Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    27. Siječanj 2018. 15:24

Koskica kad rodim muz ce uzet porodiljni 6mj ili 12 jos se dogovaramo. A mozda mi i roditelji dodu ili netko od njih. Sama necu bit.
    I ja imam grceve po cijele dane. Vec sam navikla al nekad me bas presjece. 
    A sto se tice apetita niti ja ga nemam. Bas mi je nekako mrsko i tesko jest uff

27. Siječanj 2018. 15:32

Cure ja sam si kupila dvopek i on me spasava od mučnine..  Kad osjetim da dolazi.  Pogrickam ga i bude mi odma  bolje..  Inace me cili dan drze😱🤢

PlavaBorovnica
    27. Siječanj 2018. 16:31

I tebe pandice muče grcevi?
    Issa, mislim da cu nazvati ambulantu u pon, pa cu im reć. Možda probam s dvopekom nestrpljiva.

27. Siječanj 2018. 19:10

PlavaBorovnica

Issa,mislim da cu nazvati ambulantu u pon, pa cu im reć. Možda probam s dvopekom nestrpljiva.

Probaj.  Otkako ga jedem nemam mučnine  cili dan.  Ne znam  je li od njega ilo je danas dan predaha Hha😂

PlavaBorovnica
    27. Siječanj 2018. 22:10

nestrpljiva25

PlavaBorovnica

Issa,mislim da cu nazvati ambulantu u pon, pa cu im reć. Možda probam s dvopekom nestrpljiva.

Probaj. Otkako ga jedem nemam mučnine cili dan. Ne znam je li od njega ilo je danas dan predaha Hha😂

Evo, meni je izgleda večer predaha  😀

Omerta
    27. Siječanj 2018. 22:39

nestrpljiva25

Cure ja dns vec dva puta povratila, grozno.. Oči su mi ispale i sve skupa s njima.. Ne sicam se kad sam zadnji put povracala i zaboravila sam kako je to odvratno 😱

Koliko si trudna? Meni je to trauma iz djetinjstva, uzasavam se povracanja. U prvoj trudnoci nisam ni jednom, ali moze biti skroz drugacije drugi put.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

27. Siječanj 2018. 23:17

PlavaBorovnica danas sam se bas odmorila,  nadam se da mi sutra nece naplatit hahha
     Omerta 5+6 sam trudna..  U utorak pregled jedva cekam.  Grozim  se povraćanja osjećam se koda ću povratit i oči i pluća i sve živo šta je u meni bljak..  Čim mi dode da povratim dišem duboko  radim sve živo  i neživo samo da izbjegnem 🤢😂

Omerta
    28. Siječanj 2018. 04:14

Jesi probala zvakat zvakacu?? Meni je to znalo pomoc kad je neka nervoza u zeludcu. I odvratit si nekako paznju. U koje doba dana imas mucnine? Ja sam uvijek pored kreveta imala neke kekse tipa Digestive, pa bi gricnula cim bi se probudila.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

28. Siječanj 2018. 08:47

A dode kad jo padne na pamet..  A grickam dvopek..  On mi pomaze..  Ma zeludac mi katasrtofa zesca stalno tezina u njemu,  a i kad  se kao  smiri opet ne mogu pretjerat jer inace  se varaca na isto,  a nikad  sa zelucem problema  nisam imala 😅

Jane_Doe
    28. Siječanj 2018. 09:35

Omerta ipak si s nama, cestitam 😊😘
    Mene isto drze mucnine, ali nisu cijeli dan kao u prvoj trudnoci pa se tjesim da mi je ova bolja 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.