Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    29. Ožujak 2018. 21:02

Cure sretno sutra na pregledima! 😘

29. Ožujak 2018. 21:22

Teta 90, drago mi je zbog pregleda

Christyy meni je 9.3. beba bila 3.14cm, a nakon 19 dana duplo veća. Sada će početi rasti bebe i naši trbuščići puno brže. Nuhalni mi je bio 1,5mm, nosna kost vidljiva, danas sam izvadila krv za probir. Kako si ti sa simptomima? Jel štood lakše?

29. Ožujak 2018. 21:56

Sretno svima sutra na pregledima, javite se!
    Muz i ja smo izasli na pizzu da se malo pocastimo, malo mi je tesko pala :( Imat cu krekere i caj nocas uz krevet :) Laku noc svima! 😘

• Princess_
    30. Ožujak 2018. 01:33

Drage moje dame  ja ne znam da li ovde mogu da se obratim za pomoc mislim mogu li ovu temu zaceti ovde ali nekako ovako se najsigurnije s vama svima osjecam..Eh ovako,ja sam trudna 17 sedmica i radila sam nedavno Tsh koji se tice naravno hormona stitne te mi je rezultat od normalnog 0,55 -4,00 izmjeren cak 0,011,Jako sam zabrinuta da li moze da steti bebi i da naglasim da nikada nisam imala problema inace se takodjer osjecam sasvim uredu 😣 Molim vas drage moje utjesite me 😩 

christyy
    30. Ožujak 2018. 08:02

garavusa005

Teta 90, drago mi je zbog pregleda

Christyy meni je 9.3. beba bila 3.14cm, a nakon 19 dana duplo veća. Sada će početi rasti bebe i naši trbuščići puno brže. Nuhalni mi je bio 1,5mm, nosna kost vidljiva, danas sam izvadila krv za probir. Kako si ti sa simptomima? Jel štood lakše?

Ja nemam uopće više simptoma ali su mi sise narasle za 2 puna broja... od jedinice sad nosim bas dobru trojku... i trbuh mi je svaki dan drugačiji.. jedan dan kao da i nisam trudna drugi dan bude napuhan kao da sam u 6.mj hahah. Nama je 15.03. nuhalni bio 0,nešto mm i rekao je da je to super a beba je bila 4,81cm... Imam app na mobitelu koja svaki tjedan prati razvoj i piše da će nam u ovom tjednu beba biti 12,5cm

Isssa
    30. Ožujak 2018. 09:00

Jutro cure, sretnoooo na pregledima i javite se 😀
    Princess meni je bio nalaz 2.6, a do 2.4 toleriraju kod trudnica, dobila sam tablete za štitnjaču i novi nalaz je bio OK, 2.3 😀, nisam ni ja imala sa štitnjačom nikad problema ali eto trudnoća nam svašta novog nosi.
    Jučer sam ginekologicu pitala za bolove koje imam u trbuhu (a koje sam ja smatrala da su normalni jer se sve širi), da to baš i nije normalno, ok je nekada osjetiti kao grč neki ali imati pritisak od stajanja, ili kod sjedanja osjetiti bol da nije normalno, tako da me tjera na bolovanje i mirovanje 😞😟. 

Ljetna_dama
    30. Ožujak 2018. 09:26

Jutro cure 🤗. Sretno na pregledima tko ih ima 🙂. 
    Kakvi su vam planovi za danas? 
    Meni na rasporedu kolači za peci, a bas sam neka bez veze, valjda zato sto opet nema sunca 🙁, pa si nekako dizem raspoloženje muzikom. 
    Ne pomaže ni to sto mi se cijelo jutro vrti i ledja ubijaju, a imam osjećaj da ce se mučnine pojaviti uskoro jer jutros sve živo osjetim valjda kao da mi je sve nagurano pod nos i odmah mi se želudac okreće. 

30. Ožujak 2018. 09:39

Dobro jutro!
    Ja budna od nekih 5 i nisam mogla zaspati vise, ali nisam umorna.
    Princess, jesi bila kod doktora?
    Christyy, koju app koristis? Meni kaze da je beba tada oko 7cm, nigdje nisam vidjela vise od 9cm.
    Isssa, dobro da si mi rekla za ovo, znaci da stvarno moram mirovati. Nisam jucer nista pitala jer sam bila kod drugog doktora samo na mjerenju nuhalnog, a uzv i kontrola kod moje doktorice u bolnici je za 2 tjedna, pa cu onda pitati za to, a mozda dotad i prodje.
    Ljetna_dama, mi cemo kod muzeve none na rucak, radi bakalar i domacu tjesteninu, nadam se samo da mi nece biti slabo od toga jer obozavam to jesti za Veliki Petak i Badnjak! :)
    Drugo nemamo nista u planu, vrijeme je neko bezveze, tako da cemo samo ici kupiti jaja i sutra ih farbati.
    Tko ima pregled danas? Sretno svimaaaa 😘

petrapp2605
    30. Ožujak 2018. 09:44

Jutro cure, sretno na današnjim pregledima. Princess ne brini, i moja štitnjača je podivljala u trudnoći pa sam i ja dobila tabletice, za koji dan moramo ić ponoviti nalaz. Ne kaže se bezveze da je trudnoća drugo stanje, toliko stvari se promijeni dok se ni ne okreneš.
    Planovi za danas, moram malo vježbati vježbe što mi je fizioterapeut preporučio da me ne bole leđa toliko, a onda ćemo vidjeti. Možda ću napraviti koji kolač, ali nekako sam više zagrijana da napravim francusku (obožavam ju ). Jutros sam se probudila s par grčeva, al pošto su se širili prema preponama pretpostavljam da je to maternica i nije dugo trajalo. 

Ljetna_dama
    30. Ožujak 2018. 09:55

Teta90 uh ja si nemogu zamisliti meso da pojedem, jučer sam radila mlince i piletinu i nisam mogla. Sa ribom necu ni pokušavati, iskreno ne usudim se, a bas ju volim. 
    Sutra također farbanje jaja i nadjev pravit, koji kako mi se čini necu jest, al tko zna 🤔
    A danas cu lagano, dragi radi popodne pa sam sama sa curama.  A njih zadnja dva dana ludilo uhvatilo, tako da mislim da ce bit veselo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.