Ja čekam 31.01.
Cure su u školi, pa popodne imam posla oko zadaće i tako vrijeme brže prolazi
Jane_Doe baš mi je drago da je sve super i slažem se sa tobom što se tiče izljeva nježnosti
Ostalim curama sretno
jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Jeeeej Jane i nestrpljiva, baš mi je drago vidjeti vas ovdje
Svim trudnicama i vašim bebicamada sve bude uredno, da trudnoća prođe glatko bez mučnina i drugih tegoba! Pusa od mene i sretno!!!!!
hvalaaaaa
vidim da si prešla polovicu, sretno do kraja i uživaj
Draga hvala ti..ma od sebe sam nemirni duh i ne bih mogla baš mirovati...nemam nikakvih mučnina i ništa me ne boli pa redovito idem na posao jer ionako sjedim..da sam kući samo bih jela...ovako imam obvezu odlaska negdje.. :)
a što se grljenja tiče taj dio smo prošli..iako bih isto voljela da sam svoju mamu i sestre zagrlila ali žive dalje od nas...ja sam najmlađa od sestara i svima nam je to presmišno iako one već imaju djecu svoju koja ne mogu vjerovati da će njihova teta dobiti svoju bebu...ja uživam u svakom danu i nadam se da će na sljedećem pregledu reći da hematoma nema i da ću tada odahnutu.. :* svima
Cure kako vama ove mučnine... Ja ne kuzim na kojem principu funkcioniraju😂😂 ujutro se probudim sve ok, pojedem nešto i nakon toga za uru dvi slijedi... Pa dodu pa produ i tako cili dan 😱 tješi me to šta su ovaj put tu, kazu da je to dobar znak. Zadnji put ih nije bilo.
Cure kako vama ove mučnine… Ja ne kuzim na kojem principu funkcioniraju😂😂 ujutro se probudim sve ok, pojedem nešto i nakon toga za uru dvi slijedi… Pa dodu pa produ i tako cili dan 😱 tješi me to šta su ovaj put tu, kazu da je to dobar znak. Zadnji put ih nije bilo.
nema ti to pravila.. dodju, odu, budu cijeli dan, pa ih nema 2 dana i tako
bit ce sve ok, sigurna sam
Ajd sad barem znam da mukica dolazi i odlazi kako vitar puše Vidiš nestrpljiva, kako nam je dobro što su tu već trudnice s iskustvom
Jane, nadam se da neće valjda biti ljutnje, već veselje ali me trta! A to s drugim ljudima, svi mi smetaju..u potpunosti te razumijem.
Jako sam tuzna ovih dana. Trudnoca ok. Ssmo moji doma me rastuzuju. Nisu sretni zbog mene mislim moj dragi i ima 2 kceri od prije jedna ima 18 dr 14 ova starija je valjda ljubomorna na mene i tako nezz jos ona da sam trudna i neki dan mi svasta ruzno izrekla a on joj nije nista reko
Ajd sad barem znam da mukica dolazi i odlazi kako vitar pušeVidiš nestrpljiva, kako nam je dobro što su tu već trudnice s iskustvom
Jane, nadam se da neće valjda biti ljutnje, već veselje ali me trta! A to s drugim ljudima, svi mi smetaju..u potpunosti te razumijem.
Daa bas nam pomogne njihovo iskustvo.. Meno te mučnine na trenutke dodu a zapravo me drze cili dan... Ja sam stalno gladna ko da imam rupu u zelucu.....tek jucer pocele... Neka njih hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji