Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2018. 15:25

Jane_Doe

nestrpljiva25

Jutro, evo prijavljujem neku laganu mučninu u ovom trenutku… Nekako imam osjecaj da je ovaj put sve ok s bebom.. Nadam se da me osjecaj ne vara.. 😊

jeeej.. samo pozitivno i bit ce sve ok

Jane, ti si sutra na pregledu?  Čekat cemo vijesti 😀

24. Siječanj 2018. 17:32

Pozdrav svima, 
    Evo i službeno je potvrđeno da pripadam ovoj grupi i to prvi put. :) Naime potvrđen mi je 7mi tjedan, ali nažalost otkriven je jedan hematom koji će nadam se do sljedećeg puta i pregleda nestati. Naručena sam za 4 tjedna uz terapiju Duphaston 10 mg (2 puta na dan). Zanima me ima li tko sličnih problema. Čitam po netu sve i svašta i straoga mirovanja i svašta nešto. Meni moja nikakvo mirovanje nije spomenula i trenutno nisam pametna. Pliz help i čestitke svima, :* 

PlavaBorovnica
    24. Siječanj 2018. 17:33

Čitam vas, a u međuvremenu zaboravim ko je što napisao... muka mi je cijeli dan, jedva sam izdržala biti među ljudima na poslu. Netko je hodao na ulici ispred mene s cigaretom i osjetila sam dim,  umalo ne...i sad mi muka. 

suncica85
    24. Siječanj 2018. 18:43

Bok cure, citam vas pa evo da se i ja javim. Ja sam danas imala sistematski a ujedno i ginekoloski, danas sam 5+4 i znam da je rano al je vec bilo naruceno od prije. Uglavnom, vidi se GV i ZV, a vidla je i sitnu tockicu za koju veli da bi mogao biti plod al jos nis naravno ne moze potvrditi, za 10 dana da odem opet, od ostalih pretraga sva sam zdrava. Sad slijedi to cekanje do sljedeceg pregleda..

Jane_Doe
    24. Siječanj 2018. 18:59

nestrpljiva25

Jane_Doe

nestrpljiva25

Jutro, evo prijavljujem neku laganu mučninu u ovom trenutku… Nekako imam osjecaj da je ovaj put sve ok s bebom.. Nadam se da me osjecaj ne vara.. 😊

jeeej.. samo pozitivno i bit ce sve ok

Jane, ti si sutra na pregledu? Čekat cemo vijesti 😀

Jesam, ranom zorom 😊

Cestitam novim curama 😘

Lois
    24. Siječanj 2018. 19:15

Sretno sutra Jane 😘
    Cestitam i dobrodosle nove 😊
    Mini_me ako ti dr nije rekla da trebas mirovati onda slusaj nju 😉 Nije uvijek potrebno mirovanje, ako se pojavi krvarenje zbog hematoma onda da ali ako je sve uredno ne moras zbog hematoma strogo mirovati. 
    Ja jos uvijek nemam bas simptoma, sise jesu napuhane i bolne pa me to barem tjesi.

Isssa
    24. Siječanj 2018. 20:01

Dobro došle nove cure 😀
    Imam pitanje ako se neko susreo s tim.
    Imam 2 mioma, jedan je 25mm a drugi manji, nebi trebali raditi probleme u trudnoći, ginekologica mi je prepisala 3 duphastona na dan, nije mi jasno zbog čega, dali je to vezano na miome ili nešto drugo?????

By the way rekla je na pregledu da je sve dobro, točkica ima 11mm

24. Siječanj 2018. 20:42

Jane_Doe sretno sutra na pregledu 
    Isssa nisam bila u toj situaciji, ali moja prijateljica je..pila je duphostane do 18 tt, nakon toga joj je ukinut..
    Najbitnije je da je sa tvojom točkicom sve u redu

Lois
    24. Siječanj 2018. 20:49

Isssa pretpostavljam da ti ih je dala za svaki slucaj, to je progesteron a on izmedu ostalog pomaze ocuvanju trudnoce. Mozda ih pijes za vecu sigurnost, s obzirom na miome. Skoditi ne moze sigurno. Pitaj ginekologicu na iducem pregledu 😊

Isssa
    24. Siječanj 2018. 20:59

Tinci0

Jane_Doe sretno sutra na pregleduIsssanisam bila u toj situaciji, ali moja prijateljica je..pila je duphostane do 18 tt, nakon toga joj je ukinut..
    Najbitnije je da je sa tvojom točkicom sve u redu

Da, to je najbitnije, ma pit ću kaj god samo da bude sve ok 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.