jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Super, baš lijepo 😀😀😀
Koliko je velika točkica?
hvala cure
borovnice sretno sutra
christyy dobrodošla i čestitam!
isssa nisam se sjetila pogledat kolika je, a slikica mi je u autu pa cu poslije posla pogledat
ja i mm smo se kao dogovorili da cemo poslije pregleda rec svojima ali mi se nekako neda hahaha.. kad se sjetim da ce me grlit i ljubit nebi im rekla uopce, neda mi se to nikako
Cestitam svima curke! :) Treba docekat 1.2. jos maloooo! A po meni je vec 7tj. Sve me trta. Mukice mi malo prosle..ali krepavam svuda od vrucine. Ubije me grijanje. Stalno prozore otvaram, a muz vice da je zima. 😂
hvala cureborovnice sretno sutra
christyy dobrodošla i čestitam!
isssa nisam se sjetila pogledat kolika je, a slikica mi je u autu pa cu poslije posla pogledat
ja i mm smo se kao dogovorili da cemo poslije pregleda rec svojima ali mi se nekako neda hahaha.. kad se sjetim da ce me grlit i ljubit nebi im rekla uopce, neda mi se to nikako
Haha, ne da ti se da te grle i ljube, a ja strahujem da se ne naljute.
Santilina, ni ja nisam ljubitelj grijanja, razumin te.
Cestitam cure koje ste prokuckale
Nitko drugi ne brine moje brige trenutno? Sve ste vec uznapredovale, svaka cast
Pozdrav cure
Jane doe znam o cemu pricas, ja isto ne volim bas bit u centru paznje i da svi skacu oko mene i onak me gledaju aaaaawwww al dobro, znam kad seke i frendice zatrudne da cu i ja tako hahaha
Santilina i ja sam 01.02. narucena i nikako docekat!
Jedva cekam da pocne rast trbuscic i da osjetim tockicu ali to je jos toooliko daleko
borovnice zasto bi se ljutili? ipak stize beba, nema se tko sta ljutiti
violet nije meni do paznje nego se bas i ne volim grliti, a sad kako hormoni divljaju mi se uopce neda druziti s nikim.. smetaju mi drugi ljudi hahaha
lois i suncica od sveg srca se nadam da cete se veselit ovako kao i ja uskoro
nestrpljiva taj 30.01. nije uopce tako daleko, ali lako meni kad sam ja svoje vec obavila hahaha
jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Jeeeej Jane i nestrpljiva, baš mi je drago vidjeti vas ovdje
Svim trudnicama i vašim bebicama da sve bude uredno, da trudnoća prođe glatko bez mučnina i drugih tegoba! Pusa od mene i sretno!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji