Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    24. Siječanj 2018. 21:01

Lois

Isssapretpostavljam da ti ih je dala za svaki slucaj, to je progesteron a on izmedu ostalog pomaze ocuvanju trudnoce. Mozda ih pijes za vecu sigurnost, s obzirom na miome. Skoditi ne moze sigurno. Pitaj ginekologicu na iducem pregledu 😊

Moguće da je za svaki slučaj, pitat ću je obavezno, toliko sam bila van sebe kad sam vidjela točkicu da se nisam ni snašla pitati 😂

• Violet
    24. Siječanj 2018. 21:28

Isssa preslatka profilna slika :)

Mi nismo planirali nikom rec prije pregleda al muz u petak popio koju i svima razglasio  al htjela sam rec svi me ispituju kako je tockica 
    Drzi se, nadam se

PlavaBorovnica
    24. Siječanj 2018. 21:31

Pa i ti doktori, mogli bi nešto reć, objasnit..
    Kad čujem iskustva, trudnice dolaze zbunjene s pregleda, s toliko pitanja koja onda upućuju nestručnim osobama jer ne znaju kome bi 

Isssa
    24. Siječanj 2018. 22:11

Violet

Isssa preslatka profilna slika :)

Mi nismo planirali nikom rec prije pregleda al muz u petak popio koju i svima razglasioal htjela sam rec svi me ispituju kako je tockica
    Drzi se, nadam se

Hvala 😄😄😄😄

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 08:32

jutro cure, 
    imamo tockicu sa srcanom reakcijom  po ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije  
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

25. Siječanj 2018. 08:50

Jane_Doe

jutro cure,
    imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Tebe sam čekala...  Baš  mi je drago.  Čestitam 😀😀😀😀😍😍😍😍

christyy
    25. Siječanj 2018. 09:00

Pozdrav buduce mame :)) evo i mene s jednim pitanjem.. Sinoc i jutros je test pokazao plusic (2-3) pa bih vas molila iskustva.. Treba li ici vaditi betu za 100% sigurnosti ili nema potrebe za tim? Nemam iskustva sa ovime...
    Novo poglavlje pocinje za nas :)

PlavaBorovnica
    25. Siječanj 2018. 09:34

Aaaa, Jane divna vijest! Čestitam!😍
    Ja sam sljedeća! Sutra ujutro, bit ću 6+1. 

Christyy, čestitam! Ne trebaš ići vaditi betu. 

• wannabemumy
    25. Siječanj 2018. 09:57

Jane_Doe

jutro cure,
    imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam trudna jedan dan vise, znaci 6+2.. a to sam i mislila jer mi je ovulacija bila dan prije
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Cestitam!!!! 😀😀 ja ne mogu docekati 6.02. Da vidim sta ce meni reci! 

Isssa
    25. Siječanj 2018. 10:15

Jane_Doe

jutro cure,
    uglavnom sve je ok!

ko je sljedeci?

Super, baš lijepo 😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.