Evo i mene… beba je super, veliki smo 6,12 cm. Nn 1,3 mm, vidljiva nosna kost. 🤗 kontrola je za mjesec dana i onda cu radit briseve 😊
Bravo za bebu, lijepo napreduje!😊
Cure evo mene s mog paničnog pregleda. 😁 srce kuca sve je u redu. Prilično sam sigurna da je ginekolog bio ljut što sam došla. Svašta. Ne kužim… pa nisam sigurno jedina koju barem jednom ne uhvati panika… Još ga pitam da li visoka temp može naštetiti plodu kaže on može da je manje. Ma baš me.briga što on misli. Bitno da je sve u redu.
Bitno da je sve ok, tebi je odmah bilo lakše jel tako? Pa neka on bude ljut, ali nek se stavi u našu kožu, i nek vidi koliko smo zabrinute pa će se prestati ljutiti.
Ja za sad nemam ni jednu striju, a mažem se s mixom tri ulja - badem, marelica i nočurak, na preporuku moje drage prijateljice i kozmetičarke. A dobro za sad sam dobila 1 kg, a za dalje ćemo vidjeti. Inače učlanila sam se u sve moguće baby klubove i isčekujem poklon pakete, dm daje biobazinu mama kremu ako nekome treba…
A ja sam bas jučer kupila tu biobazinu kremu... 56 kn sam ju platila -.-
A za ove poklon pakete nisam ni znala, super baš ću si sad proguglati i učlaniti se u sve i svašta :D
Drage moje, evo i mene sa pregleda. 6,7cm smo veliki, stidilo se pokazati pišulina ili pikinu tako da još ne znamo. Uzeo nam je bris i uputio sutra na kombinirani probir. Srčeko kuce brzo i pravilno.
E da stigli nalazi od obične pretrage krvi i od sada nadalje slušam samo ono što mi tijelo traži. Dakle, meni je od početka mučno na slatko i ne ide mi baš, zna me čak i žgaravica loviti…. Prema nalazima šećer mi je blizu gornje granice, bilo bi bolje da je malo niži. S druge strane, ubila bih za slano. Počela sam sve soliti i lupati po slanome i jedu mi se juhe - mogući razlog - granično nizak natrij.
Inače niskotlakaš - sada mi je 115/70 - bolji nego kad nisam bila trudna :-)
Bome, s razlogom trudnoću zovu "drugo stanje"
Ja se ravnam tu negdje sa tvojom trudnoćom tako da posebno pratim šta pišeš i baš si me razveselila sad.. Moj pregled je tek 11.4. i ne mogu vjerovati da je beba već 6.7 cm... Moja je na zadnjem pregledu prije 2 tj bila 4.81 cm
Kad ti je zakazan sljedeći pregled? Tad će se sigurno već vidjeti spol
Hej cure, ajd napišite gdje se sve možemo prijaviti, ja znam samo za DM 😂
Već sam bila davno stavila jedan link s prijavama, sada sam evo našla ovaj drugi pa pregledajte.
lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe
Ja sam do sada dobila Bebimil radosnicu i hipp paketić. A u Dm ću otići 6.4 kada mi bude pregled. Nemam ga u svom gradu.
Dobro jutro!
Dija, drago mi je da si isla na pregled i da je sve u redu s bebicom! Kako si sada? Si ozdravila?
Danas mi je pregled oko 13h, javim se.
Pozdrav svima,nova sam ovdje.
Malo o meni... imam vec dvije cure,jednu 9 god,jednu od 7 i pol. Ovo mi je treca trudnoca.
Ja se nadam da cemo se lijepo druziti i dijeliti savjete i biti podrska jedna drugoj.
Nisam sve procitala na forumu,ali budem kroz dan.
Uglavnom samo sam se htjela javiti cisto da se upoznamo.
Nove curke dobrodosle!
Da li vi sve imate dopunsko osiguranje? Ja ga nemam, pa sam jutros otvarala online jer sam imala cut da se iz osnovnog ne pokriva trudnoca... strah me ako ne daj Boze prispijem u bolnicu pa da me ne opeljese zbog lezanja
Hvala na dobrodoslici .
Ja imam dopunsko ali koliko sam ja upoznata,trudnice su oslobodjene placanja bilo cega.
Neka me netko ispravi ako grijesim,ali mislim da je tako. To je meni moja doktorica rekla.
Dobro jutro!
Ljetna dama dobro dosla!
Bruncili ja imam dopunsko. Iako, meni su rekli da kad je trudnoca u pitanju da je sve pokriveno primarnim zdrastvenim osig.
Ja bila jutros ostavit urin za UK, popila kavicu i sad u ciscenje stana. Mi poslije Uskrsa krecemo sa djelomicnom adaptacijom stana - nova kuhinja i postojeci ured u djecju sobu. Nemam pojma kud cu sa svim stvarima, a sve treba oslobodit za majstore😣😕
Kako ste danas? Sto cete za rucak?
Teta90 sretno na pregledu danas! Javi se kasnije😙
Ljetna_dama, dobrodosla! Jesi vec bila na pregledu, koji si tjedan?
Bruncili, imam dopunsko, ali sam takodjer cula da trudnice imaju pokriveno sve iz osnovnog, neznam..
Sortiraj odgovore
Najstariji