Isssapretpostavljam da ti ih je dala za svaki slucaj, to je progesteron a on izmedu ostalog pomaze ocuvanju trudnoce. Mozda ih pijes za vecu sigurnost, s obzirom na miome. Skoditi ne moze sigurno. Pitaj ginekologicu na iducem pregledu 😊
Moguće da je za svaki slučaj, pitat ću je obavezno, toliko sam bila van sebe kad sam vidjela točkicu da se nisam ni snašla pitati 😂
Isssa preslatka profilna slika :)
Mi nismo planirali nikom rec prije pregleda al muz u petak popio koju i svima razglasio al htjela sam rec svi me ispituju kako je tockica
Drzi se, nadam se
Pa i ti doktori, mogli bi nešto reć, objasnit..
Kad čujem iskustva, trudnice dolaze zbunjene s pregleda, s toliko pitanja koja onda upućuju nestručnim osobama jer ne znaju kome bi
Isssa preslatka profilna slika :)
Mi nismo planirali nikom rec prije pregleda al muz u petak popio koju i svima razglasioal htjela sam rec svi me ispituju kako je tockica
Drzi se, nadam se
Hvala 😄😄😄😄
jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijom po ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Tebe sam čekala... Baš mi je drago. Čestitam 😀😀😀😀😍😍😍😍
Pozdrav buduce mame :)) evo i mene s jednim pitanjem.. Sinoc i jutros je test pokazao plusic (2-3) pa bih vas molila iskustva.. Treba li ici vaditi betu za 100% sigurnosti ili nema potrebe za tim? Nemam iskustva sa ovime...
Novo poglavlje pocinje za nas :)
Aaaa, Jane divna vijest! Čestitam!😍
Ja sam sljedeća! Sutra ujutro, bit ću 6+1.
Christyy, čestitam! Ne trebaš ići vaditi betu.
jutro cure,
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Cestitam!!!! 😀😀 ja ne mogu docekati 6.02. Da vidim sta ce meni reci!
jutro cure,
uglavnom sve je ok!
ko je sljedeci?
Super, baš lijepo 😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji