Cure, opcenito mame govore kako je lakse kad je mala razlika izmedju djece. Sigurna sam da cete se snac 😊
Dobro jutro svima...
Sinoć sam osjetila blage grceve kao pred m, koji su prestali i vidjela neku sluz svijetlo smeđu i ne znam kao neka žilica, nešto uz tu sluz...Jutros sam ok, nije posve mirno osjetim poneki grčić,nema tragova sve čisto. Ne znam jel mi to od pregleda, kako mi je uzimala bris. Ili se maternica opet prilagođava? Malo me to štrecnulo.
Apetit mi je skroz opao, tj osjećam glad a ne privlači me hrana, moram se malo natjerati jer mislim da zadnja 3 dana nisam jela poslije 14-15h. Samo pila vode i možda čaša jogurta.
Promjene raspoloženja su stigle, grudi manje napete.
Jutro..
PlavaBorovnica to ti moze biti od brisa, jer ja kad sam nakon kiretaze isla radit briseve ginekolog me upozorio da cu imat smeckasti iscjedak da je to od toga.
Meni je grozan ovaj nemir u zelucu.. Jedem jako oprezno i polako i od jucer samo juhe.. Stalno mi mučnina u zelucu, ne mogu se pošteno najest... Meni grudi uvik iste cini mi se, bolne na dodir nista podebno
PlavaBorovnica dok god nije sviježa krv sve je ok 😀
Te grčeve imam i ja, pijem duphastone i super, bez duphastona nisam mogli kihati ni kašljati, mislila sam da će mi se sve raspuknuti 😀😀😀
Daa Isaa , to još od početka t, kad kihnem mislim da će mi puknuti nešto, osjetim bol kod jajnika (dakle ne po sredini stomaka već na desno). Ne pijem duph., to ne mogu na svoju ruku jel da?
Draga nestrpljiva, razumijem te. Prvi put u životu bježim u smjeru suprotnom od frižidera.
Cure kako ste?
Zaboravila sam spomenuti da u prvoj trudnoći nisam nijednom povratila nikakve mučnine ni simptome, samo mi je kasnila menga tako da cure "bez simptoma" ne brinite… Sve je to ok. Kamo sreće da se tako dobro osbećate.
Tako i ja, prva trudnoca prosla bez jakih mucnina i nekih posebnih simptoma. Isto sam si mislila da li je to uredu... Kad sam osjetila nervozu u zeludcu, odma bih nesto pojela i bilo bi ok. I nijednom nisam povracala sto mi je stvarno bilo olaksanje jer se uzasavam toga.
Jucer i danas mi je nakon skoro tjedan dana kasnjenja pokazalo slabasnu crticu. :) Imam jos par testova pa cu ponoviti sutra, prekosutra i onda se naruciti na prvi pregled. Nadam se da ce sve biti uredu i da Vam se onda mogu i sluzbeno pridruziti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobrar dan svima... ma izgurat ćemo mi to ....ipak smo žene... :) što se tiče ovih mučnina ja sam sada već 8 tjedana i još nijednom ništa osjetila nisam...sve mogu jest, ne prejedam se i ne slušam ono da jedem za dvoje, jedem normalno kako i prije...nekada me uvate grčevi ali i ja koristim Duphastone pa se nekako sigurnije osjećam...meni je sljedeći pregled 22.02. pa ću se bome načekati..a do tada se nadam da ću se ovako super osjećati... na poslu ne želim govoriti prije 3eg mjeseca dok sve ne bude kako treba, ali neki su već skužili po meni tako da se lagano otkrivam...i baš sam sretna... što se termina tiče meni moja nije potvrdila, ali porema aplikaciji ispada 07.09. :)
Daa Isaa , to još od početka t, kad kihnem mislim da će mi puknuti nešto, osjetim bol kod jajnika (dakle ne po sredini stomaka već na desno). Ne pijem duph., to ne mogu na svoju ruku jel da?
Draga nestrpljiva,razumijem te. Prvi put u životu bježim u smjeru suprotnom od frižidera.
PlavaBorovnica i meni je isto kao kod jajnika, samo lijevog, a duphastone ti mora ginić prepisati 😀
Mini me imamo zakazan pregled isti dan. Tko će to dočekati..
url=https://lilypie.com]
Ja sam sinoc imala bolove, ne one kao menstrualne nego bukvalno od gasova, naduvam se i boli dok sesnes oslobodim gasova, da li je to jos kod nekog? Inače 4+4 nedjelja sam bez potvrde doktora, racunam od 1.dana zadnje menstr.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Sortiraj odgovore
Najstariji