebe. 😀😘😘😘😘
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Ah da zaboravih prvi i glavni simptom: bolne grudi na dodir i jako povecane, samo grudi bez bradavica :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji