Sto se tice mog D hvala Bogu nakon cijele ne prospavane noci nema vise temp. Mozda su zubici ili od prehlade. Ne znam..
Cure ja dns vec dva puta povratila, grozno.. Oči su mi ispale i sve skupa s njima.. Ne sicam se kad sam zadnji put povracala i zaboravila sam kako je to odvratno 😱
Borovnice jooj vjerujem da je i tebi srce titralo :)
Jesi dobila i slikicu?
Tablicu cemo svakako napraviti
Nego cure koje ste bili kod dr kad su vam potvrdeni termini? Napisite pa cemo polako skupljati za tablicu :)
Meni još ginekologica nije odredila termin, valjda bu drugi put 😀
Moj neki okvirni izračun je početak 9 mj
E, hvala vam drage za podršku!
Issa i Pandice, nisam dobila slikicu, nisam ni pitala. Idući put obavezno pitam, ne smijem zaboraviti. Čak sam se sjetila tvoje lijepe sličice Issa, što si je tu stavila, pa sam onda shvatila da zaboravih pitat.
Nestrpljiva, počelo dakle? Koliko si se žalila što nemaš mučnine Proći će nadam se brzo, ili da se barem ublaže.
Sad ću dan, dva biti ok pa onda opet gledati u sat do idućeg pregleda.
Kaže meni starija generacija da se prije 20 godina tokom trudnoće išlo samo dvaput na ultrazvuk- kad beba počne migat udovima i oko mjesec dana prije termina. E, zamisli tu igru živaca,
PlavaBorovnica nadam se da nece dugo ovako, da ce vec sutra bit bolje 🗣️
Issa imas dobru aplikaciju zw mobitel. Zove se pregnancy calendar. Roza ikonica beba u srcu. Odlicna je. Izracuna ti datum i po tjednima ti piše kakp beba raste i sve ostalo 😊
nestrpljiva25 imam neku drugu app, ta app kaže 12.09 termin, a po mom izračunu je 5.09 jer sam ostala trudna 7. dan ciklusa, a app računaju od 14. dana ciklusa, i ultrazvuk je pokazao da je bio 7. dan ciklusa po veličini točkice pa ne znam kak će ginekologica na kraju računat, po zadnjoj M ili po veličini ploda
Instalirat ću i ovu app pa ću vidjet kaj ona kaže
Borovnica da da.. meni mama kaze ona je s mojom bracom imala jedan uzv i to pred porod. Ajme meni.. kaze kad je sa mnom bila trudna a razlika izmedu mene i brace je 11, 13g onda je kaze vec bila par puta ... uff
Bok drage mame i buduće mame.
Mi smo danas ugledali plus nakon što menga kasnila 8 dana. Nisam sumnjala na trudnoću jer je nismo ni planirali. Jedini simptom mi je bio da me boli dolje ko pred mengu a nje nema. Ja imam ko i Pandica doma malenu koja će uskoro 9 mj, razlika među njima će biti 17 mj. Malo me strah toga. D će još biti mala i onda mala beba. Mislim htjeli smo još jednu bebu al ne u tako kratkom razmaku al se sad veselimo.
Pregled imam zakazano za 22.2. Tko će to dočekat?
Netko je pitao za duphastone...
U prvoj trudnoći sam ih pila sve od 6 tt pa do 38 tt jer sam sa 6tt prokrvarila i to je trajalo do 12tt tako da sam cijelu trudnoću pila 3xna dan po 1 tbl. To je hormon"čuvar trudnoće"
url=https://lilypie.com]
Koskica dosla siii :)
Ma ja sam bas jutros nesto citala. Da ce nam bebaci bit vec samostalniji onda i sve ce biti drugacije nego sada. Sada su jos malo ipak ovisni o nama a mislim i onda ce biti ali ne ovoliko. Takoder sam vidjela jedan kom koji kaze da ce tako malo dijete bolje prihvatit bracu ili seku jer starija djeca pokazuju ljubomoru i nije im jasno nista.. bit ce to sve super :)
Kako ste danas cure? :)
Joj Pandice,.
Ja sam trenutno u strahu. Nadam se da ćemo moći hendlati dvije bebe. Jer ja ne računam na nikog živimo sami. Ako se ne varam i vi isto.
Baš mi je to uhhhh. I sretna i zabrinuta u isto vrijeme.
Cure kako ste?
Zaboravila sam spomenuti da u prvoj trudnoći nisam nijednom povratila nikakve mučnine ni simptome, samo mi je kasnila menga tako da cure "bez simptoma" ne brinite... Sve je to ok. Kamo sreće da se tako dobro osbećate.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji