Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    25. Siječanj 2018. 10:16

Isssa

Jane_Doe

jutro cure,
    imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Super, baš lijepo 😀😀😀

Koliko je velika točkica?

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 10:42

hvala cure 
    borovnice sretno sutra 
    christyy dobrodošla i čestitam! 
    isssa nisam se sjetila pogledat kolika je, a slikica mi je u autu pa cu poslije posla pogledat 

ja i mm smo se kao dogovorili da cemo poslije pregleda rec svojima ali mi se nekako neda hahaha.. kad se sjetim da ce me grlit i ljubit nebi im rekla uopce, neda mi se to nikako 

• santilina
    25. Siječanj 2018. 10:52

Cestitam svima curke! :) Treba docekat 1.2. jos maloooo! A po meni je vec 7tj. Sve me trta. Mukice mi malo prosle..ali krepavam svuda od vrucine. Ubije me grijanje. Stalno prozore otvaram, a muz vice da je zima. 😂

PlavaBorovnica
    25. Siječanj 2018. 11:05

Jane_Doe

hvala cureborovnice sretno sutrachristyy dobrodošla i čestitam!isssa nisam se sjetila pogledat kolika je, a slikica mi je u autu pa cu poslije posla pogledat

ja i mm smo se kao dogovorili da cemo poslije pregleda rec svojima ali mi se nekako neda hahaha.. kad se sjetim da ce me grlit i ljubit nebi im rekla uopce, neda mi se to nikako

Haha, ne da ti se da te grle i ljube, a ja strahujem da se ne naljute.
    Santilina, ni ja nisam ljubitelj grijanja, razumin te. 

suncica85
    25. Siječanj 2018. 11:22

Cestitam cure koje ste prokuckale 
    Nitko drugi ne brine moje brige trenutno? Sve ste vec uznapredovale, svaka cast 

Lois
    25. Siječanj 2018. 11:31

Cestitam Jane! 🎉😍
    Suncice i ja sam na cekanju do 5.2., slicne brige

• Violet
    25. Siječanj 2018. 12:00

Pozdrav cure 

Jane doe znam o cemu pricas, ja isto ne volim bas bit u centru paznje i da svi skacu oko mene i onak me gledaju aaaaawwww  al dobro, znam kad seke i frendice zatrudne da cu i ja tako hahaha
    Santilina i ja sam 01.02. narucena i nikako docekat! 

Jedva cekam da pocne rast trbuscic i da osjetim tockicu ali to je jos toooliko daleko

25. Siječanj 2018. 12:44

Ja sam naručena 30.1.. Nikako dočekat..  Vrime  koda je stalo😂😵

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 13:09

borovnice zasto bi se ljutili? ipak stize beba, nema se tko sta ljutiti 

violet nije meni do paznje nego se bas i ne volim grliti, a sad kako hormoni divljaju mi se uopce neda druziti s nikim.. smetaju mi drugi ljudi hahaha

lois i suncica od sveg srca se nadam da cete se veselit ovako kao i ja uskoro 

nestrpljiva taj 30.01. nije uopce tako daleko, ali lako meni kad sam ja svoje vec obavila hahaha

Honey
    25. Siječanj 2018. 13:22

Jane_Doe

jutro cure,
    imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Jeeeej Jane i nestrpljiva, baš mi je drago vidjeti vas ovdje  
    Svim trudnicama i vašim bebicama  da sve bude uredno, da trudnoća prođe glatko bez mučnina i drugih tegoba! Pusa od mene i sretno!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.