Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2018. 13:44

Ja čekam 31.01. 
    Cure su u školi, pa popodne imam posla oko zadaće i tako vrijeme brže prolazi  
    Jane_Doe baš mi je drago da je sve super i slažem se sa tobom što se tiče izljeva nježnosti   
    Ostalim curama sretno 

25. Siječanj 2018. 13:52

Jane nije, ali meni je hahaha  
    Honey hvala na željama 😀😀

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 13:57

Honey

Jane_Doe

jutro cure,
    imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Jeeeej Jane i nestrpljiva, baš mi je drago vidjeti vas ovdje
    Svim trudnicama i vašim bebicama da sve bude uredno, da trudnoća prođe glatko bez mučnina i drugih tegoba! Pusa od mene i sretno!!!!!

hvalaaaaa 
    vidim da si prešla polovicu, sretno do kraja i uživaj 

• santilina
    25. Siječanj 2018. 14:03

Onda ćemo čekat skupa, bit će lakše. :)

25. Siječanj 2018. 15:33

Draga hvala ti..ma od sebe sam nemirni duh i ne bih mogla baš mirovati...nemam nikakvih mučnina i ništa me ne boli pa redovito idem na posao jer ionako sjedim..da sam kući samo bih jela...ovako imam obvezu odlaska negdje.. :) 
    a što se grljenja tiče taj dio smo prošli..iako bih isto voljela da sam svoju mamu i sestre zagrlila ali žive dalje od nas...ja sam najmlađa od sestara i svima nam je to presmišno iako one već imaju djecu svoju koja ne mogu vjerovati da će njihova teta dobiti svoju bebu...ja uživam u svakom danu i nadam se da će na sljedećem pregledu reći da hematoma nema i da ću tada odahnutu.. :* svima

25. Siječanj 2018. 15:42

Cure kako vama ove mučnine...  Ja ne kuzim na kojem principu  funkcioniraju😂😂 ujutro  se probudim sve ok,  pojedem nešto i nakon toga za uru dvi slijedi...  Pa dodu pa produ i tako cili  dan 😱 tješi me to šta su ovaj put tu,  kazu da je  to dobar znak.  Zadnji put ih nije bilo. 

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 15:57

nestrpljiva25

Cure kako vama ove mučnine… Ja ne kuzim na kojem principu funkcioniraju😂😂 ujutro se probudim sve ok, pojedem nešto i nakon toga za uru dvi slijedi… Pa dodu pa produ i tako cili dan 😱 tješi me to šta su ovaj put tu, kazu da je to dobar znak. Zadnji put ih nije bilo.

nema ti to pravila.. dodju, odu, budu cijeli dan, pa ih nema 2 dana i tako 
    bit ce sve ok, sigurna sam 

PlavaBorovnica
    25. Siječanj 2018. 16:43

Ajd sad barem znam da mukica dolazi i odlazi kako vitar puše Vidiš nestrpljiva, kako nam je dobro što su tu već trudnice s iskustvom
    Jane, nadam se da neće valjda biti ljutnje, već veselje ali me trta! A to s drugim ljudima, svi mi smetaju..u potpunosti te razumijem.

• Alex86
    25. Siječanj 2018. 17:38

Jako sam tuzna ovih dana. Trudnoca ok. Ssmo moji doma me rastuzuju. Nisu sretni zbog mene mislim moj dragi i ima 2 kceri od prije jedna ima 18 dr 14 ova starija je valjda ljubomorna na mene i tako nezz jos ona da sam trudna i neki dan mi svasta ruzno izrekla a on joj nije nista reko

25. Siječanj 2018. 17:40

PlavaBorovnica

Ajd sad barem znam da mukica dolazi i odlazi kako vitar pušeVidiš nestrpljiva, kako nam je dobro što su tu već trudnice s iskustvom Jane, nadam se da neće valjda biti ljutnje, već veselje ali me trta! A to s drugim ljudima, svi mi smetaju..u potpunosti te razumijem.

Daa bas nam pomogne njihovo  iskustvo..  Meno te mučnine  na trenutke dodu a zapravo me drze cili dan...  Ja sam stalno gladna ko da imam  rupu u zelucu.....tek jucer pocele... Neka njih  hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.