Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    29. Ožujak 2018. 13:05

Ja od sinoc muku mučim sa curenjem nosa, suznim očima i sva sam malaksala... nemam ideju da li je prehlada ili možda alergija... Zna li neko šta mi je najbolje uzeti da malo dođem sebi?

petrapp2605
    29. Ožujak 2018. 13:32

Ssanja

Ja od sinoc muku mučim sa curenjem nosa, suznim očima i sva sam malaksala… nemam ideju da li je prehlada ili možda alergija… Zna li neko šta mi je najbolje uzeti da malo dođem sebi?

Probaj se malo inhalirati s kamilicom, jer nažalost ako i je alergija, ne smiješ uzimati ništa protiv alergije. Probaj nos očistiti bilo s fiziološkom otopinom, ili takvim blažim kapljica. I pij punoo čaja. 

petrapp2605
    29. Ožujak 2018. 13:37

E da, a za oči slobodno koristiš visol s kapljice za oči, znam da imaju i za alergije ali za te nisam sigurna da li se smiju koristiti, dok ostale njihove verzije smiješ provjereno. 

29. Ožujak 2018. 13:44

Evo me s pregleda, odusevljena sam!
    Beba napreduje, odgovara mjerama u dan, mrda se ko luda! Nuhalni je 0.8mm, tako da sve super!
    Sad sam puuuuuno mirnija, tko je ovo prosao samo jednom ce me razumijeti ;)
    Sibam vaditi krv za kombinirani i kod mojih na rucak.
    Wiiiiiiii!

Looda_vila
    29. Ožujak 2018. 13:46

christyy

Looda_vila

christyy

Looda_vila

christyy

Pozdrav curke.. evo ni mene nije bilo par dana ovdje i vidim da ima dosta novih curka- dobrodosle, bit ce pravi baby boom na jesen 😂
    Ja sam jutros isla u petrovu vadit krv za krvnu grupu i predat uzorak za urinokulturu… Haos kakva je tamoo guzva strasno.. al dobro trebalo je i to obaviti.. od simptoma vise nemam ama bas nista a iduca kontrola je tek 11.4. Nikako proci vrijeme

Daj mi reci sto su ti rekli kad su nalazi od urinokulture gotovi? Ja cu sutra ic UK predat, al mene su poslali u baruna filipovica, kod ilice sa predam. 😐

Pitala me da li sama želim pokupiti nalaze ili da mi ih pošalju mailom… Naravno da sam rekla da mi ih pošalju i rekla je da su gotovi u utorak..

Oo pa super, nadam se da istu praksu imaju u b.filipovica. tnx

Samo da ti javim da je meni nalaz upravo došao… znači sutradan

Pa to je stvarno brzo. Ja sam danas ostavila, no veli mi sestra tamo da oni salju na email od doktora koji je izdao uputnicu. Reko ok, pa jel mozete i meni proslijedit... da ne😑😝 Nazvat cu sutra svog doktora da vidim, mozda posalju, bas me zanima.
    Kaj kazu nalazi? Sve okej?:)

petrapp2605
    29. Ožujak 2018. 13:47

Teta90

Evo me s pregleda, odusevljena sam!
    Beba napreduje, odgovara mjerama u dan, mrda se ko luda! Nuhalni je 0.8mm, tako da sve super!
    Sad sam puuuuuno mirnija, tko je ovo prosao samo jednom ce me razumijeti ;)
    Sibam vaditi krv za kombinirani i kod mojih na rucak.
    Wiiiiiiii!

Bravo za vas, samo neka beba raste, a mama neka fino jede 

Looda_vila
    29. Ožujak 2018. 13:52

Teta90  bravo za bebu!! Bas mi je drago da je sve uredu!!😊😊Mogu si mislit kako ti je sad lakse!
    Jesi dobila slikicu?
    Cure kojima je ovo prva trudnoca, jel vam se pokazao trbusicic? Ja imam osjecaj da mi je u 2 dana duplo narastao😅😅 ne znam jel to sad od hrane ili sta, al bas je ono iskocio 😁 a navecer znam izgledat ko da sam u 6.mj trudnoce😂

petrapp2605
    29. Ožujak 2018. 13:58

Looda_vila pa meni se sad već lagano nazire trbuščić, makar sam dobila samo 1kg od početka, navečer znam biti malo napuhbutija, al to je od tekućine koju popijem tokom dana. Zapravo jedva čekam da počne malo jače rasti 
    Meni je upravo stigao nalaz kombiniranog probira i uredan je kao i jučerašnji uzv, i sad sam još mirnija i sretnija, što moja mrvica lijepo napreduje. 

petrapp2605
    29. Ožujak 2018. 14:01

Da li koja iskusnija mama zna, kada je ok krenuti na trudnički tečaj? 

• LadyDi19
    29. Ožujak 2018. 14:04

Ail

LadyDi19

Jutro curke, lezim tek 4 dana i vec me sve boli, nadam sd da ce taj hematom brzo otic..cula sam da treba mirovat dok beba ne preraste taj hematom.. Uh.. Jel koja na komplikacijama mozda.. Sto mi treba sve od papira..znam za doznaku, prosjek placa, i kopija ugovra.. Jel to sve?

Ma je li se mi druzimo na jesenskim 2016 na fbu?
    Malac je L?
    Meni je doktor rekao za hematom da ce se apsorbirati ali ne znam kako ide kad prokrvaris onda valjda izade?
    Ja se sve nekako nadobudno nadam da ce do sljedeceg pregleda nestati.
    Meni je teta na hzzo-u rekla da treba preslika osobne, tekuceg, potvrda o placi? I doznaku.

HahahahahHah, da 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.